"προβληματα"

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Και ο δικός μου εκπαιδευτής μου είχε πει νερό με πρόγραμμα(κάθε 2-3 ώρες). Έτσι μπορείς να ελέγξεις το κατούρημα!;)

Δεν θα πάθει κάτι το σκυλάκι αν είναι σε μέρος φυσιολογικό, που να μην είναι δηλαδή πολύ ζεστό ή με ήλιο, κλπ..

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Aρχικο μηνυμα απο pouf
η εκτροφεας αυτο λεει, τσαμπα ειναι, ουτε σφουγκαριζει και καλυπτει και τον ποπο της
τελικα οι εκτροφεις οτι και να κανουν στραβα το κανουν :mad:
μηνυμα απο pouf
οταν την πηρα χυμα το νερο, χυμα το φαι, κατουρημα φουλ το ασσου, παω σε μια σχολη εκπαιδευσης για τα προεορτια,μου ειπαν εκπαιδευση μετα τους 6 μηνες, ''ξεκινα με φαι, νερο'' νερο μαζι με το φαι για 20 λεπτα,την δευτερη μερα ημουν κανονι,ειχαμε και τις στραβοτιμονιες αλλα ηταν η μερα με την νυχτα.για να προλαβω, οταν ειπα οτι θα πεθανει απο τη διψα αμα δεν εχει νερο συνεχεια μου ειπαν οτι τα αδεσποτα μπορει να μην πιουν νερο ολη τη μερα αλλα δεν πεθανε κανενα,δε υπαρχει κανενα προβλημα. αυτα:)
νερο φρεσκο πρεπει να εχει παντα στο μπολ διαθεσιμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και τα παιδια των φαναριων επιζουν αυτο τι σημαινει οτι θα αφησεις και το δικο σου ? :mad:

little_pony πρεπει να καταλαβεις οτι μεγαλωνεις ενα μωρο με οτι συνεπαγεται αυτο ,χρειαζεται αγαπη τρυφεροτητα κατανοηση σταθεροτητα και εσυ χρειαζεσε υπομονη και θεληση για μαθηση

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
μου ειπε και αλλα ο εκπαιδευτης, δεν τα εκανα, δεν ειμαι τελειος, εκανα αυτα που με συμφερανε. δεν διαπιστωσα κατι κακο στη συμπεριφορα της σκυλας μου. αν εκανα κατι κακο θα ηθελα να το μαθω καθοτι σκεφτομαι και για αλλο σκυλι.

κρινα
πρεπει καποτε να βρεθει μια κοινη συνισταμενη, να λενε ολοι οι εκπαιδευτες ,ολοι οι εκτροφεις, ολοι, ολοι τα ιδια για να μη μπερδευομαστε και μεις οι ''φρεσκοι'' (αν και 15 χρονια με σκυλια θεωρω τον εαυτο μου φρεσκο)
αυτο για τα παιδια των φαναριων θεωρω πως δεν εγραφει ποτε
ποτε θα παμε σε καμια παραλια να τσαμπουκαλευτουμε ρε κρινα!:)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ισοροποιμενη σχεση ανθρωπου-σκυλου, αυτο μεσα του περικλειει πολλα για να επιτευχθει
διαφορετικες αντιληψεις ανθρωπων παντα θα υπαρχουν σε ολους τους τομεις
εμεις καλουμαστε παντα πριν αποφασισουμε να εξεταζουμε εξονυχιστικα και να πραττουμε το σωστο για την ομαλη πορεια του σκυλου μας που για αυτον εμεις και μονο εμεις ειμαστε υπέυθυνοι
να μην εφησυχαζομαστε στα λογια αυτων που μας εξυπηρετουν περισσοτερο , να ζηταμε παντα διευκρινησεις με σοβαρη επιχειρηματολογια και δεν ειναι κακο να μπενουμε στη θεση του σκυλου μας σαν δεκτες πια εμεις για να δουμε και απο την δικη του οπτικη γωνια
οσο αναφορα το "φρεσκοι" παντα ολοι μας φρεσκοι θα ειμαστε , καθε μερα μαθενουμε απο κατι
ποτε θα παμε σε καμια παραλια να τσαμπουκαλευτουμε ρε κρινα!:)
να αφησουμε τους τσαμπουκαδες και να παμε για ιχνηλασια :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
ισοροποιμενη σχεση ανθρωπου-σκυλου, αυτο μεσα του περικλειει πολλα για να επιτευχθει
διαφορετικες αντιληψεις ανθρωπων παντα θα υπαρχουν σε ολους τους τομεις
εμεις καλουμαστε παντα πριν αποφασισουμε να εξεταζουμε εξονυχιστικα και να πραττουμε το σωστο για την ομαλη πορεια του σκυλου μας που για αυτον εμεις και μονο εμεις ειμαστε υπέυθυνοι
να μην εφησυχαζομαστε στα λογια αυτων που μας εξυπηρετουν περισσοτερο , να ζηταμε παντα διευκρινησεις με σοβαρη επιχειρηματολογια και δεν ειναι κακο να μπενουμε στη θεση του σκυλου μας σαν δεκτες πια εμεις για να δουμε και απο την δικη του οπτικη γωνια
οσο αναφορα το "φρεσκοι" παντα ολοι μας φρεσκοι θα ειμαστε , καθε μερα μαθενουμε απο κατι
συμφωνώ απόλυτα!:)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ειναι αδικαιολογητη στερηση σε κατι τοσο απαραιτητο

για σκεψου εμεις πινουμε νερο μονο στο φαγητο πρωι μεσημερι και βραδυ ? και αν διψασουμε ενδιαμεσα ?

καποιος που αποφασιζει να παρει κουταβι πρεπει να σκεφτει και το καθαρισμα των βιολογικων αναγκων αλλιως αν δεν μπορει να μην παρει σκυλο η' να παρει ενηλικα μαθημενο , οχι κατουραει παντου αρα περιοριζω το νερο για να κατουραει λιγοτερο ,τι λογικη και αυτη !

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Ναι μόνο που δεν νομίζω το να δίνεις νερό στο κουτάβι κάθε 2 ώρες θεωρείται στέρηση.. :confused:

Και τα ανθρωπομωρά δεν έχουν πρόσβαση 24/24 σε νερό(ή γάλα καλύτερα επειδή από κει κυρίως παίρνουν το νερό που χρειάζεται).

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Το φρέσκο και καθαρό νερό πρέπει να είναι διαθέσιμο πάντα.

Έτσι κι αλλιώς, μετά από μερικούς μήνες το σκυλί θα φτιάξει το πρόγραμμά του.

Ο δικός μου, ενώ έχει το ελεύθερο (και παλαιότερα το έκανε) να κοπρίζει σε μια άκρη στη βεράντα μακρυά από γείτονες, με περιμένει να τον κατεβάσω στον κήπο. Αυτό μπορεί να είναι και 10 ώρες, χωρίς να είναι σε kennel όλο αυτό το διάστημα. Όταν είμαστε στο σπίτι και τον ξεχάσουμε θα έρθει να κλαψουρίσει για να τον κατεβάσουμε.

Λίγο υπομονή δε βλάπτει. Είναι σα να προσπαθείς να μάθεις ένα μωρό να τα κάνει όταν θέλεις εσύ.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Και τα ανθρωπομωρά δεν έχουν πρόσβαση 24/24 σε νερό(ή γάλα καλύτερα επειδή από κει κυρίως παίρνουν το νερό που χρειάζεται).
τα ανθρωπομωρα, εχουν προσβαση σε ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟ θηλασμο, οσο και οποτε θελουν..αυτο ειναι το σωστο και το φυσικο, ενα βυζι διαθεσιμο οποιαδηποτε στιγμη το θελησουν:) και πιστεψε με, δεν το θελουν με ωριαιο προγραμμα.
(αυτα που τρεφοντε με γαλα αγελαδας σε μπουκαλι και οχι γαλα ανθρωπου -οπως πρεπει-, πινουν γαλα με οδηγιες "σχετικων"καθε 2-3 ωρες. )
δεν γνωριζω τι γινετε με τα κουταβια στην ηλικια που εχουν αποθηλασει, πως παιρνουν δηλαδη υγρα μετα απο αυτη την ηλικια στη φυση..ποσο συχνα εννοω και με ποιους τροπους.
εγω ομως, θα ειχα παντα διαθεσιμο νερο. για να πινει, σημαινει οτι το χρειαζεται.
μιας και συγκριναμε λοιπον μωρα με κουταβια, και το θεμα μας εδω ειναι το συχνο κατουρημα , θα στερουσαμε ποτε γαλα η νερο σε μωρο για να μην χρειαζεται να το αλλαζουμε συχνα?

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
τα ανθρωπομωρα, εχουν προσβαση σε ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟ θηλασμο, οσο και οποτε θελουν..αυτο ειναι το σωστο και το φυσικο, ενα βυζι διαθεσιμο οποιαδηποτε στιγμη το θελησουν:) και πιστεψε με, δεν το θελουν με ωριαιο προγραμμα.
(αυτα που τρεφοντε με γαλα αγελαδας σε μπουκαλι και οχι γαλα ανθρωπου -οπως πρεπει-, πινουν γαλα με οδηγιες "σχετικων"καθε 2-3 ωρες. )
:confused::confused::confused:
Ποιά μάνα κυκλοφορεί με το μωρό της στο βυζί 24/7 ώστε το "ανθρωπομωρό" να έχει πρόσβαση ανεμπόδιστα????

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ποιά μάνα κυκλοφορεί με το μωρό της στο βυζί 24/7 ώστε το "ανθρωπομωρό" να έχει πρόσβαση ανεμπόδιστα????
ολες οσες εχουν επιλεξει να θηλασουν αποκλειστικα τα παιδια τους και οχι να τους δωσουν σκονες αγελαδας, για την βολεψη τους.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Μα δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς με το μωρό στο βυζί, απλά όποτε πεινάσει το βάζεις

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι, αυτο εννοουσα..οποτε πεινασει, oποτε θελησει παρηγορια, οποτε ..οποτε...να εισαι διαθεσιμη:) (βαρια η καλογερικη)
υπαρχουν ομως και τα sling:rolleyes::)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
τιποτα δεν ειναι δυσκολο αλλα τιποτα δεν ειναι απλο

απαραιτητα συστατικα αγαπη κατανοηση σεβασμος θεληση

ας μην κοιταμε την βολη μας οταν μιλαμε για ψυχουλες

αν δεν θελουμε να κουραστουμε και να προσπαθησουμε υπαρχουν και αλλες λυσεις .....τα λουτρινα

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Η εντύπωση που είχα είναι πως τα μωρά έχουν εσωτερικό ξυπνητήρι κάθε 2-3 ώρες το οποίο αρχίζει να χτυπάει και εμφανίζεται το διαθέσιμο βυζί!:p

Τώρα για τα κουταβομωρά αυτό που έχω παρατηρήσει από την τεράστια εμπειρία μου:p:p:
Το Σκουμπάκι το βρήκα καταχείμωνο και δεν πολυέπινε νερό.. Διαθέσιμο μπολ με νερό είχε πάντα αλλά δεν πήγαινε κάθε τρεις και λίγο να πιει. Όμως κατουρούσε ασυστόλως και σε συνδυασμό με το ότι δεν ήξερα πως να το μάθω έκανα την καθαρίστρια μέχρι και τους 6 μήνες του.

Το Ρενάκι τώρα που το βρήκα κατακαλόκαιρο και πολύ πιο ταλαιπωρημένο έπινε με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα νερό(πάντα διαθέσιμο πάλι) αλλά άρχισε να μαθαίνει πολύ καλύτερα την τουαλέτα του.
Όταν ήρθε η ώρα να τον δώσω στην οικογένεια που τον υιοθέτησε ο εκπαιδευτής μου είπε πως μπορούν να του βάλουν πρόγραμμα και στο νερό του εκτός από το φαί. (κάθε 2-3 ώρες μου είπε συγκεκριμένα).

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Η εντύπωση που είχα είναι πως τα μωρά έχουν εσωτερικό ξυπνητήρι κάθε 2-3 ώρες το οποίο αρχίζει να χτυπάει και εμφανίζεται το διαθέσιμο βυζί!:p

.
οχι..αυτο συμβαινει συνηθως σε μωρα που τρεφονται με ξενο γαλα-μπιμπερο.. και οταν τα δουνε ανησυχα πριν περασει το 3ωρο, τους χωνουν πιπιλα στο στομα, τους δινουν χαμομηλια με ζαχαρες και κατι παρασκευασματα που αγοραζουν απο το σουπερ μαρκετ και τα φαρμακεια,προσπαθουν να τα ξεγελασουν με χιλιους τροπους, μεχρι να ερθει η ωρα που ΠΡΕΠΕΙ να φανε.
στα πρωτα λεπτα του θηλασμου, το γαλα δεν ειναι τοσο λιπαρο και ειναι για να ξεδιψασει το μωρο.:)

υγ...πιασε το "πρεπει" απο το ιωτα και γδαρε το ισαμε το πι (που λεει και ο ελυτης) και τοτε θα βρεις την απαντηση:)
-καφε πινω:D

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Πως φαίνεται η εμπειρία της μάνας!:D;)

υγ...πιασε το "πρεπει" απο το ιωτα και γδαρε το ισαμε το πι (που λεει και ο ελυτης) και τοτε θα βρεις την απαντηση:)
-καφε πινω:D
Για καντο λίγο λιανά αυτό.. Προβλέπω μεγαλειώδη ατάκα..

ΥΓ. Μπορεί να μην είμαι ξανθιά αλλά όλο και κάτι θα μου πέρασε στον θηλασμό η κατάξανθη μάνα μου!!!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97