Καλημέρα φίλοι μου αγαπημένοι!!!! και εμένα μου λείψατε, αλλά εδώ μέσα συμβαίνουν πράγματα και θάματα!!! Η τρελή κάπου έχει μπλέξει. Έχει χωθεί με τα μούτρα στον υπολογιστή (για αυτό δεν βρίσκω και ευκαιρία να μπω στο φόρουμ). Κάθε τρεις και λίγο, σηκώνει το κεφάλι της και λέει "Συγνώμη ρε Βαρούφι, αλλά αν μας κάτσει αυτό θα σε έχω πασά στα Γιάννενα". Προφανώς ετοιμάζει κάποια μετακόμιση....
Τι να κάνω και εγώ, περιμένω καρτερικά στη γωνιά μου πότε θα ασχοληθούν μαζί μου. Πάει ο καιρός της κατηραμμένης κρίσης που ήμουνα η μοναδική της ασχολία....
Πραγματικά προσπαθώ να τη στηρίξω όσο μπορώ, γιατί το βλέπω πως κουράζετε. Να, για παράδειγμα μια μέρα ανέλαβα να φτιάξω εγώ το πρωινό. Σέρβιρα κεκάκια με γάλα! Άργησαν όμως να ξυπνήσουν.....
βλέπετε και στα μούτρα μου τη μεγάλη απογοήτευση που δεν καταφέραμε να φάμε σαν οικογένεια!!!!
Μες τη βαρεμάρα μου θυμήθηκα την πολύτιμη συμβουλή του
@myEnzo και είπα να το ρίξω λίγο έξω. Έφαγα λοιπόν ένα ποντίκι (υπολογιστή, όχι αρούρι!!), μασούλησα κάτι περσίδες, έκανα και κάτι καταδρομικές στον πάγκο της κουζίνας.....
Βέβαια έχει και τα καλά της αυτή η περίοδος. Αυτή, από τις τύψεις της, μέχρι και στον καναπέ με άφησε να ανέβω!!! Μέχρι τώρα δε με άφηνε γιατί λέει το γεμίζω τρίχες! Κάποια στιγμή βέβαια κατάλαβε οτι και μόνο που περνάω δίπλα από τον καναπέ τον γεμίζω τρίχες και βρήκε μια μέση λύση. Μου στρώνουνε την κουβέρτα μου και κάθομαι εκεί.
Έγινα και εγώ σκυλάκι καναπέ!!!!
Σας αποχαιρετώ με μια φώτο από το προηγούμενο σκ που με πήγανε στας εξοχάς για να βεβαιωθείτε για το καλόν της υγείας μου και να μη νομίζετε οτι με παραμελούν!