Έλα ντε! Δεν βλέπει τα χάλια του το ρουξουνι, το πήδημα τον μάρανε! :lol: :lol: :lol:denis said:Ρε ο Ιγκι δεν συγκρινεται ... πηδάει και χελώνα - άσε - τον εχω δοκιμάσει σε κουτάβι και σε σκύλα στειρωμένη και πάει κανονικά και με πάθος (ο Oscar - lonewolf - και Rottie το χουν δεί) ... άμα ήταν έτσι άλλοι επιβήτορες θα είχαμε γίνει πλούσιοι :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
ποια χάλια του καλέ?Οι αγκώνες του έχουν πρόβλημα όχι το τσουτσούνι του.... :lol:ROTTIE said:Έλα ντε! Δεν βλέπει τα χάλια του το ρουξουνι, το πήδημα τον μάρανε! :lol: :lol: :lol:denis said:Ρε ο Ιγκι δεν συγκρινεται ... πηδάει και χελώνα - άσε - τον εχω δοκιμάσει σε κουτάβι και σε σκύλα στειρωμένη και πάει κανονικά και με πάθος (ο Oscar - lonewolf - και Rottie το χουν δεί) ... άμα ήταν έτσι άλλοι επιβήτορες θα είχαμε γίνει πλούσιοι :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Απ ότι έχω διαπιστώσει, μόνο το τσουτσουνι του δεν έχει πρόβλημα Γεωργία!keyman said:ποια χάλια του καλέ?Οι αγκώνες του έχουν πρόβλημα όχι το τσουτσούνι του.... :lol:
και καλα οτι ειναι σοβαρο το γκαλοπ.. διαβαζεις το πρωτο και νομιζεις οτι προκειται για σοβαρο και μετα σκαει τσουπ!! ο τσιτσανης!!denis said:Ο τζόρτζ κλούνει που κολλάει ??