Καλησπέρα σας, έχω ένα θηλυκό θιβετιανό σπάνιελ 12,5 ετών, τη Φιλιώ. Η Φιλίτσα μου έχει εκ γενετής ένα πρόβλημα με την επιγονατίδα του πίσω ποδιού, μπαινοβγαίνει και της δημιουργεί πρόβλημα. Την προσέχω πολύ κι έτσι αν και είναι πολλή ζωηρή σπάνια είχε υποτροπές. Ωστόσο την Πέμπτη το βράδυ ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει και έχασε την κινητικότητα στο ποδαράκι της. Αφού την έπιασα και της έκανα ένα μικρό μασαζ ένιωσα την επιγονατίδα να μπαίνει στη θέση της αλλά δεν επανήλθε η κινητικότητά της. Σε κλινική που την πήγα βραδιάτικα μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η επιγονατίδα και ίσως να χρειαστεί εγχείρηση. Το σκυλάκι μου από τότε δεν είναι καλά, έχει καμπουρωτή ράχη και σκληρή κοιλίτσα και νομίζω πως και το αριστερό πόδι δεν τη στηρίζει καλά. Το δεξί δεν έχει καλά αντανακλαστικά και το σέρνει. Φοβάμαι μήπως το πρόβλημα είναι αλλού και όχι στην επιγονατίδα, μήπως το χρόνιο πρόβλημά της επισκίασε κάτι άλλο. Έχω ήδη κλείσει ραντεβού με τον κ. Βλαχόπουλο μετά από παρότρυνση της κτηνιάτρου μου αλλά πραγματικά έχω απελπιστεί με τις τιμές που διαβάζω... αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει, στο περίπου πάντα, με τις τιμές στις εγχειρήσεις και τι να περιμένω θα ήμουν ευγνώμων.. έχω ειλικρινά τρομοκρατηθεί. Αλλά τουλάχιστον να πάω προετοιμασμένη, τι να πω...