Το μπανιο διαρκει κανα μισαωρο ωστε να κανω ηρεμες κινησεις, γιατι ειναι 3 μηνων ακομα, και να πλυθει καλα. Οι οδηγιες δεν αναφερουν κατι διαφωτιστικο, ειναι στα ισπανικα...Ποση ωρα τον σαπουνιζεις στο μπανιο?? Εχω ακουσει οτι χρειαζεται πανω απο τεταρτο για να ψοφησουν οι ψυλλοι! Τωρα αν κατι τετοιο ισχυει η ειναι μυθος δεν το γνωριζω αλλα δεν χανεις και τιποτα να το δοκιμασεις!!
Θα αλλαζα, αλλα μιλαμε για το σαμπουαν... Οι αμπουλες ειναι frontline, δεν νομιζω να φταινε για κατι. Αλλεργια ειναι παντος, σε καποιο χαλακι η κατι τετοιο, ο γιατρος μου εδωσε celestoderm και ειναι κιολλας καλυτερα με δυο εφαρμογες. Για τους ψιλους μου ειπε οτι πλεον εχουν γινει πολυ ανθεκτικοι, και τα καταφερνουν μια χαρα και το χειμονα. Το σπρευ που εβαλα, οντος ειναι ακυρο. Δεν υπαρχει λογος να τα ψεκαζουμε ομως, γιατι ειναι ΠΑΡΑ πολυ εκνευριστικο για τα σκυλακια. Η αμπουλα θα κανει κανα-δυο μερες να ενεργησει, αλλα το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.Α πολυ ωραια! Μηπως να αλλαξεις αμπουλες??
Ναι είδα,τίποτα άλλο εμφανή στο μάτι τουλάχιστον...μόνο μια μικρή κοκκινίλα στο λαιμό .Να βαλεις μπεταντιν αρχικα για να το απολυμανεις, κοιταξες και μεσα στο τριχωμα στην πλατη αν εχει αλλο?
Συμφωνω απολυτα !!!Για τέτοια ζητήματα εγώ πάντα παραπέμπω στον κτηνίατρο!
Μόνο από κοντά μπορεί κάποιος να πει τι είναι αυτό που περιγράφεις!