σωστό και αυτό, απλά να ξέρεις ότι η ξηρά τροφή εμάς τους ιδιοκτήτες βολεύει που δεν αναγκαζόμαστε να μαγειρέψουμε.κ απο την αλλη ρε παιδια...τα σκυλια ζουσαν μια χαρα κ πριν την δημιουργεια της ξηρας τροφης...μηπως δεν πρεπει να τρελαινομαστε τοσο?
Ποιός το λέει αυτό;;;;;;;;;;...
Μακάρι η ξηρά να είναι καλύτερη από το κανονικό φαγητό όπως όλοι λένε. ....
Τελικά ο Φοίβος δεν τρώει άλλες κροκέτες τις βάζω στο μπώλ και τις κοιτάει ανόρεχτα, ενώ αν του δώσω μαγειρευτό φαγητό κάνει σαν τρελος. Έτσι θα γυρίσω στην αρχική μου επιλογή και θα δίνω μαγειρευτό φαγητό και μόνο σαν λύση ανάγκης θα έχω τις κροκετες.Κι εγώ, για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ τις φυσικές τροφές από την ξηρά. Την ξηρά την πήρα για τις περιπτώσεις που δεν έχω προλάβει να υπάρχει κάτι που να μπορεί να φάει. Για το ωμό κι εγώ έχω ένα θέμα (δε μπορώ). Είδα κι εκείνο το βίντεο της eucanuba και μου γύρισε το μάτι. Δεν ξέρω τελικά που θα καταλήξω.
Θα τον ρωτήσω αν και είναι υπέρ της ξηράς τροφής.αν του δίνεις μαγειρευτό να συμβουλευτείς τον κτηνίατρό σου γιατί πιθανόν να χρειαστεί να του δίνεις συμπληρώματα διατροφής( βιταμίνες κ.α.)
Την έτρωγε αλλά τη βαρέθηκε και τώρα την τρώει, αλλά δεν αδειάζει το μπώλ και δεν τρώει με όρεξη.πάντως
αν πεινάσει θα φάει και ξηρά...μην σε ψαρώνει
Αυτό με τη ζάχαρη το έχω ακούσει από πετσοπά που ήθελε να συνεφέρει τα κουτάβια που του έστελνε ο εισαγωγέας - γιατί πάθαιναν έλεγε κάτι σαν υπογλυκαιμίες (συνήθως κάτι μικρόσωμα τύπου μαλτεζοειδή, τσιουάουα) - τώρα τι να σου πω...στον ατμο ειπαμε τα κραταει τα συστατικα.επισης,το μαρακι πιο πανω ειχε πει οτι της ειπε ο εκτροφεας να βαζει ζαχαρι νερωμενη στα κουταβια.εχει ακουσει καποιος κατι για αυτο?μετα ειδα οτι η κουβεντα πηγε γυρω απο το αλατι.η ζαχαρι τελικα δεν ισχυει?τι γινεται?
γιατί να βάλεις λάδι στο φαγητό του σκύλου; Τα περισσότερα κρέατα βγάζουν λάδια από μόνα τους! από τα λυπάκια. εγώ ποτέ δεν του βάζω λάδι. ίσα ίσα, βγάζω και τα λύπη που μένουν πάνω πάνω κατά το βράσιμο. και τα κάνει ναααα!το ελαιολαδο θελει προσοχη κ οχι πανω απο μια κουταλια σουπας 2-3 φορες την εβδομαδα.να σημειωθει οτι δεν εχει αποτελεσματα σε ολα τα σκυλια κ οτι καλυτερα για τον σκυλο ειναι τα σπορελαια.