ο royal μου!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Μια χαρα τον εχεις τον κουταβο.Με τις κουβερτουλες του, τα αρκουδακια του. Πασας ο κυριος!

doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
που μενεις να'ρθω να στο κλεψω? :D κουκλος ειναι να τον χαιρεστε ααχ τον ερωτευτηκα πφφφ

DemisB.

Member
25 Σεπτεμβρίου 2010
16
0
[FONT=&quot]giorgos-[/FONT][FONT=&quot]comanto[/FONT] κατά αρχήν , να σου ζήσει ο κούταβος, είναι κούκλος

Βλέπω ότι μιλάτε για εκπαίδευση, σαφώς είναι απαραίτητη η εκπαίδευση υπακοής, οι άλλου είδους εκπαιδεύσεις φύλαξης, κλπ, είναι απαραίτητες?

Την προστασία μας μπορεί να την αναλάβει ο σκύλος μας μια χαρά, χωρίς να τον έχουμε κάνει «ραμπο», δεν είμαι πολέμιος καμίας μορφής εκπαίδευσης, στις θεωρώ όλες εξίσου σημαντικές αλλά μιλάμε για κατοικία και κατοικίδιο σκύλο, προς τι η τόσο εξειδικευμένη εκπαίδευση?
Πιστεύω ότι γονιδιακά και ανάλογα με την ράτσα του , ο σκύλος μας μπορεί και αντιδρά σε μια επικίνδυνη κατάσταση.

Ο Robin μου, 2 φορές που βρεθήκαμε σε κίνδυνο, προσπάθεια διάρρηξης , αντέδρασε με τον σωστό τρόπο, απέτρεψε και τις 2 φόρες τους κλέφτες, την πρώτη δαγκώνοντας τον ένας, και μάλιστα άσχημα, εκεί ίσως χρειάζονταν εκπαίδευση για να μην είχαμε πιο δυσάρεστα αποτελέσματα, και την δεύτερη φορά επιτέθηκε σε 2 κλέφτες, τρέποντας τους σε φυγή.

Ο Robin μου ήταν Corgi βάρους 25 κιλών και δεν ήταν καθόλου επιθετικός.

Οι σκέψεις μου είναι και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν από το forum, απλά ερωτήματα έχω και θα ήθελα τις γνώμες σας

28 Σεπτεμβρίου 2010
22
0
peristeri
δεν εχω γνωσεις για το θεμα της εκπαιδευσης...και δε μπορω να μιλησω...θα συμβουλευτω εναν επαγγελματια και μετα θα κρινω...παντως θελω απ τον σκυλο μου,τη δυσκολη στιγμη,να εχει την "εμπειρια" για να αντιδρασει σωστα!!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Κάπου είχα διαβάσει οτι τα pit bull και τα αμσταφ επειδή δένονται πάρα πολύ με τους ανθρώπους και είναι πολύ ανθρωποκεντρικά σκυλιά οτι γίνονται καλοί σωματοφύλακες..βέβαια δε γνωρίζω κατά πόσο ισχύει αυτό γιατί με εκτροφέα που μίλησα (συγκεκριμένα για αμσταφ) μου είπε οτι δεν κάνει γενικά για φύλαξη η συγκεκριμένη φυλή ακριβώς επειδή λατρεύουν τους ανθρώπους...κανένας που να γνωρίζει περισσότερα?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
υπαρχουν παρα πολλα αναλογα θεματα παιδες...χρησιμοποιηστε την αναζητηση κ θα λυθουν αρκετες απορριες σας...παρολα αυτα.πιτ,αμσταφ κυριως σωματοφυλακη...κ αυτο παιζετε...για χωρου δεν το πολυσυζηταμε...