ξηρή τροφή premil

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ ότι είναι σαφώς καλύτερη, όμως όταν την βρήκα ήδη είχαμε κάνει την αλλαγή και την αγορά της Premil και εφόσον κάθισε καλά, θα την συνεχίσουμε δεν είναι καλό να αλλάζουμε τροφές συχνά. Η Brit Salmon & Potato θα είναι η επόμενη ελπίζω να τους καθίσει καλά.

Thanks for the feedback (y)
Κανένα πρόβλημα..απλά αυτό που είπες και εσύ..αν δεις ότι έχει κάτσει καλά δεν χρειάζεται να αλλάξεις

spyridon

Member
18 Ιουνίου 2017
11
23
60
Κανένα πρόβλημα..απλά αυτό που είπες και εσύ..αν δεις ότι έχει κάτσει καλά δεν χρειάζεται να αλλάξεις
μετα απο ολα αυτα που διαβασα [και ειμαι τυχερος που βρηκα το forum] κατεληξα και παραγγειλα την brit care adult medium breed lamb and rice. σε 3-4 μερες θα την εχω κι αφου δοκιμασω το 12κιλο θα σας εμημερωσω σχετικα με την αναπνοη, φαγουρες, τσιμπλες, κοπρανα κλπ.
με την ευκαιρια ομως να ρωτησω : αν υποθεσουμε οτι το σκυλι πρεπει να τρωει 200 γραμ. το 24ωρο κι αν υποθεσουμε οτι θα το ταισουμε 1 φορα το 24ωρο γιατι αν δεν φαει ολη την τροφη πρεπει μετα απο 15-20 λεπτα να την μαζεψουμε και να μην την αφησω εκει μεχρι την ληξη του 24ωρου και οποτε θελει ας την φαει.

• Like
Reactions: Anniegr

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Γιατι να τρώει μια φορά το 24ωρο; Χωρισμένο στα δυο ειναι καλυτερο για τον οργανισμό του
H brit care medium breed δεν ξέρω ποια είναι...αν μπορεις να ανεβάσεις ένα link...μέχρι 6 μηνών καλό είναι το σκυλί να τρώει 3-4 γεύματα και μετά από 6 μήνες δύο φορές την μέρα..Έτσι αφομοιώνει Καλύτερα την τροφή

• Like
Reactions: Amfie

spyridon

Member
18 Ιουνίου 2017
11
23
60
H brit care medium breed δεν ξέρω ποια είναι...αν μπορεις να ανεβάσεις ένα link...μέχρι 6 μηνών καλό είναι το σκυλί να τρώει 3-4 γεύματα και μετά από 6 μήνες δύο φορές την μέρα..Έτσι αφομοιώνει Καλύτερα την τροφή
https://www.brit-petfood.com/gr/node/9679
σε αυτο το λινκ μπορειτε να δειτε την τροφη που προανεφερα.
τωρα σχετικα με το ερωτημα μου: συνηθως τον ταιζω 2 φορες την ημερα πρωι και απογευμα αλλα διαπιστωνω πως τις περισσοτερες φορες θα φαει το πρωι και το απογευμα δεν την ακουμπαει , ενω αν την βαλω ολη την ποσοτητα το πρωι ή θα την φαει ολη [οποτε καλυφθηκε η 24ωρη δοσολογια] ή θα αφησει και λιγο το απογευμα. τωρα αν αυτο το λιγο το μαζεψω και το ξαναβγαλω παλι το απογευμα μπορει και να το φαει μπορει και οχι. αν το φαει εχει καλως αν δεν το φαει μετα 15-20 λεπτα θα το ξαναμαζεψω και παμε παλι απο την αρχη για την επομενη μερα. το θεριο ομως αργοτερα ή λιγο πριν κοιμηθει μπορει να πεινασει , αρα φτανω στο ερωτημα μου, προκειμενου να του βαζω και να του βγαζω το μπολακι δεν ειναι καλυτερο να του δωσω την "δοση του" μια και καλη κι ας το φαει οποτε θελει , αναλογα με την ορεξη του και την διαθεση του?

Amfie

Member
21 Ιουνίου 2017
7
2
50
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά, ανάλογα την ηλικία του ζώου πάει το τάισμα.
Εμείς ταΐζουμε δυο φορές την ημέρα με μια αργά το απόγευμα μετά τις 9 και χωρίς να έχουν περάσει πάνω από 12 ώρες καθώς το σκυλάκι με τα πεπτικά και αλλεργικά θέματα, έχει θέμα όταν μένει πολλές ώρες άδειο το στομάχι του κάνει εμετό κίτρινα γαστρικά υγρά.
Οπότε όπως μας είπε ο κτηνίατρος, το τελευταίο του γεύμα είναι πιο αργά το βράδυ ώστε να μην μένει πολλές ώρες άδειο το στομάχι του και το πρωί κάνει εμετό τα γαστρικά υγρά και έτσι του δημιουργείται αρχόμενη γαστρίτιδα η οποία εάν δεν αντιμετωπιστεί γίνεται χρόνια.

Αυτά από εμάς.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
2 χρονών μπορεί να τρώει και μία, αρκεί να μην κατσικιάζει μετά.
Αλλά αφού πεινάει το βράδυ, δως του αν είναι κατευθείαν πρωί που το τρώει και μετά πριν κοιμηθεί και δες πώς θα πάει.
Εμένα τρώνε κάποια 1 και κάποια 2, πάντα σε ώρες που έχει κτηνίατρο ανοιχτό πλέον (n)

katerinaki_27

New Member
1 Ιουλίου 2017
1
0
34
kalhmera sas kalo mhna. exw ena skulaki enos etous h kuria ratsa pou exei mesa einai kynhgoskulo. tou edina kshra trofh royal cannin alla thelw na thn allaks. ti mou proteinete?

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
kalhmera sas kalo mhna. exw ena skulaki enos etous h kuria ratsa pou exei mesa einai kynhgoskulo. tou edina kshra trofh royal cannin alla thelw na thn allaks. ti mou proteinete?
Να μας πείτε τα κιλά του,αν έχει κάποια αλλεργία και για ποιο λόγω θέλετε να αλλάξετε...Επίσης θα βοηθούσε αν μας λέγατε ένα εύρος τιμών.
Μη γράφετε με greekglish

spyridon

Member
18 Ιουνίου 2017
11
23
60
brit care adult medium breed lamb and rice, επιτελους παρεληφθει η τροφη. αποτελεσματα μετα απο ταισμα 2-3 ημερων.
βρηκαμε τροφη που την τρωει με ορεξη, καθε φορα που του βαζω στο μπολακι [απο 100 γραμμαρια πρωι και απογευμα], δεν μενει ουτε για δειγμα. με καμια αλλη τροφη δεν το εκανε αυτο.
τα κοπρανα σαφως πιο σφιχτα και οχι τοσο δυσοσμα οπως με τις προηγουμενες τροφες.
απο το πρωτο κιολας ταισμα σταματησε κι η δυσαρεστη αναπνοη κι οταν καθαρισουμε και τα δοντακια θα ειμαστε κομπλε.
η φαγουρα προς το παρον παραμενει στα αυτακια και στα ποδαρακια αλλα οι τσιμπλες εχουν μειωθει .
ελπιζω να βοηθησα με τις παραπανω πληροφοριες και μετα το πρωτο τσουβαλακι , σιγουρα θα εχω πιο ασφαλη συμπερασματα.

spyridon

Member
18 Ιουνίου 2017
11
23
60
δυστυχως η φαγουρα παραμενει και δεν ξερω αν ειναι απο την τροφη ή απο τα χορτα που παει και χωνεται

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Αυτό που ζουν αδέσποτα και δεν παθαίνουν τίποτα και μόλις τα βάλεις μέσα βγάζουν αλλεργία μέχρι και στον αέρα που αναπνέουν με ξεπερνά..

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Τεχνικά (και όχι ιατρικά) υπάρχει εξήγηση. Για να επιβιώσουν ως αδέσποτα το ανοσοποιητικό τους δουλεύει στο φουλ. Με το που ανακαλύπτουν τον καναπέ, την premium τροφή και την ζεστούλα/δροσιά, το ανοσοποιητικό μην έχοντας τι άλλο να κάνει το ρίχνει στις αλλεργίες...