πιτσιρικας με πιτ μπουλ

Χρύσα-Χόμερ

Well-Known Member
3 Απριλίου 2016
72
38
44
Αθηνα-Βριλησσια
Βρε @myEnzo, αφού το σκυλί, στην όψη δεν είναι ισχνό, φαντάζεσαι μετά να το κάνει παχύσαρκο; Και να νομίζει ότι του κάνει και καλό και γίνεται "τούμπανο"; Μέτρο θέλει και ήρεμη συζήτηση κι ίσως μερικές φράσεις σαν "πως θα σου φαινόταν αν..." "πω πω χαρές που κάνει ο σκύλος μου όταν... λες να χαρεί κι ο δικός σου τόσο σε αντίστοιχη φάση;" κλπ κλπ. Από την δική μου οπτική γωνία αυτά
α ναι!!!!ΤΟΥΜΠΑΝΟ το εχει.Με τις πρωτεινες του,τα κρουασανακια του,τις πικλες και τις καυτερες πιπεριες,οπως ειπε.
Και σακουλακι στη βολτα δεν παιρνει!δεν ειναι τρεντυ

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, αυτό με το σακουλάκι, πες του ότι δεν ισχύει. Η οικολογική και η κοινωνική συνείδηση είναι πολύ της μοδός, ακόμα και σε αντιδραστικά, κι επαναστατικά γκρουπ.

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
α ναι!!!!ΤΟΥΜΠΑΝΟ το εχει.Με τις πρωτεινες του,τα κρουασανακια του,τις πικλες και τις καυτερες πιπεριες,οπως ειπε.
Κι εκεί που λες ότι τα έχεις ακούσει όλα...
Με ένα πρόστιμο, όμως, από τη δημοτική αστυνομία, να δεις πως θα αλλάξει γνώμη. Που είπαμε ότι βολτάρει;:whistle:

• Like
Reactions: Lavernne and myEnzo

Χρύσα-Χόμερ

Well-Known Member
3 Απριλίου 2016
72
38
44
Αθηνα-Βριλησσια
Βρε @myEnzo, αφού το σκυλί, στην όψη δεν είναι ισχνό, φαντάζεσαι μετά να το κάνει παχύσαρκο; Και να νομίζει ότι του κάνει και καλό και γίνεται "τούμπανο"; Μέτρο θέλει και ήρεμη συζήτηση κι ίσως μερικές φράσεις σαν "πως θα σου φαινόταν αν..." "πω πω χαρές που κάνει ο σκύλος μου όταν... λες να χαρεί κι ο δικός σου τόσο σε αντίστοιχη φάση;" κλπ κλπ. Από την δική μου οπτική γωνία αυτά
Κι εκεί που λες ότι τα έχεις ακούσει όλα...
Με ένα πρόστιμο, όμως, από τη δημοτική αστυνομία, να δεις πως θα αλλάξει γνώμη. Που είπαμε ότι βολτάρει;:whistle:
ΔΕ ΒΟΛΤΑΡΕΙ!!!αυτο ειναι το προβλημα χαχαχαχ

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
@Orilis σωστό, δεν το σκέφτηκα καλά :oops:... Για τυχαίο παράδειγμα το έδωσα, η αλήθεια είναι, του τύπου ωραίο σκυλί αλλά φαίνεται παραμελημένο, μπας και πιαστεί ο τύπος στο φιλότιμο. Που δεν το βλέπω κι εύκολο :mad:... Αν άκουγε σε "τυχαία" συζήτηση κάτι του στυλ: "πω ρε φίλε κάτι βρωμιάρηδες που δεν μαζεύουν ακαθαρσίες" κτλ; Όχι από την Χρύσα, από κάναν άλλον... Λέω τώρα, μπας και το σκεφτεί αλλιώς...

• Like
Reactions: Orilis

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie