λοιπον...
κατα πρωτον, ο Σποκυ ειναι τυχερος που ειναι μαζι σου.
δευτερον, νταξ, αυτα τα περναμε οι με την καθαριοτητα, καλα να παθουμε
τριτον, το αγορι σου ειναι το ομορφοτερο καβαλιε που εχω δει.
τεταρτον, κι εγω ελεγα αουα μαδαει το μπεμπε αλλα σκουπιζω 3 φορες τη μερα κ παλι βρισκω στο πατωμα. ΜΟνο εκει με ενοχλει κι αυτο γιατι ντρεπομαι μην ερθει κανεις κ νομιζει οτι ειναι σκονη, αλλιως...θελω παντου τριχιτσες πλεον, οπου κ να γυριζω τα ματια μου βρισκω το μπεμπε μου κ ας ειναι στο αλλο δωματιο. ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ αυτο.
Πεφτον: μαδανε τα καβαλιε ε; χαχαχαχαχαααααααααααααααααααα! χθες χαιδεψα σκυλι και εκει ειδα ΤΙ θα πει μαδημα. φιλεναδα, ειμαστε κουλ σου λεω.
Εχτον: κρινοντας απο τον κοριτσαρο μου,τη Λεηλα, το μαδημα μειωνεται μετα κατα πολυ. Τα ζορια ειναι απο οτι θυμαμαι ως τους 12 μηνες αρα κουλαρε.
Εβδομον: και σημαντικοτερον...ως γνωστον πριν το μπεμπε, ημουν αλλος ανθρωπος...και αν μια στιγμη με αλλαξε για παντα, ειναι αυτη του χειρουργειου...απο εκεινη τη μερα, τελος. δεν παει να μαδαει, να κλ@νει κ να μαραινονται οι γλαστρες, να δινω μαχη σωμα με σωμα με σερνικα που θελουν να διακορευσουν το μπεμπε μου,,να κοιμαμαι μαζι της με ζαναξ και να ξυπναω που το πατουσακι ηρθε στο ματι μου μεσα, δεν παει να κατουραει οπου ναναι ωρες ωρες,...ΟΛΑ αλλαξαν.
Γι αυτο, ακου εσυ κ ολοι οσοι εχουν θεμα τριχας...ΤΡΙΧΕΣ. Εγω εχω μαλλι μακρυ ως τη μεση χρονια τωρα και καθε τοσο πεφτει πολλη τριχα...παντα μου την εδινε που εχανα μαλλια, οχι που ηταν κατω οπου κ αν κοιτουσα, η βλαμμενη. Με την Χοουπ μου βγηκε η καθαριοτητα στο φουλ μη χεσω. Βλακειες του εγκεφαλου. Τελος. Τρομαζει ο ρημαδης γιατι η καρδια νικαει(ενω με τους ανθρωπους πλεον εχει κερδισει το παιχνιδι το μυαλο κ εναι ρηγμενη η καρδια...) και βρισκει ενα καρο δικαιολογιες για να μας φρεναρει. Ωπ! σου λεει το μυαλο, τι γινεται εδω;;; ερχεται μια ουρα με 4 ποδια και κανει την καρδια πιο δυνατη απο μενα; ζαμε!
πριιιιιιιιιιιιιτς! φιλεναδα, πριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτς!
θα ρθει ωρα που θα παρακαλουμε να μαδουσε, να κατουραγε, να μας εβγαζε την πιστη αρκει να ηταν διπλα μας. Γι αυτο, ολες οι λυσσασμενες σκουπολατρεις να το παρουμε αλλιως γιατι εμεις αν μαδουσαμε και φτυναμε στα μουτρα του σκυλου μας, αυτος θα μας εγλειφε...ναι, ναι...θα μας εγλειφε ολο αγαπη...
σιχτιρι, τσιγκουνηθηκα.
φιλια στο παιδι. πολλα, μη κανεις σκοντο.