νεος στη σκυλοπαρεα

nasos

Well-Known Member
17 Μαϊου 2010
61
0
ταρα τα σκυλι κανει βαρδια εκει.... που ειναι μια χαρα ειναι και εχει μαθει ετσι ... μακαρι και αλλα σκυλια
να περναγαν οπως ο εκτωρας τρωει 5 κοτοπουλα (χωρια την ξηρα)την εβδομαδα και 12 ωρες ολη νυχτα ειναι ελευθερος
στα γυρω γυρω σπιτια εχουν μπει κλεφτες λογω οτι δεν εχουν σκυλους να φυλανε
η να προηδοποιουν
ειναι ενα αγριο σκυλι δεν λεω αλλα εκει στα βιλια γινετε πανικος απο κλεφτες

nasos

Well-Known Member
17 Μαϊου 2010
61
0
Δεν μπορω να καταλαβω κατι... γιατι εχετε ενα σκυλο που θα δαγκωσει καποιον που θα μπει μεσα στο χωρο σας χωρις να ειστε εσεις... αλλα δεμενο ολη μερα ωστε να μην δαγκωσει καποιον?? (Δε το λεω για σενα μονο.... αλλα το βλεπω πολυ συχνα)..
Αν ηθελα ενα σκυλο που θα επιτεθοταν σε οποιον εμπαινε χωρις την αδεια μου στο σπτι μου... σιγουρα δε θα τον ειχα δεμενο!
ο εκτωρας ειναι ενα αγριο σκυλι που στον χωρο του δεν θελει αλλους εκτος απο τα αφεντικα του
και αυτο θελω ... και εγω για το κτημα

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ρε Νασο

ειμαι ο Νικος ο φιλος του Μανου

καλα σου λενε καλυτερα φτιαχτε του εναν χωρο περιορισμενο 15 τετραγωνικα ( 3 μετρα επι 5 ) με πλεγμα και εχετε τον εκει την ημερα
ειναι καλυτερα για τον σκυλο και για την ψυχολογια του και με τσιμεντενιο πατωμα , στο χωμα μπορει να παθει πολλα και διαφορα

αγγαρεψε κανεναν εργατη του Δημητρου να το κανει

παντως αν ο σκυλος δαγκωσει οταν δεν ειστε εκει αν ο οποιος μπει εκει εχει καλο δικηγορο σου περνει και τα σωβρακα - το δικαιουται νομικα

ο Παμπλο πως ειναι τωρα ; καλυτερα ;

nasos

Well-Known Member
17 Μαϊου 2010
61
0
ελα ρε νικο .... εισαι μελος ??? μπραβο να τα λεμε
τι δουλεια εχει να μπει στο σπιτι αλλουνου ???
γιατι και η μπεμπα ετσι δεν ειναι οποιος μπει την εκατσε ...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Νάσο, έχεις αμερικανική νοοτροπία μεσοδυτικού κοκκινολαίμη!:eyecrazy: Ενδροπή!:p:p:D:D:D Και ο Νίκος έχει δίκιο για τα περιφραγμένα 15 τετραγωνικά μέτρα. Η πρόεδρος του σωματείου που μου έδωσε το Μουφ έχει τέτοιο στο κτήμα της και βάζει το σκύλο της αλλά δεν τον αφήνει συνέχεια εκεί. Τον αφήνει να μπαίνει και στο σπίτι κλπ. Και αν κάποιος φυλάει το σπίτι και ωρύεται πρώτος όταν πλησιάζει άνθρωπος είναι οι χήνες της!!:D:D:D:D:D

Τέλος ρώτησα τον μπαμπά μου που είναι νομικός και είπε ότι αν μπει διαρρήκτης σε σπίτι και τον δαγκώσει ο σκύλος του ιδιοκτήτη, δεν παθαίνει τίποτα ούτε ο ιδιοκτήτης ούτε ο σκύλος. Ο πατέρας μου μάλιστα ισχυρίζεται ότι ως δικαστής θα φώναζε και το σκύλο να του δώσει συγχαρητήρια!!:eek::eek: Από την άλλη όμως έτσι και:

1) ο σκύλος σου πάθει υστερία και αρχίσει να ωρύεται και περάσει καρδιακός απέξω και πάθει καρδιακό επεισόδιο

2) ΔΕΝ μπει διαρρήκτης σπίτι σου ή στο κτήμα σου και

α) είτε ο σκύλος σου ξεφύγει και δαγκώσει κάποιον
β) είτε μπει κατά λάθος κάποιος στο κτήμα σου και αποδειχτεί ότι ΔΕΝ είχε πρόθεση να σε κλέψει ή είχε λάθος διεύθυνση

τότε σύμφωνα με το νόμο την έχεις βαμμένη κι εσύ και ο σκύλος σου και ναι, θα χρειαστείς έναν πολύ καλό δικηγόρο να σε ξελασπώσει. Σε βλέπω επομένως είτε στης φυλακής τα σίδερα που είναι για τους λεβέντες ΣΥΝ το πρόστιμο (εξαρτάται πάντα ΤΙ ακριβώς έκανε ο σκύλος σου στον περαστικό) είτε με πολύ γερό πρόστιμο με ή χωρίς εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης....:cool:

Last edited:

nasos

Well-Known Member
17 Μαϊου 2010
61
0
ναι αλλα εγω δεν εχω χηνες
και μαζευω λεφτα για δικηγορο ...
πλακα κανω
αν αν αν η για για μου ηταν η μερκελ εγω θα ημουν ο χιτλερ
ωραιο το χιουμορ σου

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλως ηρθες Νασο στην σκυλοπαρεα μας!!!! Να σου ζησει ο Εκτωρας!!!

Θα συμφωνισω στο οτι θα ηταν καλυτερα αν ο Εκτωρας ειχε εναν χωρο (15 τετραγωνικα) περιφραγμενο οπου δεν θα ειναι δεμενος.Ειναι καλυτερο και για τον σκυλο και για την ασφαλεια του κοσμου.Αλλα προσοχη: το εδαφος στο εσωτερικου του περιφραγμενου χωρου να ειναι απο τσιμεντο, γιατι αυτα τα εξυπνα σκαβουν και...''τσουπ'' την κοπαναν!