μετακομιση απο διαμερισμα σε κηπο

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
O Τσούφι...είναι ο επίσημος "νοσοκόμος" της οικογενειας πάντως!!!!
Μόλις δει κάποιον κρεββατωμένο...αρπάζει την ευκαιρία και την αράζει στο πάπλωμα!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
αυτό πιστεύω και έγω βρε παιδία όταν τα έχεις συνεχώς μαζί σου τα σκυλιά καταλαβαίνουν!!! αλλά και για αυτό πρέπει να προλαμβάνονται περίεργες καταστάσεις μέσω εκπαίδευσης αν από την άλλη τώρα το έχεις αφήσει τελείως το σκυλί να σε κάνει ότι θέλει... εγκληματική αμέλεια από την αρχή όποτε μαζεψε τα αμάζευτα μετά

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Θέμα: "μετακομιση απο διαμερισμα σε κηπο"
Ας προσπαθήσουμε να επανέλθουμε σε αυτό και να μην "ανοίξουμε" και άλλο την κουβέντα προς "Σκυλιά και εγκυμοσύνη", "Σκύλος και διάγνωση ασθενειών", "Γονική άδεια και ασφαλιστικά ταμία", κλπ.

Διαφορετικά, μάλλον θα κλειδωθεί.

Ευχαριστούμε πολύ!

elenakik1

Member
8 Δεκεμβρίου 2009
7
0
Μα καλα!πατε καλα?????τι ειναι αυτα που λετε?????μονοι σας βγαζετε σεναρια για το πως ζω με τον σκυλο??ποσο τον προσεχει ο πατερας μου και ποσο καθετε στο μπαλκονι ειπα εγω ποτε αυτα που λετε εσεις?σιγα μη το βαραω και με μαστιγιο!!!!και μαζι μας ειναι,και στο μπαλκονι βγαινει και τις βολτες του παει 3 φορες την ημερα...και ολα τα καλα.ο πατερας μου με βοηθαει τωρα που ειμαι εγκυος.τωρα αμα εσεις γουσταρετε να τα χωνετε μονο....ευχαριστω!απο την αλλη καταλαβαινω οτι αυτα τα κωλομηνυματα ειναι τελειως απροσωπα και ειναι ευκολο να παρεξηγηθουμε!!πολυ απλα μου ηρθαν πολλες αλλαγες μαζεμενες αυτον τον καιρο στη ζωη μου,φρικαρα και ζητησα μια συμβουλη γιατι πραγματικα αγαπω το σκυλο!!!!!!Οσο για το σπιτι ενημερωνω (αν ενδιαφερει καποιους) οτι τελικα δεν θα μεινω σε αυτο με τον κηπο.για το λογο αυτο το οτι δεν τα βρικαμε για το σκυλο!Δεν μου επετρεπαν να τον ανεβαζω καθολου πανω στο σπιτι!εδω καποιοι δεν μας ενοικιασαν σπιτι για το λογο το οτι θα φερουμε παιδι.επειδη θα κανει φασαρια!και εσεις μου λετε....τωρα θα μεινουμε τελικα σε διαμερισμα στο βολο ολοι μαζι!τελος παντων καθε εμποδιο για καλο και εσεις δικαιο εχετε που μου τα λετε(γιατι αυτα σκεφτομουν και εγω και τρελενομουν)αλλα και εγω νομισα οτι θα ηταν η καλυτερη λυση! καλη χρονια.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
συμφωνα με οτι διαβασαμε , απαντησαμε δεν ελαβες και μερος στην συζητηση και αφησαμε τα μυαλα μας να τρεξουν και την συζητηση να εξελιχθει αγγιζοντας αλλα θεματα στο τελος αλλα , τι πειραζει ;

ωραια λοιπον :) καλη χρονια

elenakik1

Member
8 Δεκεμβρίου 2009
7
0
το καταλαβαινω!δεν μπορεις να φανταστεις μεσα στις γιορτες τι τρεχαματα ειχαμε για αυτο το γαμ... σπιτι στο βολο!γιατι και μενα πραγματικα κατι με στεναχωρουσε στην ολη υποθεση.νομιζα οτι σπιτι με κηπο ευτυχια για ολους!ξερεις τι καταλαβα? αμα δεν εχεις το δικο σου σπιτι... ΓΑ.. τα!

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Mπράβο elenaki αντε με το καλό και το μωράκι και θα δεις όλλα κάλα θα πάνε. Θέλει λίγο προσπάθεια και λίγη δούλεια άλλα το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο Κάλη χρονια και να μας βάλεις και κάμια φοτο απο το σκυλάκι.:)

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Ξέρω άτομα που μέχρι και Μαραθώνειο τρέξανε με την κοιλιά στο στόμα και την επόμενη βδομάδα γεννήσανε. Χαίρουν δε άκρας υγείας και κείνες και τα μωρά τους, να μην πω κιόλας ότι θα είναι και υγιέστερες λόγω της γυμναστικής. Μια άλλη φίλη μου πήγαινε στο γυμναστήριο και έκανε group aerobics και ναι, σήκωνε και βάρη που είναι άριστη άσκηση για τη σπονδυλική στήλη κυρίως όταν είναι μια γυναίκα έγγυος. Μάλιστα όταν γέννησε της είχανε πει ότι φαινόταν ότι οι μύες της ήταν γυμνασμένοι και φυσικά έχασε και τα κιλά της εγγυμοσύνης πολύ πιο γρήγορα και χωρίς δίαιτες και αηδίες.
Συμφωνω απολυτα.Το οτι μια γυναικα μενει εγκυος δεν ειναι δικαιολογια για να αραζει ολη μερα και να τρωει σα ζωο κλπ.Πρεπει να συνεχιζει τη ζωη της κανονικα, προφανως θα προσεχει λιγο περισσοτερο κινησεις που ενδεχεται να βλαψουν το μωρο αλλα τιποτα παραπανω.Και για να ξερετε (επειδη ειναι και η δουλεια μου) η γυμναστικη δεν βλαπτει αντιθετα ωφελει την εγκυο, εκτος συγκεκριμενων περιπτωσεων.
και επειδη βγηκα οφ τοπικ, ενα εχω να πω για την κυρια που θελει να παρατησει το σκυλακι στην αυλη: απαραδεκτη σταση και συμπεριφορα.
τελος
Σορι επειδη τωρα εφτασα στην τελευταια σελιδα το παιρνω πισω αλλα κοπελια ειλικρινα ετσι οπως μας τα ελεγες στην αρχη λογικο ηταν να υποθεσουμε οι περισσοτεροι οτι δε σας πολυνοιαζει για το σκυλακι.
Ευχομαι να πανε ολα καλα, να γεννησεις ενα υγειεστατο μωρακι και να γινουν οι καλυτεροι φιλοι με το σκυλακι σου!!

Last edited:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
:D

Βρε valeria, διάβασε και 1-2 post πάνω από το δικό σου!...Ούτε θα το παρατήσει η γυναίκα, ούτε και πολλά κιλά πήρε από την εγκυμοσύνη ( εντάξει, για το 2ο δεν έχω στοιχεία, αλλά είπα να υπερασπιστώ λίγο παραπάνω την εγκυμονούσα...Έχει τις ορμόνες τις, να έχει και εμάς; ).

Με το καλό elenakik1 και ότι καλύτερο και για το σκυλάκι.

Υπομονή, επιμονή και σωστή κρίση...:)

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
...και βέβαια ok!...:)

Ήμουν σίγουρος ότι όταν τα διάβαζες θα το έκανες, αλλά είπα να υπερασπιστώ την έγκυο! :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλα να περασετε στο Βολο!!
Αλλα γενικος προσεχε εκει. Δεν ειναι και τοσο φιλοζωωος λαος και τις φολες τις εχουν ψωμοτυρι!
(εχω εξοχικο στο πηλιο-ξερω!!).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul