Φίλοι μου αγαπημένοι, καιρό έχω να σας ενημερώσω για τις περιπέτειες μου!!! Σήμερα μπαίνω για να σας διηγηθώ τι με βρήκε εχθές! Μεγάλη τρομάρα πήρα!
Ξεκίνησα να πάω τη βόλτα μου με τον τυπά. Είχαμε κάπως απομακρυνθεί από το σπίτι, σε μια γειτονιά που δεν πάμε συχνά. Κάποια στιγμή εμφανίζεται μια κυρία, κάπως μεγάλη σε ηλικία, με ένα θηλυκό πιτμπουλοειδές. Με το που με βλέπει αυτό του γυρίζουν τα μυαλά ανάποδα! Δίνει μιά, τραβάει δυνατά και φεύγει από τον έλεγχο της κυρίας. Έρχεται πάνω μου και με σβερκώνει! Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα!!! Ο τυπάς προσπάθησε να με προστατεύσει, του έχωσε και μια ψιλοκλωτσια να φύγει, τίποτα αυτό. Αναγκάστηκε να αφήσει εμένα και να πιάσει αυτό, γιατί όσο ήμουνα εγώ δεμένος και αυτό λυτό, προκοπή δεν θα βλέπαμε. Αμολιέμαι και εγώ και πάω και χώνομαι κάτω από ένα αυτοκίνητο (το κεφάλι μόνο, σαν τη στουρθοκάμηλο, ολόκληρος δε χωράω). Εντωμεταξύ φτάνει η κυρία, που παίζει να είχε φοβηθεί περισσότερο από εμένα, βουτάει το λουρί και αρχίζει κάτι να ψελλίζει. Καλά της λέει ο τυπάς, δίνουν σε εσένα αυτό το σκυλί να το βγάλεις βόλτα??? (εδώ ο τυπάς που δεν τον λες και μικροκαμωμένο και ζορίστηκε να το φέρει βόλτα έτσι που έκανε). Κάτι είπε αυτή, δεν το έχει ξανακάνει κτλ...
Με μάζεψε και φύγαμε....
Αναρωτιέμαι γιατί δεν την άρχισε στο μπινελίκι, αλλά μου είπε μετά πως ντράπηκε ολόκληρος μαντραχαλος να βάλει τις φωνές στη γριούλα (και τον καταλαβαίνω... ανάθεμα την ανατροφή μας!)
Αφού ηρέμησα, με πήρε και φύγαμε. Στην επόμενη γωνία, και ενώ είχα κάνει ήδη μια φορά την ανάγκη μου, στήθηκα και ξαναέκανα. Μάλλον έπαθα αυτό που λέμε "χέστηκα από το φόβο μου"!!!
Σήμερα, όλα μια χαρά στη βόλτα μου. Δεν έδειξα σημάδια αλλαγής μετά το χθεσινό... Θα δούμε..
Αυτά, πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω, γιατί και εγώ δεύτερο χέρι τα άκουσα....
Και αν είχε συμβεί κάτι στο Βαρουφι, είτε γιατί ο άλλη τον δάγκωνε, είτε γιατί αναγκάστηκε να τον αφήσει για να πιάσει την άλλη?? τι θα γινότανε μου λέτε?
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι τον άλλον τον έπιασε η ψυχοπόνια προς την κυρία (η ευγένεια μας μάρανε...), τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση? Μήνυσή? Σε ποιον? Κρατάς την άλλη επιτόπου και καλείς αστυνομία? Γιατί άμα φύγει, άντε βρες τη μετά.... Και πως την κρατάς με τα σκυλιά να τσακώνονται και το δικό σου να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί???