Καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω σκύλο μεγάλου μεγέθους αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: κάθε 2η βδομάδα εκτός απροόπτου πηγαίνω από Αθήνα-Πάτρα για να βλέπω το αγόρι μου που σπουδάζει προσωρινά εκεί. Αυτό συμβαίνει αρκετό καιρό τώρα (είμαστε στο 2ο έτος) και καλώς εχόντων των πραγμάτων (είμαστε ήδη σχεδόν 3χρόνια μαζί) θα συνεχίσει να συμβαίνει για αρκετό καιρό ακόμα (μέχρι να τελειώσει τη σχολή του και να επιστρέψει Αθήνα). Για να μην τα πολυλογώ, απ' ό,τι έχω διαβάσει, απαγοερεύεται η μεταφορά μεγαλόσωμων σκύλων στα κτελ (εδώ καλά καλά ούτε τα μικρόσωμα δεν έχουν αποδεχθεί ακόμα, παρόλο που το επιτρέπει ο νόμος). Συζώ, βέβαια, με τους γονείς μου αλλά ήδη μου θέτουν ως όρο πως αν πάρω σκύλο δεν πρέπει να βαρεθώ να τον βγάζω βόλτα και στο τέλος να τους τον φορτώσω. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά αν τους πω από τώρα πως όποτε πηγαίνω Πάτρα θα τους το αφήνω, δεν πρόκειται να μου επιτρέψουν να υιοθετήσω. Αυτοκίνητο δεν έχω, οπότε οδικώς δε γίνεται να πηγαίνω μόνη μου. Pet taxi, για 2,5ωρο ταξίδι, θα με ξεπαραδιάσει. Τι να κάνω;;; Περίμενα τόσα χρόνια να ενηλικιωθώ για να μην έχω ανάγκη οικονομικά τους δικούς μου ώστε να μπορώ να συντηρήσω μόνη μου ένα σκύλο, δε μπορώ να περιμένω άλλα 3, να τελειώσει το αγόρι μου τη σχολή. Αλλά, φυσικά, ούτε να χωρίσω μπορώ για χάρη του σκύλου! Help!!!!!!!!!!