γεια σε ολους
Το κουταβι μου εχει εμφανίσει σπυρακια στην κοιλια τα οποια μπορει να εχουν κ λιγο πυον (θυμιζουν πολυ τα δικα μας απλα σπυρακια). τα εχει παρουσιασει απο πολυ μικρη, περιπου 45 ημερων και ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον ειναι απο τα ουρα της - κατι σαν να εχει συγκαει. Τώρα που ειναι 3 μηνων εβγαλε παλι κ μαλιστα πολλα. Τα παρατηρησα λιγες ωρες αφου εφυγα απ'τον κτηνιατρο μετα τον πενταπλο επαναληπτικο εμβολιασμο.(παρεπιμπτοντος, ο γιατρος ξαφνιαστηκε, αλλα δεν μου ειπε και τιποτα, οταν του ειπα οτι την κυκλοφορω κανονικα απο τον 1ο κιολλας εμβολιασμο και οτι ειμαι λιγο κατα αυτης της φιλοσοφιας καθως πιστευω οτι ειναι λιγο υπερβολικη. Απλα ημουν προσεχτικος οσον αφορα στο τι μυριζε, να μη γλειφει κατω κ να μην ερχεται σε επαφη με αλλα ζωα και τα περιτωματα τους). Στο θεμα μας παλι. Εβαλα και εγο scalibor και σκεφτικα προς στιγμη οτι μπορει να φταιει αν και ειχα τον ιδιο προβληματισμο λογο της πολυ γρηγορης αντιδρασης. Και αν ειναι ετσι, την πρωτη φορα γιατι εβγαλε? Μου φαινεται πιο λογικο να εχει να κανει με τα χορτα και μαλιστα τσουκνιδες, που παει και τρεχει σαν τρελη η Amirah, και ισως καποια ευαισθησια σε αποριπαντικα που χρησιμοποιουμε σε χαλια και δαπεδα.
Τελευταια παρατηρηση, η Amirah μου ειναι καθαροαιμο γερμανικο ποιμενικο, και εχω την εντυπωση οτι τα καθαροαιμα σκυλια ειναι γενικος ευαισθητα σε διαφορα...