μετα την βολτα τι?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
HOOK ...προσωπικά όλα αυτά που διαβάζω περι μηλόξυδου....μαντηλάκια, λεκανίτσες.και τέτοιο άγχος και συζήτηση...μου κάνει "υποχόνδριο"...<BR>Εννοείται ότι όταν θα πατήσουν λάσπες θα πρέπει να σφουγγαρίσω...αλλά να κάθομαι να πλένω τα "τσουτσούνια" 3 αρσενικών μετά από κάθε κατούρημα...sorry...δεν το έχω κάνει ποτέ...Αυτό που κάνω είναι να τους κόβω τις τρίχες που περισσεύουν για να μη λερώνονται...:):)&nbsp;&nbsp;&nbsp;

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ούτε το «τσουτσούνι» του το πλένω!
redface.gif

Εξ άλλου έχω παρατηρήσει ότι το καθαρίζει μόνος του... γλύφοντάς το.
Θεωρώ λοιπόν ότι είναι κρίμα κι άδικο να του στερώ τέτοια απόλαυση...shifty.gif

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Έλα ντε....δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!!!! Σωστό!!! :):):)
Το μόνο πρόβλημα που θα έβλεπα στο θέμα αυτό... είναι ότι σε ξυπνάει, κάποιες φορές, από τον θόρυβο!!!:D

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Το μόνο πρόβλημα που θα έβλεπα στο θέμα αυτό... είναι ότι σε ξυπνάει, κάποιες φορές, από τον θόρυβο!!!:D

πως γινεται αυτο :shock: ????

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παίζει και αυτό....έχεις δίκιο!! Αν και οι δικοί μου συνηθίζουν να κάνουν "πρωινή beaute'!!! Κάθε πρωί κάθονται και οι 3 στο πάτωμα και ασχολούνται με μεγάλη προσήλωση !!! Ο δε μικρός είναι όλα τα λεφτά γιατί μιμείται τον keagan !!!!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Οφείλω να ομολογήσω ότι κι εμένα ο αλητήριος, το πράττει υπερ το δέον θορυβωδώς!rolleyes.gif

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
χαχαχααχαχαχα!
Όντως! Εμένα ο έρμος και τα πόδια του πλένει, και το τσουτσουνάκι του και το ποπουδάκι του και κάθε βράδυ πριν πάμε για ύπνο ρίχνουμε κι ένα λιμάρισμα στα νύχια με τα δοντάκια μας! Αμ πώς!
Σου λέει το παιδί "κρίση έχουμε, ας δείξω στη μαμά ότι μπορώ να δουλέψω και σαν γκρούμερ μπας και πλουτίσουμε!".
Αυτό το χλουπ χλουπ είναι γελοίο! Τόση μεγάλη απόλαυση πια αυτό το τσουτσούνι?!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
α οκ!!! εμενα το κανει αθορυβα για αυτο και η εκπληξη!

κι εγω μετα τη βολτα δεν κανω τιποτα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Παίζει και αυτό....έχεις δίκιο!! Αν και οι δικοί μου συνηθίζουν να κάνουν "πρωινή beaute'!!!
Ειδικά, τώρα με τις πολλές ζέστες... ξυπνάει τις πιο απίθανες ώρες και νιώθει την ανάγκη να κάνει "beaute" βραδυάτικα...
Και, μάλιστα, δίπλα στο κρεβάτι μου!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Αυτό το χλουπ χλουπ είναι γελοίο! Τόση μεγάλη απόλαυση πια αυτό το τσουτσούνι?!
Και που να ακούσεις τη ...Μόκα να το κάνει!!!!!
Είναι ο αμέσως επόμενος θορυβώδης ήχος, μετά το ροχαλητό της!!!
...λες γι' αυτό να την περνάνει για αρσενικό?

Last edited:

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
εμας περιμενει να ξυπνησουμε και ερχεται αναμεσα στα κεφαλια μας και ξεκιναει να γλυφεται ..λες και το κανει επιτηδες.δεν μπορουσαν να το κανουν πιο αθορυβα?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
hmmm.gifΜάλλον θέλουν τα άθλια να μας δείξουν τι μπορούν αυτά κι εμείς όχι!lol.gif

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
να κανω μια χαζη ερωτηση? το κανουν και τα θυληκα?
Οπως έγραψα:

Και που να ακούσεις τη ...Μόκα να το κάνει!!!!!
Είναι ο αμέσως επόμενος θορυβώδης ήχος, μετά το ροχαλητό της!!!
...λες γι' αυτό να την περνάνει για αρσενικό?

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
του αρεσει να μας κανει το μαξιλαρι και επισης δε γινεται να ναι στο κρεβατι κ να μην ακουμπαει το κεφαλι του στο μαξιλαρι!!!! γι αυτο τον καθαριζουμε παντου μετα απο καθε βολτα στην ντουζιερα με αφθονο νερο. Συγνωμη johnk, συνδιασα το ροχαλητο με αρσενικο..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ