ο royal μου!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
κ ξαναρωταω κατι,τα πιτ που μπορει να βρουμε στον δρομο ξερουμε απο που ειναι?
Οχι δεν ξερουμε παντα απο που ειναι,αλλα αυτο σημαινει οτι θα δημιουργησουμε κι αλλα;Υπαρχουν που υπαρχουν,σωσ' τα τουλαχιστον.Το να δημιουργεις ομως επι τουτου κι αλλους απογονους πιθανως ιδιας γνησιοτητας με τα αδεσποτα,ειναι τουλαχιστον ανευθυνο.Ανευθυνοι για μενα ειναι αυτοι που γνωριζουν την κατασταση και συνεχιζουν να ζευγαρωνουν τα σκυλια τους.

Καλως ηρθες giorgos-comanto!:)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ειπε κανεις οτι θα δημιουργησουμε αλλα?αλλο θεμα το ενα αλλο το αλλο.μεγαλης σημασιας κ τα δυο,αλλα η κουβεντα μεχρι στιγμης θιγει αλλα ζητηματα ,οχι την συνεχεια της αμφιβωλου ποιοτητας αδεσποτων...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.399
10.580
Athens
Τελοσπάντων μην προγκήξει και φύγει ο άνθρωπος - αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ειδικά σε πιο δύσκολες φυλές καλό θα πρέπει να προσέχει κανείς τους γονείς (σε όλες τις φυλές ισχύει εξάλλου αλλά εδώ και για ένα λόγο παραπάνω) για να διευκολυνθεί και η ζωή του. σίγουρα θέλει πολύ μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα κοινικοποίησης.

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Έλεος ρε παιδιά!!!!!!

Πείτε στο παιδί να του ζήσει και τα άλλα αργότερα...

Giorgo καλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι.:)

28 Σεπτεμβρίου 2010
22
0
peristeri
βλεπω μια προκαταλυψη για τα πιτμπουλακια και λυπαμαι...με πηρατε λιγο απ τα μουτρα εε??τελοσπαντων...κοιταξτε πως εχουν τα πραγματα γιατι ξεφυγε λιγο το post μου...μολις μετακομισαμε με τη κοπελα μου και ψαχναμε σκυλακο.η κοπελα μου ειχε μεγαλωσει στο πατρικο της σπιτι με λυκους.το τελευταιο που το εχει ακομα ειναι ενα θηριο ελκχαουντ.εγω ειχα παλιοτερα εναν γερμανικο ποιμενικο αλλα τα τελευταια 7 χρονια τιποτα....οι λογοι που διαλεξαμε τη συγκεκριμενη ρατσα ειναι.......:1.θελαμε να ειναι πολυ αθλητικο,δυνατο και ομορφο 2.να μπορει ανετα να ζει μεσα στο σπιτι μας, 3.να παρεχει προστασια οταν θα λειπω τοσο στη κοπελα μου οσο και στο σπιτι*...........αυτοι ειναι οι λογοι...(*απο 4 μηνων θα ξεκισησουμε εκπαιδευση υπακοης,φυλαξης και σωματοφυλακης....)ουτε για κυνομαχιες το θελω,ουτε για εκθεσεις ουτε για τιποτα........δεν με ενδιαφερει ουτε να εχει pedigree,ετσι κι αλλιως δε κανει το pedigree τον σκυλο αλλα τ αντιθετο!!ειδα το παλικαρι που μου το δινε,τον εκοψα σαν ανθρωπο (και δεν ειναι σαν αυτους που λετε),ειδα τους γονεις (πανεμορφα σκυλια και δυναμικα=ζωηρα) ειδα και το κουταβι και το πηρα!!!!so simple!!!!!!:cool:

υ.σ......το οτι τα πιτ μπουλ εχουν τη δυνατοτητα,οπως και πολλες αλλες ρατσες,να γινουν δολοφονοι και να χρησιμοποιηθουν λαθος δε σημαινει οτι ειναι κακα ζωα!!κακα ζωα ειναι ΜΟΝΟ οι ανθρωποι.....ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ

παρτε και μια φωτο απ το "δολοφονικο" μου πιτμπουλeee..jpg

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Να τον χαίρεσαι τον κούταβο!!! Και πίστεψέ με δεν υπάρχει καμία προκατάληψη από τα παιδιά απέναντι στα pit bull! Το αντίθετο μάλιστα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δυστυχως εισαι πολυ "ευαισθητος" με το θεμα πριν ακομα παρεις το μωρο στο σπιτι... εγω δεν εχω καμια προκαταληψη για καμια φυλη...ποσο μαλλον για τα πιτμπουλακια που ειναι και αγαπημενα! Ελπιζω να καταλαβες γιατι σε ρωτησα για τους γονεις του κουταβιου...

4 μηνων να μην αρχισετε καμια εκπαιδευση σωματοφυλακης, φυλαξης κλπ αλλα να κοινωνικοποιησετε το κουταβι σας οσο το δυνατον περισσοτερο...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
βλεπω μια προκαταλυψη για τα πιτμπουλακια και λυπαμαι...

1η πολύ λάθος διαπίστωση. Αντιθέτως τα αγαπάμε τα πιτμπουλάκια :)

με πηρατε λιγο απ τα μουτρα εε??τελοσπαντων...
2η λάθος διαπίστωση. Δεν πρόσεξες ότι μεταξύ μας αρπαχτήκαμε; Εχουμε κληρονομικό χάρισμα ;)

Εμένα με ενδιαφέρει μόνο να σου μεταφέρω, ότι είμαστε πολέμιοι, των ιδιωτών που ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους, ανεξαρτήτως ράτσας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Δυστυχως εισαι πολυ "ευαισθητος" με το θεμα πριν ακομα παρεις το μωρο στο σπιτι... εγω δεν εχω καμια προκαταληψη για καμια φυλη...ποσο μαλλον για τα πιτμπουλακια που ειναι και αγαπημενα! Ελπιζω να καταλαβες γιατι σε ρωτησα για τους γονεις του κουταβιου...

4 μηνων να μην αρχισετε καμια εκπαιδευση σωματοφυλακης, φυλαξης κλπ αλλα να κοινωνικοποιησετε το κουταβι σας οσο το δυνατον περισσοτερο...
Καλά...αυτό θα το καταλάβουν όταν έρθει η ώρα να το συζητήσουν. Αλλά θα μου πεις, εξαρτάται και που θα πέσουν.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Να σου ζήσει ο κούταβος και σας ευχόμαστε πολλά χρόνια μαζί και ευτηχησμένοι. Δώστε του πολλά φιλάκια απο μένα και τα 2 τρελο-χαζό-σκυλάκια μου. :)

28 Σεπτεμβρίου 2010
22
0
peristeri

εννοειται οτι θα αρχισουμε την κοινωνικοποιηση απο νωρις αλλα μολις περασουν λιγο οι μηνες θα αρχισουμε και την εκπαιδευση.....

28 Σεπτεμβρίου 2010
22
0
peristeri
για το θεμα ευαισθησιας που λες.....βλεπω τι γραφονται στα forum και γενικα τι γνωμη υπαρχει για τη συγκεκριμενη ρατσα και δεν ειμαι καθολου ευαισθητος......!!!!

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
εκπαιδευση φυλαξης μετα τους 16-18-20 μηνες...καπου εκει ,αναλογα με τον χαρακτηρα του σκυλου...θα σου πει ο εκπαιδευτης σου.
Εδώ είναι η μοναδική φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου.
Τα δικά μου τα ξεκινάω από 8 μηνών ίσως και νωρίτερα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.399
10.580
Athens
εκπαιδευση φυλαξης μετα τους 16-18-20 μηνες...καπου εκει ,αναλογα με τον χαρακτηρα του σκυλου...θα σου πει ο εκπαιδευτης σου.
Το "ανάλογα με το χαρακτήρα του σκύλου" είναι το σημείο-κλειδί. Το θέμα είναι που θα πέσει ο άνθρωπος... γιατί ο άλλος για να πάρει τα φράγκα θα του πει ότι ο σκύλος μέχρι και πτυχείο χημικού μηχανικού μπορεί να πάρει...

Είδα στη γειτονιά 1-2 φορές "εκπαιδευτή" που εκπαιδεύει σκύλο τύπου λαμπ-γκόλντεν (κάτι σε μίξη...) μονίμως αλυσοδεμένο σε βιοτεχνία. Σε τι να τον "εκπαιδεύει" άραγε? Και τι έχει πει του ιδιοκτήτη ότι θα καταφέρει? Επίσης στο πάρκο Τρίτση μια φορά, πάλι "εκπαιδευτής" μου είπε πόσο κακό κάνω που έχω τόσο μακρύ λουρί (είχα το δεκάμετρο ιμάντα) και δεν το έχω κοντό-κοντό... Εκπαιδευτής κι αυτός με "χρόνια πείρα" ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Εδώ είναι η μοναδική φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου.
Τα δικά μου τα ξεκινάω από 8 μηνών ίσως και νωρίτερα.
Μόνος σου εννοείς; Γιατί απ' όσο ξέρω, κανένας σοβαρός εκπαιδευτής δεν κάνει φύλαξη σε τόσο μικρή ηλικία.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Επίσης στο πάρκο Τρίτση μια φορά, πάλι "εκπαιδευτής" μου είπε πόσο κακό κάνω που έχω τόσο μακρύ λουρί (είχα το δεκάμετρο ιμάντα) και δεν το έχω κοντό-κοντό... Εκπαιδευτής κι αυτός με "χρόνια πείρα" ...
Ε, ναι μωρε, αφού είδε ο άνθρωπος το δολοφονικό σκυλί που κουβαλάς, είναι δυνατόν να μην σου πει να κρατάς ποιο κοντά την δολοφόνα Pepper? :) :)

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Το "ανάλογα με το χαρακτήρα του σκύλου" είναι το σημείο-κλειδί. Το θέμα είναι που θα πέσει ο άνθρωπος... γιατί ο άλλος για να πάρει τα φράγκα θα του πει ότι ο σκύλος μέχρι και πτυχείο χημικού μηχανικού μπορεί να πάρει...
Ετσι!!!
Ενα παιδάκι που ξεκινάει judo στα 7 του χρόνια δεν είναι αξιόμαχο.
Το βλέπει σαν ένα ευχάριστο παιχνίδι.
Το παιδάκι όμως αυτό όταν φτάσει 20 χρόνων μάλλον πρέπει να το σέβεσαι!
Αν το ίδιο παιδάκι ξεκινούσε το άθλημα στα 20 θα του ήταν πολύ πιο δύσκολο και μπορεί να μην έδειχνε και τον ίδιο ζήλο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.399
10.580
Athens
Ε, ναι μωρε, αφού είδε ο άνθρωπος το δολοφονικό σκυλί που κουβαλάς, είναι δυνατόν να μην σου πει να κρατάς ποιο κοντά την δολοφόνα Pepper? :) :)
Με την Κάρλα ήμουν η οποία μάλιστα τα χε φτύσει και "σερνόταν" δίπλα μου...σκέψου να δεις πόσο έκοβε το μάτι του...