O Τσούφι...είναι ο επίσημος "νοσοκόμος" της οικογενειας πάντως!!!!
Μόλις δει κάποιον κρεββατωμένο...αρπάζει την ευκαιρία και την αράζει στο πάπλωμα!!!
Μόλις δει κάποιον κρεββατωμένο...αρπάζει την ευκαιρία και την αράζει στο πάπλωμα!!!
Συμφωνω απολυτα.Το οτι μια γυναικα μενει εγκυος δεν ειναι δικαιολογια για να αραζει ολη μερα και να τρωει σα ζωο κλπ.Πρεπει να συνεχιζει τη ζωη της κανονικα, προφανως θα προσεχει λιγο περισσοτερο κινησεις που ενδεχεται να βλαψουν το μωρο αλλα τιποτα παραπανω.Και για να ξερετε (επειδη ειναι και η δουλεια μου) η γυμναστικη δεν βλαπτει αντιθετα ωφελει την εγκυο, εκτος συγκεκριμενων περιπτωσεων.Ξέρω άτομα που μέχρι και Μαραθώνειο τρέξανε με την κοιλιά στο στόμα και την επόμενη βδομάδα γεννήσανε. Χαίρουν δε άκρας υγείας και κείνες και τα μωρά τους, να μην πω κιόλας ότι θα είναι και υγιέστερες λόγω της γυμναστικής. Μια άλλη φίλη μου πήγαινε στο γυμναστήριο και έκανε group aerobics και ναι, σήκωνε και βάρη που είναι άριστη άσκηση για τη σπονδυλική στήλη κυρίως όταν είναι μια γυναίκα έγγυος. Μάλιστα όταν γέννησε της είχανε πει ότι φαινόταν ότι οι μύες της ήταν γυμνασμένοι και φυσικά έχασε και τα κιλά της εγγυμοσύνης πολύ πιο γρήγορα και χωρίς δίαιτες και αηδίες.