τα του Καίσαρος... ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ !!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...ένα απλό "μπράβο" και ένα απλό "ευχαριστώ"...

Μπράβο:
...στον ενήλικο... αρσενικό... Γερμανικό Ποιμενικό...
και, σαφώς, στον ιδιοκτήτη του...

Που, λυτός, μπροστά στο ΑΤΜ, όπου έπαιρνε χρήματα ο ιδιοκτήτης... έμεινε στο "ζιτς", γύρισε (για κλάσμα δευτερολέπτου) και μας κοίταξε και επέστρεψε το βλέμμα, ξανά, στον ιδιοκτήτη, χαλαρός και ωραίος... τη στιγμή που ξεπροβάλαμε "εμείς", από τη γωνία, στα 2-3 μέτρα...

Δεν ξέρω τον άνθρωπο...
Δεν ξέρω τον σκύλο...
Δεν ξέρω από που τον απέκτησε...
Δεν ξέρω τι (και αν) διαδικασία ακολούθησε για την επιλογή του κουταβιού...
Δεν ξέρω κάν τι μέθοδο εκπαίδευσης ακολούθησε...

Τον ευχαριστώ...:)

Υ.Γ. Και, σαφώς, ευχαριστώ τον κούταβό μου, που, παρά τα πρώτα "αφρικάνικα" (και την επακόλουθη διόρθωση:cool:), αναγνώρισε άμεσα τη γλώσσα του σώματος... και επανήλθε (σχεδόν) άμεσα σε χαλαρή κατάσταση...:)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Και ο μικρός σου, το έχει το στρατιωτικό Γιάννη μου... απλώς έχει καταταχθεί στην Λεγεώνα των Ξένων...:cool::)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Και ο μικρός σου, το έχει το στρατιωτικό Γιάννη μου... απλώς έχει καταταχθεί στην Λεγεώνα των Ξένων...:cool::)
Xαχα καλο , το μονο που πρεπει να κανεις jonhk ειναι να του μαθεις κανα "γαλλικο" και να αφησεις τα "αφρικανικα" !!!!*lingua*

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ναι, Τάκη μου... τελείως ξένων, όμως!!!:D

Xαχα καλο , το μονο που πρεπει να κανεις jonhk ειναι να του μαθεις κανα "γαλλικο" και να αφησεις τα "αφρικανικα" !!!!*lingua*
Ρε παιδιά,
Λέτε να ήταν ο zouzounos και να ήρθε στη γειτονιά μου (για να πάρει χρήματα), με σκοπό να μου σπάσει τα νεύρα?:cool:
ή, ακόμα "χειρότερα", ο keegan:confused:

Last edited:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εκανες τιποτα τους πειραξες?? μπορει σημερα να ηταν ο ενας και αυριο μπορει να σπυ ερθει ο αλλος!! Διπλο σπασιμο!! :p

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
οι γερμανικοί ποιμενικοί καταλαβαίνουν μονο γερμανικά? :p γιατί και εδώ στην Ιταλία γερμανικά τους μιλάνε σε όσα ξέρω....

μην αφήνεις εναν σκύλο, προφανώς εκτός προτύπου ελλάδος να σε βάζει σε σκέψεις!:p

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Σε ευχαριστω JohnK.Η αληθεια ειναι οτι εχουμε κανει φοβερη εκπαιδευση...

χαχαχαχχα
ουτε 1% δεν θα εμενε στο ζιτσ...
Ξερει αφρικανικα και ο Αλπεν και θα πιανανε ''κουβεντα''

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Κυριάκο...το σωστό φατσάκι στο τέλος της πρότασής σου, θα ήταν καλύτερα αυτό:
" :cuniaoo: "

Γιάννη, πρέπει να θαυμάσεις μια φορά από κοντά, Φώτη και Ruud!!!! Αψογοι!!!!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Κυριάκο...το σωστό φατσάκι στο τέλος της πρότασής σου, θα ήταν καλύτερα αυτό:
" :cuniaoo: "

Γιάννη, πρέπει να θαυμάσεις μια φορά από κοντά, Φώτη και Ruud!!!! Αψογοι!!!!
νομιζω οτι εχεις δικιο ειναι πιο ωραιο αυτο το φατσακι!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Όχι να το παινευτώ, αλλά σήμερα είχα δύο σκυλιά ταυτόχρονα στο "ζιτς" με αδέσποτο απέναντί τους που τους κουνούσε την ουρά χαρούμενο.
Τυχαίως ήμουν κι εγώ σε ΑΤΜ.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Κάτσε (στα γερμανικά). Μάλλον όταν το θέμα είναι η πειθαρχία και δη η αυστηρή τα γερμανικά είναι πιο επιβλητικά. (γιατί.. γιατί....?)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Γιάννη, πρέπει να θαυμάσεις μια φορά από κοντά, Φώτη και Ruud!!!! Αψογοι!!!!
Γι' αυτό το σκέφτηκα χτες βράδυ... μάλλον αυτοί θα ήταν και ο Φώτης σκέφτηκε "σε ποιόν θα σπάσω τα νεύρα σήμερα?"...

Και επειδή ο τίτλος του θέματος είναι "θηλυκός"... δηλαδή, η απόδοση ενός "μπράβο" σε κάτι σωστό που είδα... ας αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και σε ένα άλλο σκύλο, από αυτούς που αποκαλώ ολόψυχα "φίλους μου":

Στο Σωτήρη... σκέτο... τελεία και παύλα!

- Ισορροπημένος σκύλος...
- "Φιλοσοφημένος" σκύλος... που δεν έχει φόβο, αλλά αυτοσυγκράτηση...
- Που δεν "σπαταλάει" το χρόνο του σε χαζομάρες (εντάξει, όλοι έχουμε τα πάθη μας, μην το κάνουμε θέμα, τώρα)...
- Που δεν θα μπλεχτεί σε καυγάδες, σε οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου (αφρικάνικα έως γαλλικά)...
- Που θα διορθώσει, όμως, όταν χρειάζεται και όσο χρειάζεται, εφόσον ενοχληθεί...
- Ο κλασικός σκύλος που αποτελεί "δάσκαλο", για να έρχονται σε επαφή με αρσενικά σκυλιά, οι άλλοι σκύλοι... θα ήταν ο demo dog της Turid Rugaas, σε άλλη χώρα και σε άλλη εποχή...
- Ο Σωτήρης είναι από τα 2-3 ενήλικα αρσενικά σκυλιά που έχουν διδάξει βασικά πράγματα στον κούταβό μου...

Αλλά, τα παραπάνω, δεν τα λέω μόνο εγώ... τα έχω ακούσει και από "έγκυρες πηγές που δεν κατονομάζονται" και ήθελα να τα αποδώσω με τα δικά μου λόγια...

Tribute to Sotos, λοιπόν!!!:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul