συνταγη για homemade κοκκαλα? sos!!

Lefty!

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2016
51
48
34
Χωρίς να προσπαθώ να το παίξω γνώστρια, αλλά ούτε τα δόντια έχουν αλλάξει ούτε το πεπτικό σύστημα. Παραμένουν τυπικά ίδια με ενός σαρκοβόρου ζώου. Η διαφορά είναι ότι με τα χρόνια, το πεπτικό του σκύλου απλά ανέχεται κάποια πράγματα παραπάνω και με μεγαλύτερη ευκολία από ότι θα τα ανεχτεί το πεπτικό ενός λύκου. Αυτό δε σημαίνει ότι θα θερίσω το χωράφι με τα καλαμπόκια και επί μια βδομάδα θα του δίνω καλαμπόκι, γιατί το στομαχάκι του δε δείχνει να γκρινιάζει. :D

Το θέμα εξημέρωσης δε, είναι μεγάλο κεφάλαιο. Κάποιοι αναφέρουν ότι ο σκύλος προήλθε από το λύκο, κάποιοι ότι ήταν απλά παρόμοια είδη και κάποιοι ότι έχουν κοινό πρόγονο. Παρουσιάζουν μεγάλες ομοιότητες, αλλά και μεγάλες διαφορές. Το θεωρώ λίγο άτοπο, να αναλωνόμαστε τόσο πολύ στη σύγκριση σκύλου - λύκου. Καλό κατ' εμέ, είναι να κρίνουμε το κάθε είδος με τις δικές του ανάγκες. :)
Χαχαχα ναι, πάντως ο σκύλος λένε έχει κογιότ , λύκο , αλεπού μέσα του

Tania3515

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2016
74
12
29
Αφου ρε κοπελια εισαι τοσο εξοικειωμενη με τη φυση και τις αναγκες του σκυλου πως και δεν ξερεις την μαγικη συνταγη για τα κοκκαλα απασχολησης του σκυλου μονο πηγες και μαγειρεψες οτι σου κατεβασε το κεφαλι σου....
Ξερεις μπορεις να πεις την αληθεια..ωχ παιδια ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ..Δεν ειναι αναγκη να βγεις απο πανω..
Α ρε google εχεις φτιαξει επιστημονες...
Ποιος σου ειπε οτι εχω φτιαξει συνταγη για κοκκαλα? Δεν εχω φτιαξει ποτε. Μονο ωμη τροφη εχω φτιαξει για το σκυλο μου... Διαβαζε λιγο καλυτερα!!! Και δεν διαβαζω απο το google. Υπαρχουν και βιβλια ξερεις. Και οχι δεν εχω κανει λαθος. Μαθε να ακους αυτους πουν εχω μια γνωση παραπανω απο εσενα. Μου φαινεται εσυ διαβαζεις απο το google. ;) Το θεμα για εμενα εχει ληξει, Εσυ λες οτι διαφερουν εγω οχι. Ειναι η γνωμη μου. Μαθε να τη σεβεσαι. Οπως σεβομαι εγω την δικη σου. Μην προσπαθεις να μου την αλλαξεις οπως δεν το κανω εγω. Καλη συνεχεια να εχεις

Last edited:

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Ποιος σου ειπε οτι εχω φτιαξει συνταγη για κοκκαλα? Δεν εχω φτιαξει ποτε. Μονο ωμη τροφη εχω φτιαξει για το σκυλο μου... Διαβαζε λιγο καλυτερα!!! Και δεν διαβαζω απο το google. Υπαρχουν και βιβλια ξερεις. Και οχι δεν εχω κανει λαθος. Μαθε να ακους αυτους πουν εχω μια γνωση παραπανω απο εσενα. Μου φαινεται εσυ διαβαζεις απο το google. ;) Το θεμα για εμενα εχει ληξει, Εσυ λες οτι διαφερουν εγω οχι. Ειναι η γνωμη μου. Μαθε να τη σεβεσαι. Οπως σεβομαι εγω την δικη σου. Μην προσπαθεις να μου την αλλαξεις οπως δεν το κανω εγω. Καλη συνεχεια να εχεις
Διαβασε παραπανω..σε μπερδεψα με αλλη..Αλλα και εσυ φορα πηρες..μου φαινεται..21 ετων και τοση εμπειρια πια???
συγνωμη...αλλη φορα θα ακουω τους μεγαλυτερους μου..και αυτους που εχουν παραπανω γνωσεις απο μενα.

τσ τσ τσ...

• Like
Reactions: Miniature Schnauzer

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ρωτα εναν μεγαλυτερο, 50-60 χρονων το ποσο ουσαν οι σκυλοι. 20-25 χρονια... Εχω διαβασει πολλα βιβλια... Και την φολα δεν την βρισκει στη φυση, ο ανθρωπος την φτιαχνει ;) εσυ φυση εννοεις την γειτονια σου? Εχω αδεσποτο σκυλο 14 χρονια στη γειτονια μου. Ο σκυλος ειναι ισα με 17 χρονων...
Αναεωτιεμαι αν ισχυει αυτο. θα φανταζομουν το αντιθετο. Γνωριζει κανεις αν το προσδοκιμο ζωης εχει αυξηθει ή μειωθει;

• Like
Reactions: Miniature Schnauzer

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Αναεωτιεμαι αν ισχυει αυτο. θα φανταζομουν το αντιθετο. Γνωριζει κανεις αν το προσδοκιμο ζωης εχει αυξηθει ή μειωθει;
'Εχει αυξηθεί φυσικά.
Και το παράδειγμα του αδέσποτου που ζει 17 χρόνια είναι η εξαίρεση. Κι εγώ έχω ένα τέτοιο παράδειγμα αλλά δεν λες αδέσποτο ένα ζώο που όταν είναι άρρωστο το τρέχεις στο γιατρό και έχει καλό φαγητό κάθε ημέρα. Τα πραγματικά αδέσποτα ζουν 2-3 χρόνια στους δρόμους.

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
2-3;; Πολύ λες! Αυτό είναι αν έχει τύχη! Κάνα αμάξι θα το στείλει κάνας βλάκας με καμία φόλα!:mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι