ξηρα τροφη ή οχι?

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
τελικα σε ποια διατροφη πιστευετε οτι πρεπει να στραφουμε?εχει συζητηθει το θεμα γενικοτερα για τα σκυλια στο forum.μιας και μιλαμε για τα σκυλια τα συγκεκριμενα εδω ποια ειναι η γνωμη σας?εγω την ταιζω την τροφη που της εδινε η εκτροφεας.ξηρα τροφη βεβαια και ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι καλη.

mpanis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
132
0
thessaloniki
Και εγω ξηρη τροφη του δινω first choice!!! αυτη μου προτεινε και ο εκτροφεας μαλιστα μου ειπε οτι ειναι καλη για rott!

Εσεις οι αλλοι ροτβαιλεραδες :D :D :D τι λετε καλη???

Εσεις τι ταιζετε?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, καλό είναι να μπορούμε εμείς οι ίδιοι να κρίνουμε αν μια ξηρά τροφή είναι καλή ή όχι!
Ρίξτε μια ματιά εδώ: Τα συστατικά των ξηρών τροφών και μετα διαβάστε τα συστατικά της τροφής που δίνεται στα σκυλιά σας και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα… :wink:

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
το ιδιο

κι εγω ξηρη τροφη κατα βαση.καμια φορα της βραζω λιγο ρυζι και προσθετω και κανα δυο φορες της εβρασα και κρεας.

mpanis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
132
0
thessaloniki
Ακουσα απο καποιον να λεει οτι ειναι καλο να δεινεις και κανενα αυγουλακι μια φορα την εβδομαδα... κανει καλο λεει!

Ειναι αληθεια?

hlias77

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2007
53
0
Και εγω ξηρα τροφη(τechni-cal),2 αβγα την εβδομαδα,και 2-3 γιαουρτια.Επισης μια φορα την εβδομαδα βραζω κοκκαλα η κιμα μαζι με ρυζι.

mpanis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
132
0
thessaloniki
Αυτα ρε παιδια με τα αυγα τα γιαουρτια και τα ελαιολαδα σας τα εχει πει η γιαγια σας?

Γιατι εγω οσα βιβλια και αν εχω διαβασει για ροτβαιλερ πουθενα δε τα γραφει και ουτε ο γιατρος μου ειπε ποτε κατι τετοιο!

Μηπως τα λεει σε κανενα αλλο βιβλιο που μου προτεινετε να διαβασω (για να ξερω και ο καημενος τι χρισημευει το καθενα)?

Απο δικια σας εμπειρια τα γνωριζεται? :?

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
υπαρχουν απιστευτες συζητησεις για την διατροφη στο φορουμ ριξε μια ματια.

hlias77

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2007
53
0
mpanis said:
Αυτα ρε παιδια με τα αυγα τα γιαουρτια και τα ελαιολαδα σας τα εχει πει η γιαγια σας?

Γιατι εγω οσα βιβλια και αν εχω διαβασει για ροτβαιλερ πουθενα δε τα γραφει και ουτε ο γιατρος μου ειπε ποτε κατι τετοιο!

Μηπως τα λεει σε κανενα αλλο βιβλιο που μου προτεινετε να διαβασω (για να ξερω και ο καημενος τι χρισημευει το καθενα)?

Απο δικια σας εμπειρια τα γνωριζεται? :?
Το προτεινε ο κτηνιατρος μου,και δεν νομιζω να του κανει κακο οποτε γιατι να μην το δοκιμασω?Επισης και το λαδι οτι κανει καλο στο τριχωμα.
Και τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα μου το ειχε πει και ο παππους μου....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιατί βρε παιδιά? Το ελαιόλαδο κάνει καλό παντού!
Στο τρίχωμα, στη φαλάκρα, στο δέρμα, στο… «άλλο»… 8)
Εμένα, ας πούμε, η γιαγιά μου έλεγε στον παππού: «φάε λάδι και έλα βράδυ»! :lol:

Πέρα από την πλάκα, αν ταΐζετε ξηρά τροφή, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά… :wink:

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
σε όλα τα σκυλιά που είχα έδινα και δίνω 3-4 φορές την εβδομάδα μια φέτα ψωμί με αγνό ελαιόλαδο πάνω και έχω διαπιστώσει ότι κάνει πολύ καλό

hlias77

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2007
53
0
psaras said:
σε όλα τα σκυλιά που είχα έδινα και δίνω 3-4 φορές την εβδομάδα μια φέτα ψωμί με αγνό ελαιόλαδο πάνω και έχω διαπιστώσει ότι κάνει πολύ καλό
\:D/ =D> :-k