Δυστυχως εμενα η μεγαλη δεν εχει μαθει ακομα να μενει μονη... Ουρλιαζει και γαυγιζει σαν τρελη οσες ωρες και αν φυγουμε. Προ καιρου βγηκαμε με τον δικο μου 12 το βραδυ και γυρισαμε 4 το χαραμα... Μολις ακουσε το αμαξι, ξεκινησε να λυσσαει, ακουγοταν μεσα απο το σπιτι, με κλειστα παραθυρα, 50 μετρα μακρια...
Την επομενη με πιανει η διπλανη μου και με ρωταγε τι ειχε ο σκυλος... Πως εκλαιγε 4 ολοκληρες ωρες χωρις σταματημα... Τις λιγες φορες που θα φυγουμε απο το σπιτι, και ειναι αργα, παμε και την αφηνουμε στο μαγαζι, που οσο και να γαυγιζει δεν ενοχλει κανεναν. Αλλα δεν ειναι λυση αυτο...
Εχουμε προσπαθησει να αφησουμε πορτες ανοιχτες, να μεινει περιορισμενη σε ενα δωματιο, να της επιτρεψω να ανεβει στον καναπε (που ειναι ΟΤΙ καλυτερο γι' αυτην) αλλα οταν ειναι να μεινει μονη, δεν πιανει τιποτα... Εμενα δε με νοιαζει να κλαιει, ξερω πως δεν της κανει κακο να μεινει μονη. Αλλα δε μενουμε σε απομωνομενη περιοχη... Επομενως ενοχλει αμεσα τους γυρω μας... Ειναι 5 χρονων γομαρα και ακομα να σταματησει. Και εχει παιχνιδια, φαι και βολτα πριν φυγουμε.
Απο την αλλη το μικρο που εχω τωρα, το αφηνω μονο και κλαψουριζει σιγα για κανενα 10λεπτο και μετα ησυχια. Θα παιξει με τα παιχνιδια της. Περιορισμενη σε δωματιο βεβαια. Η μεγαλη δεν την εχει δει ακομα ομως και φοβαμαι μην της μαθει να κλαιει μολις μεινουν πρωτη φορα μαζι μονες... Υπαρχει τετοια περιπτωση? Μπορω να κανω κατι στην ηλικια που ειναι τωρα, για να σταματησει?