Ο Παρουλης μου λοιπον, 8 μηνων πλεον, θεωρω οτι εχει μια βελτιωση απο βδομαδα σε βδομαδα.. τον εβγαζα αρκετες φορες τη μερα, σταθερες ωρες για καθε μερα, κ προσπαθουσα σιγα σιγα βλεποντας οτι αντεχει να αυξανω τα διαστηματα κ ωστε να μειωνω τις ενδιαμεσες βολτες για κατουρημα..ειχε κ την εναλλακτικη του μπαλκονιου (με τις εφημεριδες δεν τα ειχαμε καταφερει) εβγαινε οσο ελειπα κ τα εκανε στο μπαλκονι οπου δεν ειχα προβλημα (προτιμω σε περιπτωσεις αναγκης να βγει στο μπαλκονι παρα μεσα στο σπιτι εννοειται)..Ειχαμε βεβαια κ αρκετα ατυχηματα μεσα στο σπιτι.. Τωρα κατεβαινουμε στις 6.30 το πρωι, απο τις 8 μετα μεχρι τις 2 ειναι μονος του με ανοιχτη την μπαλκονοπορτα αλλα τελευταιες βδομαδες δεν κανει τσισακια του μεχρι να γυρισω, κατα τις 2+ κατεβαινουμε για βολτα κ αμεσως τα κανει, μετα κατεβαινουμε γυρω στις 7 για κανα 5λεπτο (γιατι δεν αντεχει παραπανω, πινει κ αρκετο νερακι η αληθεια ειναι,μολις γυριζουμε το μεσημερι και μαζεμενο.. κ αρχιζει να πηγαινοερχεται προς την εξωπορτα κ να μυριζει το μπουφαν κ τα παπουτσια μου κ να μ κοιταει σαν να μ λεει δεν κρατιεμαι αλλο), στις 8.30 κατεβαινουμε για την απογευματινη βολτουλα κ καποιες φορες κατα τισ 12+ αν δεν με εχει παρει υπνος τον βγαζω για ενα κατουρημα 5λεπτα..
Ωστοσο ομως υπαρχουν τα εξης θεματακια..
1) απο τις 9 περιπου το βραδυ που θα γυρισουμε απο τη βολτα αν δεν τον ξανακατεβασω στις 12+ (τελευταια δεν μπορουσα να τον κατεβαζω) μετα το πρωι που σηκωνομαι στις 6+ για να τον ταισω κ να κατεβουμε, τα εχει κανει στο μπαλκονι..
2) εχουμε ακομα καποια ατυχηματα (ελαχιστα βεβαια,) μεσα στο σπιτι..πχ 2 κατουρηματα το μηνα.. χθες, τον κατεβασα το απογευμα στις 7 για ενα 5λεπτο κανονικα, κ μετα κατα τισ 8 επρεπε να φυγω για ενα μισαωρο κ θα τον κατεβαζα στις 9 κ ο κυριος ακριβως μολις εφυγα απο το σπιτι τα εκανε μπροστα στην πορτα!!) αυτο το εχει κανει κ αλλες 2-3 φορες, να τον εχω κατεβασει δηλαδη κ μετα απο μια ωρα που ηταν η ωρα να παει τη βολτα του κ επρεπε να πεταχτω καπου για λιγο, να τα κανει μεσα..(Σαν να με εκδικειται ενα πραγμα)
κ ερωτω εγω, ειναι δειγματα αυτα οτι δεν εχει μαθει να κρατιεται? οτι δεν εχει μαθει την τουαλετα του? η ειναι ολα μεσα στο προγραμμα κ να μην απογοητευομαι??
Ωστοσο ομως υπαρχουν τα εξης θεματακια..
1) απο τις 9 περιπου το βραδυ που θα γυρισουμε απο τη βολτα αν δεν τον ξανακατεβασω στις 12+ (τελευταια δεν μπορουσα να τον κατεβαζω) μετα το πρωι που σηκωνομαι στις 6+ για να τον ταισω κ να κατεβουμε, τα εχει κανει στο μπαλκονι..
2) εχουμε ακομα καποια ατυχηματα (ελαχιστα βεβαια,) μεσα στο σπιτι..πχ 2 κατουρηματα το μηνα.. χθες, τον κατεβασα το απογευμα στις 7 για ενα 5λεπτο κανονικα, κ μετα κατα τισ 8 επρεπε να φυγω για ενα μισαωρο κ θα τον κατεβαζα στις 9 κ ο κυριος ακριβως μολις εφυγα απο το σπιτι τα εκανε μπροστα στην πορτα!!) αυτο το εχει κανει κ αλλες 2-3 φορες, να τον εχω κατεβασει δηλαδη κ μετα απο μια ωρα που ηταν η ωρα να παει τη βολτα του κ επρεπε να πεταχτω καπου για λιγο, να τα κανει μεσα..(Σαν να με εκδικειται ενα πραγμα)
κ ερωτω εγω, ειναι δειγματα αυτα οτι δεν εχει μαθει να κρατιεται? οτι δεν εχει μαθει την τουαλετα του? η ειναι ολα μεσα στο προγραμμα κ να μην απογοητευομαι??