τουαλετα στη βολτα

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
@Captain hook οποτε να καταδικασεις τα κουταβια που ηδη εχουν γεννηθει;
Δυστυχώς εάν δεν τα βρει κάποιος εθελοντής και να τα μαζέψει προτιμώ να καταδικαστούν 5 κουτάβια και να σωθούν 5 αλλά τα οποία έχουν ήδη μαζευτεί από εθελοντές . Γιατί για κάθε κουτάβι που παίρνουμε από γέννα ιδιώτη ένα άλλο καταδικάζεται σε κάποια φιλοζωική, στο σπιτι κάποιου εθελοντή ή ακόμα και στο δρόμο.

• Like
Reactions: Orilis

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
Γιατί για κάθε κουτάβι που παίρνουμε από γέννα ιδιώτη ένα άλλο καταδικάζεται σε κάποια φιλοζωική, στο σπιτι κάποιου εθελοντή ή ακόμα και στο δρόμο.
Αυτο βεβαια, επειδη το διαβαζω και το ακουω πολυ συχνα, δεν ισχυει και ακριβως στην πραγματικοτητα.. Καποιος θα παρει ενα σκυλι απο τον φιλο του που γεννησε η σκυλα του γιατι θα ειναι ευκολη η διαδικασια, γτ ειναι ομορφο, γιατι ηταν καλες οι φυλες που ζευγαρωσα και και και.. Ανταυτου, αυτος ο ιδιος ανθρωπος δε θα επιλεξει να τρεχει σε καποια φιλοζωικη να ψαχνει για καποιο αδεσποτακι και το κυριοτερο δε θα προτιμησει την ολη δεσμευση που μια υιοθεσια επιφερει (χαρτουρα, υπογραφες, υπευθυνες δηλωσεις, τσιπακια κλπ κλπ). Με αλλα λογια, δεν τρελαινεται και για σκυλι τοσο ωστε να τρεξει σε φιλοζωικες, αλλα αφου θα του παρουσιαστει η ευκολη λυση του γειτονα, θα προτιμησει να παρει ενα.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
δεν συμφωνω @Captain hook ... ισχυουν και αυτα που αναφερει ο @Galazios , αλλα οπως και να χει δεν θα μπορουσα να καταδικασω μια ψυχη για να σωσω μια αλλη...τελος παντων, θεωρητικα μιλαμε παντα...το θεμα ειναι να μην φτανουμε στα ζευγαρωματα που σε αυτο συμφωνουμε ολοι (λεμε τωρα...)

• Like
Reactions: elverg

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Ναι μωρέ δίκιο έχεις @Haris Drazen αλλά αυτός που παίρνει σκυλο μόνο και μόνο επειδή το βρίσκει ευκαιρία για μένα ας μην πάρει σκυλο. Αλλά με τα δικά σου λεγόμενα ουσιαστικά δικαιολογεις όλους αυτός που έχουν σαν δικαιολογία "νιώθω ότι το έσωσα το κουταβι, αφου θα κατέληγε στα σκουπιδια".

Τώρα @Galazios όπως είπα πριν πραγματικά πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι ας μην πάρουν σκυλο καθόλου. Και δύο γρήγορα παραδείγματα τα οποία έχω ζήσει. Στο πάρκο που πηγαίναμε ερχόταν ένα κορίτσι 19 ετών με ένα ροτβαιλερ το οποιο της το χάρισε η νονά της. Ταυτόχρονα ερχόταν ένα πιτμπουλ/χασκι το οποίο το είχαν χαρίσει σε ένα παιδί 21 ετών. Το αποτέλεσμα?? Και τα δύο σκυλιά για ευθανασία ΠΡΙΝ κλεισουν έναν χρόνο ζωής επειδη το ένα επιτέθηκε σε παιδάκι στο πάρκο, και το άλλο στον ντελιβερα. Όποτε όχι εάν δεν ξέρεις και θες τις ιδιατεροτητες μια φυλής ΔΕΝ την παίρνεις επειδή είχε γεννά εκείνη την περίοδο ο μπατζανακης του ξαδελφου του πατέρα σου.

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
Μα εγω μαζι σου ειμαι σε αυτα που λες και προφανως αντιθετος στο ολο θεμα byb.. Αυτος ομως που θα το παρει δεν το καταλαβαινει, και το ανεφερες και συ η ιδια πιο πανω.. Ανθρωπος που δεν εχει θεμα να αφησει 5 κουταβια σε μια κουτα στα σκουπιδια, δε θα βαλει μυαλο στο ολο θεμα ζευγαρωματος.. Εγω απλα αναφερθηκα για την εκφραση που ειπες.. Οτι "Γιατί για κάθε κουτάβι που παίρνουμε από γέννα ιδιώτη ένα άλλο καταδικάζεται σε κάποια φιλοζωική, στο σπιτι κάποιου εθελοντή ή ακόμα και στο δρόμο." Ακομα και αυτα τα 2 παραδειγματα που ειπες, αν δεν υπηρχε ο γειτονας να τους δωσει το σκυλι, ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ να πανε σε καποια φιλοζωικη να ψαξουν για καποια υιοθεσια.. Για τους λογους που σου ανεφερα παραπανω..

Στην ουσια δε διαφωνουμε καπου στο αν ειναι καλο ή κακο να παιρνεις κουταβι απτο φιλο σου, το ιδιο λεμε.

• Like
Reactions: Captain hook

Ian3

Member
18 Ιανουαρίου 2017
10
5
Δεν ειναι η λυση αυτη, γιατι σε αυτη την περιπτωση τα κουταβια θα καταληξουν σε καποιον καδο...μονη ελπιδα ειναι να εξηγησεις με ηρεμια για ποιον λογο δεν ζευγαρωνεις το σκυλι σου. Αν και οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι μικρες, καθως η υπευθυνοτητα συνηθως δεν μαθαινεται. Ειτε εισαι υπευθυνος ανθρωπος γενικα αρα κ ειδικα, είτε εισαι ανευθυνος...
υγ. @Ian3 χαιρομαι που επιασε, ευχομαι να μην ηταν συμπτωση
και σημερα το παιδι στο ιδιο σημειο κ ιδια ωρα..μαλλον μας ταιριαξε η προταση σου αλλα επιφυλλασσομαι!!ευχαριστουμε ξανα :)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ο δικός μου εχει στανταρ μερη που πηγαινει. Σε καθε μερος απο τα συνηθισμενα που πηγαινουμε βόλτα εχει τη γωνιά του. :)

Στην αλλη κουβεντα...
Η κοτα κανει το αυγο ή το αυγο την κοτα. :) Ο γειτονας δε θα εμπαινε στη διαδικασία αν αυτοί δεν ηταν προχειροι και αυτοί δε θα ειχαν τη δυνατοτητα αν ο γειτονας δε θα ζευγαρωνε.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Παιδια τι να λεμε με αυτο το θεμα, εδω που ειναι κλειστη κοινωνια πχ εχουμε παααααααρα πολλα λυκοσκυλα! Ετσι! Γιατι σε καποια περιοδο ηθελαν ολοι.. τα εχω δει λοιπον ολα σχεδον.. ΕΝΑ με πεντιγκρι φυσικα δεν βρηκα.. δηλαδη εγω ακομα λυκοσκυλο με πεντιγκρι μπροστα μου δεν εχω δει κ χωρις υπερβολες το λεω.. τσεχο με λυκοσκυλο ομως ουυυυ χαμος! Οι γειτονες οχι απλα ηθελαν κουταβι αλλα τους παρακαλουσαν να ξαναζευγαρωσουν.. τι μυαλα να πρωτοβαλεις και σε ποιον..

Ian3 ο σκυλακος δεν τα εχει ξανακανει μεσα δηλαδη;(y) συνεχισε να επιμενεις ειναι κ λογω ηλικιας μην σε αγχωνει καθολου θα σ ελεγα εγω:) καθε φορα που δεν λερωνει μεσα να ξερεις πας ενα βημα μπροστα, καθε φορα που λερωνει ενα βημα πισω.

Ian3

Member
18 Ιανουαρίου 2017
10
5
νομιζα οτι μιλουσαμε για σκυλι...:rolleyes:
λαθος μου..το μωρο (λογω ηλικιας..) :LOL::LOL::LOL:

αν δεν τον προλαβω καποιες φορες(λογω της δουλειας μου) δεν κρατιεται ακομα αλλα παει παλι στην πανα τις τελευταιες μερες,το καλο ειναι οτι αν προλαβω τα κανει εξω πλεον,οποτε τρεχω μην αργησω :p

Last edited: