πληροφορια για die drei grazien

dj22

Active Member
26 Μαϊου 2010
32
0
καλεσπερα σε ολους!ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις πληροφοριες η καποιο σχολιο για το εκτροφειο die drei grazien

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλησπερα και καλως ηρθες.Εγω εχω ακουσει καλα λογια. Προφανως ενδιαφερεσαι για γερμανικο ποιμενικο.
Πες μας μερικα λογια για σενα, αν ξαναειχες σκυλο, πώς το σκεφτεσαι το ολο θεμα κλπ

dj22

Active Member
26 Μαϊου 2010
32
0
Ναι, ενδιαφέρομαι για γερμανικό ποιμενικό,Βασικά το πρώτο σκυλί το έχασα στα 13 μου.Ήταν ένα ημίαιμο Γ.Π. αλλά πέθανε από καλααζάρ.Εδώ κι ένα χρόνο έπψαχνα για κάποιο καθαρόαιο από κάποιους γνωστούς που ήξερα για να γλυτώσω κάποια χρήματα αλλά τελικά δεν βρήκα τίποτα και μετά απο όλα αυτά αποφάσισα να μαζέψω σιγά σιγά χρήματα και να το αγοράσω για να είμαι σίγουρος.Από όσα έχω δει κι εγώ μου φαίνεται αρκετά καλό αυτό το εκτροφείο, αλλά θα ήθελα να πάρω και μια άλλη γνώμη!

Last edited by a moderator:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μαλλον ευτυχως που δεν βρηκες "καθαροαιμο" απο τους γνωστους σου.
Μπορει να ειναι οντως καθαροαιμο, μπορει να μην ειναι. Το σιγουρο ομως ειναι οτι οι γνωστοι δεν μπορουν να αντικαταστησουν τον εκτροφεα. Οι λογοι εχουν συζητηθει εκτενως και πολλακις.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
δεν ξερω αν ελαβες το μνμ τελικα τη εγινε με το εκτροφειο απο εκει πηρα τον δικο μου αλλα χαρτια δεν μου εχει στειλει ακομα

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ευχαριστω για την πληροφορια . σε ποσους μηνες η χρονια πρεπει να χασω την υπομονη μου 'γιατι μπορει να αργουν τοσο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Σκοπεύεις να κατέβεις σε έκθεση; Θέλω να πω, γιατί έχεις τόσο άγχος;

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μεχρι εναν χρονο ειναι νορμαλ στον ΚΟΕ( ουε και αλλιμονο αν πει καποιος κατι τωρα ,σε στυλ Ηλια εσυ φταις και αργησες,τα εστειλα ολα μεσα στις προθεσμιες 30 μερες μετα την γεννα).

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
όταν το σκυλί είναι μικρό το μόνο που μπορεί να φανεί είναι τα ένστικτα που έχει όχι αν θα γίνει καλός ή όχι φύλακας.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ταρα, μπορεις να το αναλυσεις λιγο παραπανω αυτο? (για να ξερω αν θα διαφωνησω ή οχι).

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
αγχος ξεαγχος ειναι υποχρεωση να κανουμε οτι λεμε
το οτι δε σου εχουν ερθει τα χαρτια ακομα δεν ειναι ευθυνη του εκτροφεα έφ'οσον εχει δηλωσει τη γεννα βεβαιως αλλα καθαρα του κοε. Μπορεις καλλιστα να παρεις ενα τηλεφωνο στον κοε και να τσεκαρεις οτιδηποτε. Οταν λοιπον βγουν τα χαρτια θα στα στειλει και ο εκτροφεας μινιμουμ 6 μηνες

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
@ Mariaa
Οι Γ.Π. "κακής" μορφολογίας είναι (στατιστικά) πολύ καλύτεροι φύλακες.

Αν θέλεις φύλακα, ψάχνεις για εκτροφείο που εκτρέφει για εργασία κι όχι μορφολογία (αλλά που κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας, πχ. δυσπλασίες).

Προσωπικά, έχω χάσει ΠΑΣΑ ιδέα για τους εκθεσιακούς Γ.Π. (ακόμη κι ως σκύλοι συντροφιάς υστερούν λόγο πολλών προβλημάτων).

Είναι ίσως η μόνη φυλή που αν πάρεις από άσχετο ΒΥΒ, μάλλον θα καταλήξεις με καλύτερο σκύλο! Πιο υγειής και με πιο προστατευτικό ταμπεραμέντο.

Ξέρω θα εξοργίσω πολλούς, αλλά αυτή είναι η άποψή μου, και ΠΟΛΛΩΝ έμπειρων εκπαιδευτών.
Κι οι εκτροφείς που ενδιαφέρονται πραγματικά για την φυλή, καλά θα κάνουν να την λάβουν υπ' όψην τους.

Last edited: