ποσο διαρκει η εκπαιδευση??

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πάντως στην Ιστοσελίδα του έχει 3 ή 4 αρσενικά από διαφορετικά εκτροφεία τώρα για θηλυκά δεν βρίσκω.

Δείτε αν τα σκυλιά του είναι απαλλαγμένα από δυσπλασίες και άλλες κληρονομικές παθήσεις τα άλλα είναι FTP όπως λέει και ο λαός. Μας μάραν τα μορφολογικά.

Το αν η τρίχα του είναι ποίο μακρυά ή ποίο κοντή ή αν το ένα αυτί είναι 2 χιλιοστά ποίο πάνω από τα στάνταρ του FCI έχει καταντήσει τον ΓΠ σαν το κέρμιτ τον βάτραχο.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Απο τους αρσενικους που ειναι στην σελιδα 2 ειναι γεροι ο ενας εχει πουληθει απο το 2009 στην Κινα και ο ενας ζευγαρωνει συνεχως με 3 θυληκιες μονο απο το 2009...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
kefakis,,, αν ειναι να δωσεις 1000 ευρω για να δειρει το σκυλο σου δωσ μου εμενα μονο 500 ευρω και τον δερνω εγω ==))

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Να ξεκινήσουμε με το ότι ο σκύλος και ο ιδιοκτήτης εκπαιδεύονται μαζί για μια ζωή από εκεί και περά μπορείς να του κάνεις προεκπαιδευση από τριών μηνών μέχρι επτά μηνών με λιχουδιές και χάδια στης βασικές εντολές .Μετά αρχίζει η ποιο σοβαρή εκπαίδευση άλλα πάντα μαζί με τον ιδιοκτήτη για να μπορεί ο δάσκαλος να διορθώνει και ιδιοκτήτη και σκύλο μάθημα κάθε δύο μέρες , στο ενδιάμεσο ο ιδιοκτήτης επαναλαμβάνει μόνος με τον σκύλο . Την επομένη φορά ο δάσκαλος βλέπει την πρόοδο και διορθώνει η πάει παρακάτω το πόσα μαθήματα θα γίνουν εξαρτάται από το μυαλό του ιδιόκτητη και του σκύλου.

kefakis

Active Member
5 Δεκεμβρίου 2012
31
0
iraklio kritis
παιδια αποφάσισα...δεν παω το σκυλο σε εκπαιδευτη, θα του μάθω ότι μπορω μόνος μου..
θα αφιερώσω όσο χόνο μπορώ και θα του μάθω ότιο μπορω..το κατσε, μεινε, ελα τα κάνει ήδη...σιγα σιγα θ αμαθουμε κι αλλα..!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Να βρεις εναν εκπαιδευτη και να δουλεψετε μαζι..Δεν ειναι λυση το να μην εκπαιδευσης τον σκυλο ειδικα αν δεν γνωριζεις...

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ο κάθε σκύλος είναι μια ξεχωριστή οντότητα ένας έμπειρος εκπαιδευτής θα διαβάσει το σκύλο και θα πράξη ανάλογα .Τώρα εσύ άπειρος στο αντικείμενο έχεις περισσότερες πιθανότητες να χαλάσεις τον σκύλο πάρα να μάθει κάθισε σκέψου και πράξε μεγάλο παιδί είσαι . Ίσως να σε μπερδέψαμε λίγο εδώ στο φόρουμ άλλα με λίγη ηρεμία ταξινόμησε της σκέψη σου θα καταλάβεις τι λέμε και είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις το σωστό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi