Κατ'αρχην θελω να πω πως δεν γραφω εδω επειδη νοιωθω πως "εξαπατηθηκα", ουτε και ειπα
ΠΟΤΕ πως δεν ενημερωθηκα για τα προβληματα,το μεγεθος τους δεν ειχα καταλαβει αρχικα και προς θεου δεν κατηγορω απολυτως κανεναν και για τιποτα!!
Προβληματισμενη ειμαι,αυτο ειναι ολο και ταυτοχρονα νοιωθω πολυ ασχημα,μπηκα μεσα στην καλη χαρα, να πω πως αποφασισα να υιοθετησω τον τεν τεν και τωρα ερχομαι ξανα να πω πως μαλλον δεν εκανα καλα και νοιωθω ηλιθια,αλλα το ξαναλεω δεν κατηγορω κανεναν!!!!!!!
Ας τα παρουμε απ'την αρχη,μιλαω με την υπευθυνη του καταφυγιου η οποια απο την πρωτη κιολας στιγμη μου λεει πως ο σκυλος εχει ενα προβλημα στο λαιμο,προβλημα τετοιο ειχε ο προηγουμενος σκυλος που ειχα,ετρωγε βιαστικα,τραβουσε το λουρι στη βολτα και εκανε ενα βηχα κατι σαν να πνιγετε το οποιο λυθηκε με αλλαγη λουριου,πηρα σωματος και ολα καλα...αυτο ειχα καταλαβει πως εχει ο τεν τεν,γι'αυτο και επεμενα να ταξιδεψει με κτελ, κατι στο οποιο ηταν αντιθετη η υπευθυνη γι'αυτον, αλλα λεγοντας μου αρχικα πως το θεωρει φρικτο..λιγο πριν ερθει ο τεν τεν σ'εμενα εμαθα-καταλαβα πως ειναι πολυ πιο σοβαρο και ειχε νοημα η αρνηση να τον στειλουν με κτελ
Τωρα οσον αφορα τη συμπεριφορα του,αυτο που αρχικα εμαθα ειναι πως ο τεν τεν καποιες στιγμες και για αγνωστο πολλες φορες λογο γρυλιζει,το παραδειγμα ηταν γιατι ισως εχει βαρεθει να τον χαιδευεις πολλη ωρα,μου φανηκε σχεδον αστειο,απαντησα οκ αν ειναι ετσι σταματαω να τον χαιδευω και ολα καλα και γενικα ειπα πως δεν πιεζω εναν σκυλο που εχει νευρα και που δε γνωριζω καλα. Ο δικος μου σκυλος δεν ηταν επιθετικος,απλως καποιες στιγμες γρυλιζε και με μια φωνη που εβαζα γινοταν καπνος!! Αυτη ειναι η εμπειρια μου,δεν ειπα πως ειχα επιθετικο σκυλο και γενικοτερα το γρυλισμα δεν το θεωρουσα τοσο σοβαρο,αυτο που ειδα στον τεν τεν την ωρα που με δαγκωσε δεν το εχω ξαναδει,ισως σ'εσας που εχετε εμπειρια,που εχετε ερθει σε επαφη με πολλα σκυλια να μη φαινοταν τοσο φοβερο οσο σ'εμενα.Και παρ'ολο που στην αρχη εκανα πλακιτσα με το θεμα.."με δαγκωσε ο τεν τεν" οσο το σκεφτομουν γινοταν ολο και πιο σοβαρο μεσα στο μυαλο μου
Παιδια να σας πω την αληθεια, εγω ειπα πως θα επεστρεφα τον τεν τεν αν δεν καταφερνα να του επιβαλω να μην ανεβαινει στα κρεβατια και στους καναπεδες, οποτε μπορειτε να φανταστειτε ποσο πιο σοβαρο ειναι για μενα το δαγκωμα,σημερα ανεβηκε στο τραπεζι της κουζινας και στον παγκο,το προσπερναω ομως γιατι εχω πιο σοβαρα προβληματα μαλλον
Η ιδεα του εκπαιδευτη με καταπιεζει και μονο σαν ιδεα,δουλευω απο τις 3 τα ξημερωματα ως τις 3 το μεσημερι,πολλες φορες δε θελω να δω ουτε και να μιλησω κανεναν για την υπολοιπη μερα,εκπαιδευτης στην πολη μου μαλλον δεν υπαρχει και αν υπαρχει δεν ξερω τι μπορει να ειναι
,βουνο μου φαινεται να τρεχω θεσ/νικη,δεν οδηγαω αλλωστε και δεν ειναι ευκολο...δεν το ειχα ετσι στο μυαλο μου
Λιγες μερες πριν ερθει ο τεν τεν σ'εμενα,οταν πια συνειδητοποιησα πως το αναπνευστικο του προβλημα ειναι αρκετα σοβαρο( ουτε κτηνιατρο της προκοπης δεν εχουμε εδω κατα τη γνωμη μου) καθως και το "γρυλισμα" ειναι κατι παραπανω ισως απ'αυτο που εγω γνωριζα μεχρι σημερα και σε συνδυασμο με τον ολοφανερο ενδοιασμο της υπευθυνης γι'αυτον,να μου τον δωσει,εστειλα email στο καταφυγιο, οπου ελεγα πως λυπαμαι πολυ, αλλα αποφασισα πως δεν ειναι καλη ιδεα και δεν θελω να παρω το τεν τεν,τα ιδια ακριβως ειπα και στο τηλεφωνημα που ειχα με την υπευθυνη..........
Και σ'αυτην την περιπτωση,για αλλη μια φορα θεωρω πως φταιω που δεν επεμενα στην αρνηση μου,μου ειπαν πως εφοσον εχει κανονιστει ας ερθει να δοκιμασουμε και ειπα ενταξει ας ερθει....κακως
Γι'αυτον ακριβως το λογο εξεφρασα και το παραπονο για τις εξετασεις αιματος,αν μου τηλεφωνουσαν να μου το πουν πριν τον φερουν, θα ημουν πια τελειως αρνητικη,ετσι κι αλλιως ειχε μπει μια αμφιβολια στο μυαλο μου και το ειχα πει..ειπα μην τον φερνετε
Λυπαμαι πολυ για ολα αυτα,πραγματικα λυπαμαι,εχω στεναχωρηθει ιδιαιτερα,αλλα δεν μπορω να ξεχασω πως ηταν την ωρα εκεινη,ειχε παθει αμοκ,αν ειχε δοντια( τα δοντια του δεν εχουν "μυτες" ειναι για καποιο λογο επιπεδα) θα ειχε βγει το δοντι απο την αλλη μερια του χεριου μου.....ας μη σας κουρασω αλλο