ποσο διαρκει η εκπαιδευση??

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
στο δικο του χωρο ισχυριζεται οτι θα ασχολειται με το σκυλο ανα διαστηματα ολη την ημερα, ενω στο σπιτι ειναι απλα ενα μαθημα 1-2 ωρων...δειτε το βιντεο ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΕΠΟ !!! - YouTube

1-2 ώρες και μετά εσύ θα πρέπει να συνεχίσεις την εκπαίδευση του σκύλου σου, εκεί έρχετε το "δέσιμο" αν θες μέσα από την δουλεία που θα ρίξετε μαζί θα εκπαιδευτής και εσύ.
Τώρα αν ο άθρωπος έρχεται σπίτι σου το ιδανικό είναι να γίνει στον χώρο σου όπως είπαν και οι προλαλήσαντες.
Αν θες ψάξτο και στο φόρουμ με παρόμοια θεματολογία.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Μπορείς να τον πηγαίνεις εκεί αλλά ταυτόχρονα να γίνεται η εκπαίδευση στο σπίτι σου.
Τι λέω εγώ τώρα ;
Φτιάχνω συνδυασμούς

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
απο τα λόγια σου μου φαίνεται πώς δεν ασχολείσαι μαζί με τον σκύλο και πέρα απο τις 2 ώρες το έχεις έξω μόνο του πράγμα που σε κάνει να νιώθεις ενοχές και ότι αν το δώσεις στον εκπαιδευτή πέρα απο εκπαίδευση θα περνάει και ευχάριστα.

kefakis

Active Member
5 Δεκεμβρίου 2012
31
0
iraklio kritis
στο 2ωρο παμε τρεξιμο, μαθαινουμε το κατσε, το ελα, παιζουμε με μπαλακι σε χωρο μεγαλο...και γενικα ασχολουμαι μαζι του πολυ...τι ειναι καλο να κανω σε αυτο το 2ωρο?? ειμαι νεος και θελω βοηθεια..

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Ο συγκεκριμενος κυριος σαπακιαζε τα σκυλια ιδιοκτητων του τον προηγουμενο Μαιο που τα ετοιμαζε για εκθεση..Υπαρχει και βιντεο στο facebook!Μαλιστα ειχε γινει σαλος στο διαδικτυο...Επισης ο συγκεκριμενος κυριος εχει πολυ λιγες επιτυχιες με δικα του σκυλια σε εκθεσεις..Μαλιστα ζευγαρωνε εναν μονο επιβητορα με 3 σκυλες τα τελευταια χρονια..Μονο οταν ο uskan von lentulo πηγε 8 χρονων σταματησε να τον ζευγαρωνει...Ο κυριος για μενα ειναι κουταβοπαραγωγος και δεν εχει καμια γνωση πανω στην φυλη...Δεν ανανεωνει τα αιματα του και τα σκυλια που εχει βγαλει ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας..Τωρα ακουω οτι πουλαει σκυλια λεγοντας οτι ειναι τα εγγονια του uskan..Δεν ξερω αν ισχυει

Last edited:

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Για μένα πρώτα κοίτα λίγο το χρηματικό μου φαίνονται πολλά τα λεφτά.Τώρα για να τον αφήσεις εκεί και να πας μια φορά να τον βλέπεις τη να σου πω.Το ίδιο έκανα και εγώ αλλά να φανταστείς ο εκπαιδευτής είναι οικογενειακός φίλος(τον έβλεπα ποιο συχνά).Μου κακοφάνηκε που δεν ήταν σπίτι αλλά σκεφτόμουν οτι ήταν για καλό σκοπό.
ΥΓ Η αλήθεια είναι οτι αν δεν ήταν φίλος μας θα το σκεφτόμουν πολύ.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Δεν μπορω να κατσω να ψαχνω δημοσιευσεις που εχουν γινει απο τον περασμενο μαιο-ιουνιου..το διαδικτυο ειναι ανοιχτο για ολους κανε την αναζητηση σου και την δικη σου ερευνα..

kefakis

Active Member
5 Δεκεμβρίου 2012
31
0
iraklio kritis
Δεν μπορω να κατσω να ψαχνω δημοσιευσεις που εχουν γινει απο τον περασμενο μαιο-ιουνιου..το διαδικτυο ειναι ανοιχτο για ολους κανε την αναζητηση σου και την δικη σου ερευνα..
δεν μπορω να το βρω, μπηκα σε ολα του τα βιντεο, ισως εχει κατεβει...παιδια ευχαριστω παρα πολυ, με κανατε και σκεφτηκα, θα ψαξω για κατοικον απο την αρχη, βρηκα τωρα στο ιντερνετ 5-6 που λενε για κατοικον, θα τους επισκεφτω και ελπιζω να βρω κατι καλο..!!!!

ramos

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2012
167
2
Να πω και εγώ την εμπειρία μου καθώς ο σκύλος μου και εγώ βρισκόμαστε σε παρόμοια φάση.και λέω ο σκύλος μου και εγώ γιατί εκπαιδευομαι κυρίως εγώ!πως του μιλαω,τι του λέω,σε τι τόνο το λέω!υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομεριες που κάνουν την διάφορα και πρέπει να τις μάθεις!Τι θέλω να πω,αφήνεις τον σκύλο σου εκεί και κάνει παπάδες,έρχεται σε σένα και κάνει στην καλύτερη τα μισά!οπότε σίγουρα και εσύ στην εκπαίδευση πάντα!σου δείχνει ο εκπαιδευτής και εσυ τον δουλεύεις ανά πάσα στιγμή.μου έχει τύχει να σηκωθω το βράδυ για τουαλέτα,να τον δω ξυπνιο να πάρω μια λιχουδια και να τον κάνω Καναδυο ξαπλα και κατσε!Το καλύτερο λοιπόν είναι αρχικά σπίτι σου να μάθει στον σκύλο τρόπο συμπεριφοράς μέσα!ο δικος μου εκπαιδευτής το έχει κανόνα,πρώτα φτιάχνουμε το μέσα και μετά πάμε έξω!έχει γίνει και αυτό που είπε ο Βαγγέλης,δηλαδή συνδιασμος,το πρωί στον χώρο του το απόγευμα σπίτι μου και μετά στο παρκακι της γειτονιάς!αλλά να ξέρεις είναι τεράστιο δικό σου έφοδιο η εκπαίδευση!
Προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να τον αφησω και να τον βλέπω μια φορά την βδομάδα!εγώ στην αρχή πηγα να μαλωσω με τον εκπαιδευτη γιατί όλο εμενα διόρθωνε και μου έκανε παρατηρήσεις αλλά τελικά αξίζει!

4 Φεβρουαρίου 2011
20
0
Νέα Μάκρη
Καλημέρα και από εμένα. Εγώ έχω 2 σκυλάκια το ένα εκπαιδευμένο στο σπίτι και το άλλο σε άλλον χώρο για ενα μηνα. Αν είχα πάλι την επιλογή θα διάλεγα την πρώτη περίπτωση. Μεγάλη διάφορα ο σκυλος ειναι συνεχώς μαζί σου, βλεπεις τις μεθοδους του εκπαιδευτη σου . Παρεμπιπτόντως όλοι οι εκτροφεις λένε το ίδιο πράγμα : ο σκυλος κάνει τρεις φορές την μέρα μάθημα 15 λεπτών και δεν βαριεται ενώ στο σπίτι θα βαρεθεί . Ψάξιμο πολύ και προσοχή στην τελικη επιλογή

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
δηλαδη θα πας 3.5 μηνων γερμανικο ποιμενικο για εκπαιδευση,,,??? αυτο ειναι μωρο τι να καταλαβει,,,?? να παιξει θελει.... ετσι μου ειπε εμενα εκτροφεας πολυ γνωστος γερμανικων ποιμενικων χρονια στη πιατσα... και ειπε οτι ο σκυλος πρεπει να ειναι 8 μηνων για να αναλαβει να τον εκπαιδευσει,,,, και δεν μιλαω για την εκπαιδευση του φυλακα,,, αυτη τη κανει αργοτερα,,, αν ηθελε να μου παρει τα λεφτα δεν θα μου ελεγε φερτην αυριο κιολας,,,???

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Ο συγκεκριμενος κυριος σαπακιαζε τα σκυλια ιδιοκτητων του τον προηγουμενο Μαιο που τα ετοιμαζε για εκθεση..Υπαρχει και βιντεο στο facebook!Μαλιστα ειχε γινει σαλος στο διαδικτυο...Επισης ο συγκεκριμενος κυριος εχει πολυ λιγες επιτυχιες με δικα του σκυλια σε εκθεσεις..Μαλιστα ζευγαρωνε εναν μονο επιβητορα με 3 σκυλες τα τελευταια χρονια..Μονο οταν ο uskan von lentulo πηγε 8 χρονων σταματησε να τον ζευγαρωνει...Ο κυριος για μενα ειναι κουταβοπαραγωγος και δεν εχει καμια γνωση πανω στην φυλη...Δεν ανανεωνει τα αιματα του και τα σκυλια που εχει βγαλει ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας..Τωρα ακουω οτι πουλαει σκυλια λεγοντας οτι ειναι τα εγγονια του uskan..Δεν ξερω αν ισχυει
Για 2 πράγματα έχω ένσταση.Από όσα έχω δει και διαβάσει έχει μια αρκετά καλή γνώση για την φυλή και 2ον πώς εσύ κρίνεις ότι τα σκυλιά που έχει βγάλει είναι χαμηλής ποιότητας;Έχεις δει άπειρους γερμανικούς ποιμενικούς και γνωρίζεις τόσο καλά την φυλή και το λες αυτό;Γενικά τέτοιου είδους κρίσεις είναι λίγο άτοπες Κυριάκο αν δεν συμβαδίζουν με επιχειρήματα...Κατα τ'αλλά στο θέμα του παιδιού έχω να συμφωνήσω με όσους λένε πως η καλύτερη εκπαίδευση γίνεται μαζί με τον ιδιοκτήτη γιατί παράλληλα εκπαιδεύεται και ο ίδιος.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Μιλάμε για έναν εκτροφέα με μερικές δεκαετίες παρουσία στο χώρο .
Το αν είναι καλός ή όχι δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αλλά και κανένας που η επαφή και η εμπειρία του με το ΓΠ μετριέται μόλις στο 1- 2 σκυλιά.
Μπορεί να είναι ο χειρότερος , αλλά ποιος μπορεί να τον κρίνει ;
Να τονίσω ότι στο sieger του 2012 η συμμετοχή του ήταν καθοριστική , αφού αν δεν είχε ανέβει το sieger θα είχε ακυρωθεί λόγο έλλειψης συμμετοχών.
Το ότι βγήκαν κάποια πράγματα δημόσια δε σημαίνει πως μόνο αυτός λειτουργεί έτσι.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Βαγγελη δεν σημαινει οτι ολοι λειτουργουν ετσι...Παρολα αυτα απο την στιγμη που βγηκαν καποια πραγματα πρεπει να λεγονται..Νομιζω ολοι ειμαστε εναντια στην κακοποιηση ζωων..Οσο για το επιπεδο της εκτροφης ειναι προσωπικη μου αποψη αλλα αυτο δειχνουν και τα αποτελεσματα των τελευταιων 6 ετων αλλα και η ελλειψη εκτροφικης γραμμης κ.α..

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Ειλικρινά και χωρίς καμία μορφή ειρωνείας , είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι μέσα σε ένα χρόνο και 4 μέρες έχεις φτάσει σε σημείο να διακρίνεις το σωστό και το λάθος εκτροφικό πλάνο ενός εκτροφέα .
Να μπορείς να διαπιστώσεις και να αναγνωρίσεις την ορθή ή λάθος ανανέωση αιμάτων .
Είναι πραγματικό εντυπωσιακό ότι μέσα σε τόσο μικρό διάστημα πέρασες στην απέναντι όχθη της αυστηρής κριτικής.
Αν λοιπόν εσύ σε τόσο μικρό διάστημα τα κατάφερες να διαμόρφωσης εμπειρία γνώση και άποψη, είσαι πραγματική διάνοια.
Αν όμως είσαι ένας φυσιολογικός νους και έχεις καταφέρει όλες αυτές τις διαπιστώσεις , τότε λυπάμαι για αυτό που θα πω αλλά όλοι οι εκτροφείς ΓΠ είναι για τα σκουπίδια.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Βαγγελη ξερεις ποσο σε εκτιμω και οτι διαβαζω οτι γραφεις εδω μεσα!Δεν θεωρω οτι εχω τις γνωσεις να κρινω ενα σκυλι αλλα κρινω με το ματι μου...Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσουν τα σκυλια του συγκεκριμενου εκτροφειου..Εχουν μεγαλο προβλημα στην τριχα και στο χρωμα της(αυτο το εχουν πει και κριτες οχι μονο εγω και μπορεις να το δεις σε βιντεο απο εκθεσεις...)Επισης δεν νομιζω οτι πρεπει να εισαι διανοια για να καταλαβεις οτι μια εκτροφη για να παει μπροστα πρεπει να ανανεωνει τα αιματα της...Οταν εχεις 1 σκυλο και 3 σκυλες και ζευγαρωνεις μονο με αυτες και κανεις κουταβοπαραγωγη δεν λεγεσαι εκτροφεας...Οταν επισης δεν βλεπεις μια ομοιογενεια και μια γραμμη στην εκτροφη οπως εχουν τα καλα εκτροφεια πχ di casa nobili η vom holtkamper see κλπ..Οσο για το εκτροφικο πλανο δεν γνωριζω τι πλανο εχει ο καθενας..Αυτο που ξερω ειναι οτι ολοι οι εκτροφεις στην Ελλαδα ανανεωνουν τα αιματα χρησιμοποιοντας διαφορετικα σκυλια στην εκτροφη...Μονο ετσι βελτιωνεται..Οταν ομως κανεις επαναλαμβανομενες γεννες που δεν ειχαν καλα αποτελεσματα τοτε εισαι κουταβοπαραγωγος..Μπορει να ειμαι λαθος αλλα αυτη την εντυπωση μου εχει δωσει ο συγκεκριμενος κυριος πριν καν γινει το μπαμ με το το ξυλο που εριχνε στα σκυλια πελατων του..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi