σπυράκια στην κοιλια

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ποση ωρα τον σαπουνιζεις στο μπανιο?? Εχω ακουσει οτι χρειαζεται πανω απο τεταρτο για να ψοφησουν οι ψυλλοι! Τωρα αν κατι τετοιο ισχυει η ειναι μυθος δεν το γνωριζω αλλα δεν χανεις και τιποτα να το δοκιμασεις!!
Το μπανιο διαρκει κανα μισαωρο ωστε να κανω ηρεμες κινησεις, γιατι ειναι 3 μηνων ακομα, και να πλυθει καλα. Οι οδηγιες δεν αναφερουν κατι διαφωτιστικο, ειναι στα ισπανικα... :(

Last edited:

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Α πολυ ωραια! Μηπως να αλλαξεις αμπουλες??:p
Θα αλλαζα, αλλα μιλαμε για το σαμπουαν... Οι αμπουλες ειναι frontline, δεν νομιζω να φταινε για κατι. Αλλεργια ειναι παντος, σε καποιο χαλακι η κατι τετοιο, ο γιατρος μου εδωσε celestoderm και ειναι κιολλας καλυτερα με δυο εφαρμογες. ;) Για τους ψιλους μου ειπε οτι πλεον εχουν γινει πολυ ανθεκτικοι, και τα καταφερνουν μια χαρα και το χειμονα. Το σπρευ που εβαλα, οντος ειναι ακυρο. Δεν υπαρχει λογος να τα ψεκαζουμε ομως, γιατι ειναι ΠΑΡΑ πολυ εκνευριστικο για τα σκυλακια. Η αμπουλα θα κανει κανα-δυο μερες να ενεργησει, αλλα το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.

matina_b

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
73
0
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια νομίζω...ο μικρούλης μου έχει βγάλει κάτι σαν ελιά που στην κορυφή έχει μαυράκι(σαν τα δικά μας στίγματα σκεφτείτε αλλά πάνω σε ελιά:-|:-|:-|), διπλα στο πουλάκι του είναι και άλλο ένα λίγο πιο πάνω χωρίς το μαυράκι!!
Τον 'εψαξα καλά και δεν βρήκα τίποτα άλλο.
Λέτε να είναι κάτι ανησυχιτικό, να τον πάω στο γιατρό????
¨Η να του βάλω λίγο μπεταντίν να δω πως θα πάει???
Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη,ευχαριστώ:):):)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Υπάρχει καμία περιπτωση αυτό που βλέπεις να είναι θηλή;

Συμμετρικά απο την άλλη πλευρά του γεννητικού οργάνου, υπάρχει τίποτα αντίστοιχο;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να βαλεις μπεταντιν αρχικα για να το απολυμανεις, κοιταξες και μεσα στο τριχωμα στην πλατη αν εχει αλλο?

matina_b

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
73
0
Οχι για αυτό με προβληματίζει..στην αρχήη αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά είναι και τα δυο στην ίδια πλεύρα. Το ένα που έχει το μαυράκι,όταν λέω ότι είναι δίπλα στο γεννητικό του όργανο , για να είναι πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία που δίνω είναι, είναι σχεδόν στην βάση του,εκεί που ξεκινάει αλλά στο πλάι!
Το άλλο είναι αρκετά πιο πάνω,στην αρχή τησ κοιλιάς του.
Δεν ξέρω αν το δίνω σωστά να το καταλάβετε:(:(:(:(

matina_b

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
73
0
Να βαλεις μπεταντιν αρχικα για να το απολυμανεις, κοιταξες και μεσα στο τριχωμα στην πλατη αν εχει αλλο?
Ναι είδα,τίποτα άλλο εμφανή στο μάτι τουλάχιστον...μόνο μια μικρή κοκκινίλα στο λαιμό .
Αγχώθηκα να πω την αλήθεια μου....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Για τέτοια ζητήματα εγώ πάντα παραπέμπω στον κτηνίατρο!
Μόνο από κοντά μπορεί κάποιος να πει τι είναι αυτό που περιγράφεις!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Για τέτοια ζητήματα εγώ πάντα παραπέμπω στον κτηνίατρο!
Μόνο από κοντά μπορεί κάποιος να πει τι είναι αυτό που περιγράφεις!
Συμφωνω απολυτα !!!
Απλα για να δουμε μπας και τελικα ειναι το στηθος το ειπα.., αλλα οπως και να εχει.. πρεπει να το δει κτηνιατρος..:)

matina_b

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
73
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!Θα τον πάω άμεσα!!!!!!!
Πείτε με και χαζή..αν ήταν το στήθος δεν θα έπρεπε να είναι συμμετρικά οι θυλές , απ΄τις δύο πλευρές???Αυτά τα δύο όχι συμμετρία δεν έχουν αλλά είναι αλλού νταλλού!!και δεν τα είχε λίγο καιρό πριν...
Μακάρι να είναι οι θυλές και να είμαι εγώ χαζη!!!!:p:p:p:p
Ευχαριστώ και πάλι!