σκυλος σωματοφυλακας

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
καλε μου το πρωτο μυνημα σου εδω στο forum τελος Μαιου εγραφες οτι δεν νιωθεις οτι εχεις τον απολυτο ελεγχο του σκυλου σου
πως σημερα 2 μηνες μετα σκεφτεσε τη σωματοφυλακη ?
και σου λεω σκεψου μονο πως θα εδρεωσεις σωστα τη σχεση με το σκυλο σου και μην πηδας απο το δημοτικο στο πανεπιστημιο

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εκτος αυτου,ειδα ενα μπουρδουκλωμα λιγακι...αλλο το να ξερεις εσυ πολεμικες τεχνες,ενας ανθρωπος με μυαλο κ κριση κ αλλο να εχεις ενα οπλο με δοντια ετοιμο για δραση.μην βιαστεις να κινηθεις προς την κατευθυνση που θες.επισης,κατι που δεν ακουστηκε αρκετα κ μαλλον δεν δωθηκε κ πολυ σημασια σε αυτο.ειναι ο σκυλος σου για σωματοφυλακη?του εχει γινει καποιο τεστ η θα δωσεις τζαμπα τα λεφτα σου κ στο τελος καποια στιγμη ο σκυλος θα σου λακισει?δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.κ επισης κ κατι αλλο...μην νομ,ιζεις οτι οσο περναει ο καιρος θα δεχτεις ο σκυλος σου να παρει ενα ρισκο για σενα.εγω προσωπικα πολλες φορες σκεφτομαι σε διαφορες περιπτωσεις τι θα γινοταν αν αφηνα τον σκυλο μου κ το πως θα μπορουσε να χτυπησει κ θελω να βαλω τα κλαματα.

ο πραγματικος σκυλος φυλακας καλως η κακως πρεπει στα ματια σου να ειναι κατωτερος απο εσενα κ σαν ζωο κ σαν υπαρξη.δεν πρεπει να εξισωθει στα ματια σου με την οικογενεια σου.αυτη ειναι η πικρη κ η ψυχρη αληθεια.ο ρολος του ειναι αδικος κ σκληρος.διαφορετικα δεν θα μπορεσει ποτε να αντιδρασει οπως θα επρεπε ,γιατι εσυ ο ιδιος δεν θα το θες.κ οταν στην φυλαξη υπαρχει δυσταγμος χανοντε πολυτιμα δευτερολεπτα.κ θα υπαρχει δυσταγμος οχι απο το σκυλι,αλλα απο σενα φιλε.γιατι θα αγαπας το ζωο σου κ θα μπεις στο σκεπτικο μου αργα η γρηγορα....

τωρα σιγουρα θα βγουν πολλοι κ θα πουν,εγω αγαπαω τον σκυλο μου αλλα ειναι φυλακας...δεν θα το σχολιασω.εχουμε με τον καιρο παρεξηγησει τον ορο φυλαξη κ προσπαθουμε να τον περιτηλιξουμε με ορους της μοδας κ συμφωνα με ζωοφιλικες απαιτησεις κ τις νεες μεθοδους εκπαιδευσης.

οπως κ να εχει,δεν χρειαζεται να κανεις καμια εκπαιδευση στον σκυλο σου.αν εχει καποιο ενστικτο θα το βγαλει οταν χρειαστει.δεν εχω κανει τιποτα στον καπο απο τετοιου ειδους εκπαιδευση.για ελα να σηκωσεις χερι η να με πλησιασεις στο αυτοκινητο.δεσε το γλυκο σου με τον σκυλο σου οσο πιο πολυ μπορεις.βγες περπατα κ παιξε παιχνιδια.τρεξε κ δοκημασε να του μαθεις εσυ κατι κ οχι ο εκπαιδευτης του.

αν παρολα αυτα αποφασησεις για φυλαξη επειδη σου αρεσει κ σε ενθουσιαζει η ιδεα,ενημερωσου για τις θυσιες που θα πρεπει να κανεις.

Last edited:

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
φιλε lawrence o panosbourg ειναι αρκετα μπερδεμενος και απο οτι λεει δεν εχει διαλεξει και τον καταλληλο για να τον βοηθησει
κοιταξε να δεις στη Ζακυνθο εχουμε γυρω στους 5 εκπαιδευτες.για τη βασικη υπακοη ολοι παιρνοανε τον σκυλο για 2 μηνες περιπου εκτος απο εναν (σ αυτον τον πηγα) που σε μαι εβδομαδα ετοιμαζε τον σκυλο βεβαια μου χε πει που ειναι το εκπαιδευτηριο και πηγαινα οποτε ηθελα...
το θεμα ειναι να καταλαβει τις δικες του δυνατοτητες,να καταλαβει τις δυνατοτητες του σκυλου του και να μπορεσει να επιλεξει το σωστο ανθρωπο για να αναδειξει σωστα αυτες τις δυνατοτητες

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ εγω ετσι πιστευω,οτι δεν ειναι ο καταλληλος,αλλα σε αυτο δεν μπορω να τοποθετηθω με καποιο στοιχειο ικανο να τον αποτρεψει.ισως τον βοηθησει κατι αλλο απο αυτα που του εγραψα να ανασυνταξει την σκεψη του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97