μια βόλτα στη θάλασσα

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Την Κυριακή πήγαμε για μπάνιο με την Μάγια μας και την Μάγια της lone wolf.Περάσαμε ωραία αν και μας βγήκε ξινό στο τέλος αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης....Βγάλαμε πάαααρα πολλές φωτό και τις μοιραζόμαστε μαζί σας :wink:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ειναι κουκλες και οι 2 τους!
Υπεροχες φωτο πρεπει να περασατε πολυ ομορφα!
η 7η φωτο απο το τελος και η 4η απο την αρχη ειναι απιστευτες τι βλεμα ειναι αυτο! *agapoylas* *agapoylas* *agapoylas* *agapoylas*
Να τις χαιρεστε τις ομορφιες σας! :D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
keyman said:
Περάσαμε ωραία αν και μας βγήκε ξινό στο τέλος αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης...
Αμα τα ξινά δεν ήταν της παρούσης δε θα υπήρχε το φόρουμ
:lol: :lol: :lol:
Εγινε κατι ασχημο??
Υ.Γ. Ζηλεύωωω!! Οσο και αν αγαπώ τους γερμανούληδές μου, άλλη μια φωτό απο παραλία και με βλέπω δρέσδη-αθήνα ποδαράτο!!!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια :D

Το βλέμμα της Μάγιας(του μπουλ τερριέ)είναι στραμμένο προς την lone wolf την οποία υπερλατρεύει και από την αποία δεν ξεκολλούσε καθόλου.Η άλλη Μάγια έφαγε κόλλημα με τον Γιάννη :lol: Βέβαια το βλέμμα οφείλεται εν μέρει και σε ένα κουλούρι που κρατούσε η lone wolf :lol: :lol: :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Ναι ήταν απίστευτο όντως.....Βρηκε τον μπελά της και από θηλυκό :lol: :lol: :lol: Ευτυχώς που κολυμπούσε στα βαθιά και η δικιά μας δεν πήγαινε.Όταν έβγαινε έξω την περίμενε όμως για να την καβαλήσει :lol: Αλλά το ροτ δεν της αγρίευε,το μόνο του κόλλημα ήταν το πορτοκαλί παιχνίδι της.....μην τολμούσες να της το πάρεις [-X

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
keyman said:
Την Κυριακή πήγαμε για μπάνιο με την Μάγια μας και την Μάγια της lone wolf
Είδες τι έχασα που δεν μπορούσα να έρθω?
Ας πρόσεχα!
Τέλειες φωτογραφίες Γεωργία! Και οι δυο είναι κούκλες! :D

sir-elric said:
καλα ρε μελι εχει ?
Έλα ντε! Όποιος σκύλος την βλέπει, θέλει να την καβαλήσει!
Την τελευταία φορά ο δικός μου την στρίμωξε μέσα στη θάλασσα και ήθελε να της κάνει το «θαλασσατο»! 8)
Ρε τι τραβάει το ζωντανό! :lol: :lol: :lol:

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Κούκλες και οι δύο Μάγιες! :p

Κι εγώ την πάτησα και έχασα την εκδρομούλα :cry:

Την επόμενη φορά δεν θα τη χάσουμε και θα βγάλουμε κι εμείς φωτογραφίες με παιχνίδια στη θάλασσα! :wink:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Καλά δεν το πιστεύω είναι τέλειες οι μικρές, το βλέμα της Μάγια-Β (Bull terrie) είναι τέλειο!!!! όντως για τον επόμενο διαγωνισμό.... η δικιά μου τι να πω :oops: είναι το καμάρι μου όπως και να το κάνω...

Τα δικά μου ξινά ήταν μια διάρροια την οποία αντιμετωπίσαμε με μερικές ώρες νηστείας και συνήλθαμε.... τα καλά ήταν όταν γυρίσαμε και την έβαλα στο κλουβί περνάω μετά από δύο λεπτά και την βρήκα να κοιμάται ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι...νεκρή.... ούτε που με άκουσε.... :lol: :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Eμάς τα ξινά ήταν επίσκεψη στον κτηνίατρο Κυριακάτικα επειδή την πονούσε το στομάχι της ο οποίος της έκανε 2 ενδοφλέβιες ενέσεις και καπάκι κατά τις 2:30 το πρωί της Δευτέρας επίσκεψη στο νοσοκομείο γιατί η καημένη συνέχιζε να πονάει,συν ακτινογραφία στομάχου,συν ότι χτύπησε την ουρά της κάπου χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι και πονούσε και στην ουρά της,της κάνανε 2 παυσίπονες,ηρέμησε και γυρίσαμε σπίτι κατά τις 4:00.Τώρα είναι όλο και καλύτερα.Το μόνο που μας έμεινε είναι μια ξυρισμένη ουρά :lol: :lol: :lol: soooo sexy!!!!!

Όσον αφορά στα στομαχικά και των δυο κοριτσιών,το πρόβλημα ήταν το θαλασσινό νερό που ήπιαν ενώ κολυμπούσαν.Γι'αυτό μεγάλη προσοχή.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Οι φωτογραφίες είναι τέλειες και οι μικρές σας υπέροχες!!!! *agapoylas*

Κρίμα βέβαια που μια τόσο ωραία μέρα χάλασε στο τέλος, αλλά αφού ήταν περαστικά όλα καλά! :D

Άσε που ζήλεψα και με το ζόρι δεν έχω βάλει φωτό από το τριήμερο (αλλά θα με κοροϊδεύει η chloe και κρατιέμαι :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Παρεμπιπτόντως, που πήγατε?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
sofiaklv said:
Άσε που ζήλεψα και με το ζόρι δεν έχω βάλει φωτό από το τριήμερο (αλλά θα με κοροϊδεύει η chloe και κρατιέμαι :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Κοίτα αν βάλεις γύρω στις 10 άντε 20 από τις 749 που τράβηξες, σου υπόσχομαι να μη σε κοροϊδέψω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
την βρήκα να κοιμάται ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι
:lol: :lol: :lol: κλασικό ... :wink:

Ρε ο Ιγκι δεν συγκρινεται ... πηδάει και χελώνα - άσε - τον εχω δοκιμάσει σε κουτάβι και σε σκύλα στειρωμένη και πάει κανονικά και με πάθος (ο Oscar - lonewolf - και Rottie το χουν δεί) ... άμα ήταν έτσι άλλοι επιβήτορες θα είχαμε γίνει πλούσιοι :lol: :lol: :lol: :lol: 8)