παρβοεντεριτιδα [κουτάβι απο πετσοπ]

mous

Member
27 Μαρτίου 2014
8
0
ο κυριος δεν διαθέτει pet-shop άπλα εμπορεύεται οτι πέσει στα χεριά του απο οτι καταλαβα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ο κυριος δεν διαθέτει pet-shop άπλα εμπορεύεται οτι πέσει στα χεριά του απο οτι καταλαβα.
παντως ετσι δεν γλυτώνεις κανεναν αφου δεν λες ονομα. Δεν τον αποκαλεσες με καποιο χαρακτηρισμό οποτε να φοβάσαι (τουλάχιστον από όσα ποστ διαβασα)
Πώς τον βρήκατε?
Και οταν σας ειπε οτι το εφερε "κανονικά" τι καταλαβατε ως "κανονικά"?

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
παντως ετσι δεν γλυτώνεις κανεναν αφου δεν λες ονομα. Δεν τον αποκαλεσες με καποιο χαρακτηρισμό οποτε να φοβάσαι (τουλάχιστον από όσα ποστ διαβασα)
Πώς τον βρήκατε?
οπως λεμε την ακουσα ''κανονικα'',τις εφαγε ''κανονικα'',τα παιρνει ''κανονικα'' κτλ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
ntoulis ήμαρτον πια με τις μπούρδες. Μέτρο δεν έχεις; Τι είσαι; Δεκατριών;

mous

Member
27 Μαρτίου 2014
8
0
Πώς τον βρήκατε?
ghelly αυτήν την στιγμή σημασία έχει να γίνει το κουταβάκι καλά. αυτός δεν με ενδιαφέρει καθόλου εννοείτε ότι θα αποκαλυφθεί ο κύριος ώστε αν μπορώ από την ιστορία την δίκη μου να διδαχθούν άλλοι. αυτό που έχει όμως σημασία δεν είναι πως θα εκδικηθώ αυτόν, σημασία έχει το κουταβάκι παρεμπιπτόντως δεν έχω αναφέρει το ονοματάκι του (oscar).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Ναι αλλά...τι σχέση έχει αυτή την στιγμή, η διάσωση του κουταβιού σου, με την ΜΗ αποκάλυψη του ονόματος του κουταβέμπορα;

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Και γω δεν καταλαβαίνω το λογο που δεν μας ενημερωνεις και προειδοποιείς για τον επαγγελματία που αν μη τι αλλο δεν κανει καλά τη δουλεια του. Εκτος αν δεν ειναι επαγγελματιας και δεν ειναι νομιμη η αγορά.
Περαστικά στο μικρουλη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Νόμιμη όπως λέμε...στο κατάστημα, με τιμολόγιο κλπ; :-k

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οποιος και να είναι νομίζω γνωρίζουμε όλοι πως οι σωστοί τρόποι απόκτησης σκύλου είναι 2:

1. Από σοβαρό εκτροφέα
2. Από φιλοζωική / δρόμο

.-

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Σωστά Berna. Εχεις δίκιο. Δεν έχει πράγματι κανένα νόημα, η δημοσιοποίησή του. Είναι άλλος ένας, από τους αναρρίθμητους απατεώνες. Προσωπικά, δεν μπορώ απλώς να καταλάβω, την συσχέτιση της θεραπείας, με την άρνηση αναφοράς του ονόματος. Μόνο αυτό.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Προσωπικά, δεν μπορώ απλώς να καταλάβω, την συσχέτιση της θεραπείας, με την άρνηση αναφοράς του ονόματος. Μόνο αυτό.
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει.Μόνο κάποιες γενικές πληροφορίες,που μας έδωσε.Σίγουρα υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες, που δεν γράφτηκαν και πιθανόν ο φίλος έχει τους λόγους του να είναι φειδωλός!
Καλή αποθεραπεία πάντως!

mous

Member
27 Μαρτίου 2014
8
0
λοιπόν παιδιά έχω πολύ καλά νέα το σκυλάκι είναι πολύ καλύτερα το πιο σίγουρο είναι πως θα τα καταφέρει από όσα μου λένε, σηκώθηκε σήμερα και έφαγε και περιμένουνε αν όχι σήμερα αύριο θα γυρίσει σπίτι του. Για αυτό το λόγο θα χρειαστώ και μερικές ακόμη πληροφορίες όσων αναφορά την απολύμανση του χώρου, έχω κάνει τα πάντα με χλωρίνη μέχρι και παπουτσiα για να μην μεταδίδω σε άλλα κουτάβια την αρρώστια. θα ήθελα να ξέρω αν ο oscar θα είναι ασφαλείς αν τον φέρω σπίτι η πρέπει να πάρω πιο δραστικά μετρά για την καθαριότητα πριν το φέρω σπίτι.

Υ.Γ παιδιά είπα πας θα αναφέρω ποιος είναι ο συγκεκριμενοσ κύριος μην ανησυχείτε είναι το μόνο σίγουρο, και όχι μόνο σε αυτό το site. το επόμενο μήνυμα που θα γράφω θα είναι η σελίδα του στο Φ.Β.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Την επέκταση του τίτλου του μίτου ποιος την αποφάσησε;

Ο θεματοθέτης ή καποιος άλλος εν άγνοια του θεματοθέτη;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Μπράβο mous καλή ανάρρωση στο μικράκι εύχομαι!

Αφού πέρασε ήδη τον ιό δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απολυμάνεις πλέον άλλο.
Προσοχή την χλωρίνη δεν είναι ότι καλύτερο όταν έχουμε σκύλο.

Ζήτα οδηγίες από τους γιατρούς πως θα κινηθείς από δω και πέρα που θα είναι ευαίσθητο, τι τροφή πρέπει να τρώει κλπ κλπ.