μετα την βολτα τι?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
του αρεσει να μας κανει το μαξιλαρι και επισης δε γινεται να ναι στο κρεβατι κ να μην ακουμπαει το κεφαλι του στο μαξιλαρι!!!! ...
Σε εμάς απαγορεύεται "ρητώς και δια ροπάλου" το κρεβάτι (και όλα τα υπόλοιπα έπιπλα)...
Μόνο ο γάτος μας έχει αυτά τα προνόμια!!!

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
εχετε και γατο? πες μου οτι το κανει και αυτος το θορυβο οταν γλυφεται!!!εμεις τον αφηνουμε,μας αρεσει,εχουν πλακα στο κρεβατι,ειδικα οταν σε σπρωχνουν για να χωρεσουν.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
εχετε και γατο? πες μου οτι το κανει και αυτος το θορυβο οταν γλυφεται!!!
Ε, όχι μέχρι εκεί... ο γάτος, όσο και να γλύφεται ("πλένεται" στη γλώσσα των γάτων), δεν ακούγεται καθόλου...

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
παλι καλα!!!ειστε τυχεροι!!δεν εχουν και το ιδιο μεγεθος γλωσσας βεβαια για να κανουν τον ιδιο θορυβο..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Σκέψου να έχεις και 3 τσουτσούνια με γλώσσες παπούτσι Νο 44!! Δεν μπορείς να φανταστείς...Ο δε μικρός ο οποίος μάλλον τώρα τελευταία ανακάλυψε ότι το έχει....του δείχνει μεγάλη αδυναμία και...θαυμασμό!!!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και ο δικος μου αυτοκαθαριζεται στο τσουτσουνι του! μαλιστα το κανει το πρωι και ετσι οπως γλυφεται εχει τυχει να πεσει και απο το κρεβατι!! : ) :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Συγνώμη που θα σας στεναχωρήσω αλλά ΟΛΑ καθαρίζονται, ποδαράκια πουλάκια κωλαράκια κόβουν και νυχάκια αμέ!! Και μετά έρχονται και μας γλύφουν στην μούρη με λατρεία !! :D

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εμενα μου γλύφει μόνο τα χέρια... στην συζυγο γλύφει μόνο το αυτί! (έτσι προφανώς, από μόνος του για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, έχει κρίνει ότι πρέπει να κάνει)

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Tα ''σακουλακια'' απο τον πωπο δεν τα αδειαζουν τα σκυλια σας? Μονο ο δικος μου ο βρωμυλος το κανει και πρεπει να ανοιξω πορτες-παραθυρα?? Δεν υπαρχει τετοια μποχα...Ολα τα υπολοιπα δεν πιανουν μια μπροστα σ'αυτο:lloro:
Κατα τα αλλα,σκουπισμα και σφουγγαρισμα καθημερινα και τιποτε παραπανω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
...
Τώρα (αν τα έχω δει), αν έχουν πατήσει σκ#τά, τα κάνω με απολυμαντικά μαντηλάκια... γιατί, αλλιώς κι εμένα φωνάζει η ...οικογένεια!
Το διάβασα και πραγματικά αναρωτήθηκα αν είμαι τυχερή ή άτυχη... Εμένα, μεχρι τώρα δεν έχουν πατήσει ποτέ ακαθαρσίες (γι'αυτό κι αναρωτιέμαι αν είμαι τυχερή), αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ προτιμούν ή να τις φάνε ή να τριφτούν πάνω τους (ή άτυχη)... :-k

Σκατοσυζήτηση!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ρε παιδιά... αυτό το κάνουμε εμείς?
ο κτηνίατρος δεν το έχει κάνει ποτέ.
Το κάνει μόνος του ο Ρούμπυ?
Όταν τα κόπρανα είναι φυσιολογικά και όχι μονίμως μαλακά αυτοκαθαρίζονται.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Υπάρχουν σκυλιά που πρέπει να τους τους αδειάζεις συχνά ...και υπάρχουν σκυλιά που μπορεί να μην αποκτήσουν πρόβλημα ποτέ....Και οι κτηνίατροι το κάνουν και οι ιδιοκτήτες...(ο χειρότερος εφιάλτης)...

ruby

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
95
1
Για να επανελθουμε λοιπον και να ξεφυγουμε απο τους αδενες, η Ρουμπι πλενεται μονη της παντου και ναι, και τα θηλυκα γλειφονται εκει, μαλιστα της Ρουμπι της αρεσει παρα πολυ και κανει και χλουπ χλουπ που με ξυπναει. Τελικα απο το πολυ γλειψιμο πρηστικε το ενα χειλος του αιδοιου και το ξεπερασαμε με φουσικορτ, τωρα γλειφεται πιο χαλαρα εκει!
Οσον αφορα το πλυσιμο, τωρα τελευταια, μου εχει επιβληθει να κανω με μαντηλακια αλοης τα πατουσακια μετα απο καθε βολτα, και εχει παθει η μεση μου απο το σκυψιμο, δεν ξερω πως θα συνεχιστει αυτο και δεν μπορω να βρω και καποιον πρακτικο τροπο καθαρισμου.
Καποιος ανεφερε κατι πανακια που στιβονται?. Η ρουμπι δεν επιτρεπεται να ανεβαινει πουθενα, αν και καποιες φορες που την τσακωσα να αραζει στον καναπε, ηταν ωραιο θεαμα, αν μπορουσα θα κοιμομασταν και μαζι:D
Γενικα κανονικο πλυσιμο μια φορα στο διμηνο ή και περισοτερο διαστημα αν αρχισει και μου μυριζει, εννοειτε πως αν τριφτει σε ψοφημια προσπαθω να μεινει μεταξυ μας και την πλενω με συνοπτικες διδικασιες αφου την απολυμανω με μυλοξιδο αραιομενο σε νερο

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Υπάρχουν σκυλιά που πρέπει να τους τους αδειάζεις συχνά ...και υπάρχουν σκυλιά που μπορεί να μην αποκτήσουν πρόβλημα ποτέ....Και οι κτηνίατροι το κάνουν και οι ιδιοκτήτες...(ο χειρότερος εφιάλτης)...
ιου ιου ιου!
Να το κάνει μόνος του!
Τον αγαπάω, τον λατρεύω, αλλά μέχρι ένα σημείο!
ιου ιου ιου!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ