Η πρωτη σου απαντηση βρε φεροζανσεα ηταν σαν να μην επαιζε αυτη η πιθανοτητα καθολου , ολο το κατεβατο αυτο επρεπε να το γραψεις εξαρχης , και ναι δεν ειμαστε μερικες χωρες σαν τις ηνωμενες πολιτειες( τριτοκοσμικες χωρεςοντως καμια σχεση με την ελλαδαρα μας.........) οπου μαρκαρουν με τατου τα σκυλια , και ασε τα γελαδια με το πυρωμενο σιδερο στην ακρη .,,
ναι και αλλου μαρκαρουν τα γελαδια με πυρωμενο σιδερο ==))
..
αγαπητε εδω ειναι ελλαδα,, δεν ειμαστε οι μερικες χωρες,,, αρα παμε συμφωνα με τη νομοθεσια,,,
και τις οδηγιες της ευρωπαικης ενωσης,,, αλλα αν θελουν να σου ""φανε" το σκυλο απο την αυλη,,.. και τα τσιπακια σβηνονται και ξαναγραφονται,, και τα τατουαζ το ιδιο επισης,,, εγω οταν βρηκα τη δικια μου κουταβι σε σκουπιδοτοπο το πρωτο που εκανα ηταν να την παω σε κτηνιατρο να δει αν εχει τσιπακι να βρω τον ιδιοκτητη,,, οποτε ολες οι μελλοντικες γενιες με σωστη ενημερωση αυτο θα κανουν,,, δεν θα καθονται να πλενουν το σκυλο να δουν αν εχει καπου τατου,, ==))
Συμφωνώ απόλυτα.Ούτε εγώ υπάρχει περίπτωση να κάνω τατουάζ στον σκύλο μου(ήδη της έχω βάλει τσιπάκι)απλά ανέφερα το θέμα επειδή παραξευνεύτηκα.Δεν θα έκανα τατουάζ στο σκυλί μου, γιατί να το βάλω στην διαδικασία? εμένα μου φαίνεται το ίδιο βάρβαρο με το να κάνω τατουάζ σε ένα παιδί. Της πέρασα τσιπάκι ούτε πόνεσε ούτε τίποτα, και ναι εαν έπρεπε να έχω και γω τσιπάκι αντι για ταυτότητα θα έβαζα, ο κόσμος προχωράει μπροστά, δεν φοβάμαι την τεχνολογία.
Δεν εισαι αμφισβητίας της δεκαρας. Εισαι επαναστατης χωρις αιτια.Συνεχιζω να πιστευω πως οι λογοι δεν ειναι αρκετοι ωστε να κανω τετοιο πραγμα.
Και το Αμερικα για μενα δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
Διαλεγω λοιπον να ειμαι ο αμφισβητιας της δεκαρας.
Και θα παω να δω και ολα τα βιντεακια με θεωριες συνωμοσιας στο γιου τιουμπ.
Η αμερική σου δίνει το δικαίωμα να αμφισβητείς μέσω πληκτρολογίου.....οπότε επαναστάτης χωρίς αιτία.....Συνεχιζω να πιστευω πως οι λογοι δεν ειναι αρκετοι ωστε να κανω τετοιο πραγμα.
Και το Αμερικα για μενα δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
Διαλεγω λοιπον να ειμαι ο αμφισβητιας της δεκαρας.
Και θα παω να δω και ολα τα βιντεακια με θεωριες συνωμοσιας στο γιου τιουμπ.
αααααα δεν είχα κάνει ανανέωση στην σελίδα συγνώμη!!!ρε μην αντιγραφεις
αλλα εαν κανείς έχει άτριχο σκύλο μπορεί να πάει το τατού ένα βήμα πιο κάτω - Terrierman's Daily Dose -
αλλα και για χαριτωμένους κανελί έχουμε....Along the Malecón: Even the dog got tattooed
Επειδη ο πατερας μου ηταν εποπτης εκτροφης και στην ιδιοτητα αυτην επρεπε και να σημανει τα κουταβια απο της γεννες που ελεγχε με τατουαζ, ετυχε να ημουν παρα πολλες φορες παρουσα στην διαδικασια- και ουτε ενα κουταβι ( ηλικιας 8 εβδωμαδων- στον τελικο ελεγχο παντα) δεν αντεξε αυτον τον πονο χωρις να κλαψει πολυ εντονα. Ασχετα φυλης.Ο πόνος τώρα...σχετικός.