πρωτη φορα στο site

nikolai

Member
29 Αυγούστου 2008
12
0
θα διαβασω γιατι το μονο που θελω ειναι να περναμε και οι δυο καλα! και ο σκυλος και γω.
Ειναι αληθεια οτι δεν ηξερα και πολλα πραγματα για τη συμπεριφορα των σκυλων και αλλα πραγματα ανατροφης και εκπαιδευσης.. ποτε ομως δεν ειχα βαρεσει η μαλωσει τα σκυλια μου γιατι τα αγαπουσα παρα πολυ!! ηταν πανεξυπνα και ζωηροτατα!

Ολα αυτα που με ρωταει η Μιλου τα εχω σκεφτει γι αυτο και θα περιμενω να μετακομισω σε ενα μεγαλυτερο χωρο..Συντομα θα αρραβωνιαστω με μια κοπελα που εχει ηδη ενα γατο μειν κουν και θα παμε να μεινουμε σε ενα μεγαλο χωρο με αυλη..Θελω να εχει αρκετο χωρο ο σκυλος που θα παρω..
αληθεια γιατι λες οτι οτι θα πρεπει να αγοραζουμε σκυλο μονο απο εκτοφειο? για να βλεπουμε το ιστορικο τους?

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Φίλε μην θολώνεις
Από ότι κατάλαβα έχεις διάθεση να κάνεις νέα αρχή σε σωστό δρόμο
Εμείς σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε θα το κάνουμε αλλά μην ξεχνάς ότι εσύ θα είσαι και πάλη το αφεντικό.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτο που λεει ο Μακης το ξαναλεω και εγω..
ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΙ
Απλα διαβασαμε,πηραμε βιβλια,ξεσταβωθηκαμε στο ιντερνετ..και προσπαθουμε να το διορθωσουμε στο επομενο σκυλι μας..
Εχει πραγματικα διαφορα απο οταν ησουν 15..και χρονικα και αντικειμενικα ηλικιακα...
τοτε ομως η Ελλαδα ηταν και σε πολλα πισω (που ακομα ειναι..)
και εγω στα 11 πηρα σκυλο τωρα ειμαι 29..και ηταν τοτε τελειως διαφορετικα..
Ασε που δεν ειχαμε ιντερνετ..;)
καλη αρχη λοιπον..,:):)απλα ποτε μην λες οτι τα ξερεις ολα..για να μαθαινεις παντα πιο πολλα..:):);)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αληθεια γιατι λες οτι οτι θα πρεπει να αγοραζουμε σκυλο μονο απο εκτοφειο? για να βλεπουμε το ιστορικο τους?
αν διαβασεις ολα τα sticky(υπομνηματα) εδω
http://www.dogforum.gr/v2/forumdisplay.php?f=15
θα καταλαβεις το γιατι.

επιγραμματικα ενας σωστος εκτροφεας: εχει ελεγξη την μορφολογια, την υγεια και τον χαρακτηρα των σκυλων που εμπλεκονται στο ζευγαρωμα.

nikolai

Member
29 Αυγούστου 2008
12
0
θα σας αφησω τωρα...
ειμαι σε ιντερνετ καφε και εχει περασει η ωρα..
ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα.
χαρηκα για την κουβεντα μας.
εις το επανειδειν!

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Καλωσήρθες και από μένα...:)
Μην ανησυχείς που είμαστε λίγο απότομοι εδώ, είναι γιατί όλα αυτά τα θεωρούμε δεδομένα.
Πολλοί πιστεύουμε ότι όλα αυτά που κάνουμε για το σκύλο μας είναι υπερ αρκετά αλλά στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο από αγάπη και παιχνίδια.Για την ακρίβεια όλοι όσοι δεν έχουν ψάξει σε ίντερνετ και βιβλία αυτό πιστεύουν.
Αυτά έιναι τα βασικά αλλά υπάρχουν κι άλλες γνώσεις χρήσιμες για την καλύτερη ζωή του σκύλου σου αλλά και τη δική σου.Για να αποφύγεις προβλήματα συμπεριφοράς, υγείας και να μην ξαναχάσεις το σκύλο σου στα 2 χρόνια.
Δεν ήταν λάθη αυτά που έκανες εσκεμένα, απλά δεν ήξερες.Το χειρότερο θα ήταν να τους πέταγες ένα πιάτο φαί κάθε μέρα και τίποτε άλλο και να πιστέυεις ότι είσαι και φιλόζωος.
Έχεις να μάθεις πολλά εδώ... εγώ μέσα σε λίγους μήνες έχω αλλάξει γνώμη για πάρα πολλά θέματα που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας...:)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Απλα οταν αποφασισεις να παρεις τον επομενο σκυλο σου να ξερεις οτι πρεπει να τον συμπεριλαβεις στην οικογενεια σου σαν ενα ακομα μελος της.Με οτι αυτο συνεπαγεται.Οχι αλυσιδα,οχι ελευθερο στους δρομους:eek:.Και με πολυ επαφη μαζι σου, οπως εκανες και στα προηγουμενα ζωα σου.Καλως ηρθες λοιπον!:)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Eχεις κανει λαθη συνονοματε οπως και εγω!και μαλιστα βαρβατα λαθη!
Εγω πχ νομιζα πως ενα σκυλι ειναι ευτυχησμενο με μια μακρυα αλυσιδα,ενα μπολ ξηρα τροφη,και σπανια τρεξιμο στην αυλη.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ολοι εκεινοι που μου τα εχωσαν και μ εδωσαν το σωστο παραδειγμα ωστε να εχω ενα σκυλο που να ζει αξιοπρεπως.Μπορει το πρωτο σκυλι να μην το προλαβα,αλλα το δευτερο και οσα ερθουν θα εχουν καλυτερη ζωη!
ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!:D
Καλως Ηρθες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν