λιχουδίτσες

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
:D
Δεν τον έχω αναθρέψει εγώ τον αλήτη:love:, είναι ο σκύλος του αδελφού μου. Ο σκύλος της διπλανής πόρτας που λένε!
Ο οποίος ομολογώ είναι ο πιο όμορφος, γλυκός, συναισθηματικός και απίστευτα έξυπνος κοπριτάκος που έχω συναντήσει ποτέ μου :love:

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Αν ο σκύλος είναι λιχούδης/λαίμαργος και συμπεριφέρεται λες κι είναι μονίμως νηστικός, άνετα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κροκέτες της τροφής του, αφαιρούμενες από την ημερίσια ποσότητα (π.χ. ο δικός μου τρώει περίπου 240 γραμμάρια την ημέρα. Από αυτά τα 240 παίρνω-καλά, σπάνια πια- μια χούφτα και κάνω δουλειά μου).

Αν ο σκύλος είναι πιο "επιλεκτικός" είτε πατέ-κυκλοφορεί και σε σωληνάριο, είτε μια φέτα παριζάκι κομμένη σε μικρά κιβάκια. Εύκολα, γρήγορα κι απλά. Ακόμα και για εσένα RanTanPlan
Με τις κροκέτες γενικά, "my lady" έχει διακόψει παντελώς τις διπλωματικές σχέσεις. Τις έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλες!! Τρώει όμως...κεφτεδάκια σπιτικά!!
Το παριζάκι το σκέφτομαι για λιπαρά.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Όχι, αηδιάζω και μόνο που τα βλέπω εκείνα,δεν έχω πάρει ποτέ. Αυτά παίρνω, ανθρώπινα: http://images.killdeal.gr/uploads/brands/14245/14245_offer_alternative.jpg
Τα έχεις ψάξει στα συστατικά,είναι από χοιρινό,λίπη,κλπ Αν είναι ΟΚ, ίσως είναι μία φθηνότερη λύση. Γιατί τα Fish4Dogs, καλά αλλά ακριβά!

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Πανεύκολη συνταγή για κομματάκια από αποξηραμένο μοσχαρίσιο συκώτι.. λογικά θα το λατρέψει! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το συκώτι κι ένα φουρνάκι "μικρών κυμάτων" (έτσι λέω τον φούρνο μικροκυμάτων.. ακούγεται πιο ποιητικό και αθώο).. Μια και φαίνεται απλό και γρήγορο, θα σε συμβούλευα να φτιάχνεις συχνά και μικρές ποσότητες για να διατηρείται καλύτερα. Για αρχή ειδικά, μέχρι να βρεις τον ιδανικό χρόνο κλπ.. Εδώ θα δεις και το σχετικό βιντεάκι..

http://paratrixa.skai.gr/main/article?category_id=58&id=1003

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Πανεύκολη συνταγή για κομματάκια από αποξηραμένο μοσχαρίσιο συκώτι.. λογικά θα το λατρέψει! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το συκώτι κι ένα φουρνάκι "μικρών κυμάτων" (έτσι λέω τον φούρνο μικροκυμάτων.. ακούγεται πιο ποιητικό και αθώο).. Μια και φαίνεται απλό και γρήγορο, θα σε συμβούλευα να φτιάχνεις συχνά και μικρές ποσότητες για να διατηρείται καλύτερα. Για αρχή ειδικά, μέχρι να βρεις τον ιδανικό χρόνο κλπ.. Εδώ θα δεις και το σχετικό βιντεάκι..

http://paratrixa.skai.gr/main/article?category_id=58&id=1003
Φαίνεται έξυπνο και σχετικά εύκολο. Θα δούμε στην πράξη!

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Τα έχεις ψάξει στα συστατικά,είναι από χοιρινό,λίπη,κλπ Αν είναι ΟΚ, ίσως είναι μία φθηνότερη λύση. Γιατί τα Fish4Dogs, καλά αλλά ακριβά!
Γαλοπούλα-Κοτόπουλο είναι, 3,20 το κιλό, χωρίς γλουτένη λέει. Ό,τι και να'χουν βασικά, σκέψου ότι το ένα λουκάνικο είναι 50γρ. Αυτά τα 50γρ τα χωρίζω σε 12 κομμάτια-λωρίδες, εκ των οποίων η μία λωρίδα μου βγάζει για κάθε σκύλο μισή ώρα δουλειάς. Την ημέρα δλδ για τα δικά μου θέλω περίπου ένα λουκάνικο πες. Ε, ό,τι λίπος και να'χει, οκ.. :p

d-friend και με πνευμόνι γίνεται λες; Να το δοκιμάσω;

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Μου φαίνεται λογικό να γίνεται. Τι έχεις να χάσεις; Εγώ θα δοκίμαζα με μια μικρή ποσότητα στην αρχή, μέχρι να αποκτήσω το κολάι, και να βεβαιωθώ ότι το αποτέλεσμα τρώγεται.. από το σκύλο τουλάχιστον.. χεχε Μπλιάξ!!

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Γαλοπούλα-Κοτόπουλο είναι, 3,20 το κιλό, χωρίς γλουτένη λέει. Ό,τι και να'χουν βασικά, σκέψου ότι το ένα λουκάνικο είναι 50γρ. Αυτά τα 50γρ τα χωρίζω σε 12 κομμάτια-λωρίδες, εκ των οποίων η μία λωρίδα μου βγάζει για κάθε σκύλο μισή ώρα δουλειάς. Την ημέρα δλδ για τα δικά μου θέλω περίπου ένα λουκάνικο πες. Ε, ό,τι λίπος και να'χει, οκ.. :p
Ευχαριστώ,θα τα δοκιμάσω. Γιατί αυτά που παίρνω με έχουν "τσακίσει" οικονομικά. Βλέπεις είναι και μίζερη στο φαγητό, δεν τρώει οτιδήποτε!

• Like
Reactions: Anniegr and dnassib

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Γίνεται να κανονίσουμε να με εκπαιδεύσης και μένα,μαζί με τον σκύλο σου??
Κόπιασε. Θα σε ειδοποιήσω. Αλλά να έχεις υπ' όψιν σου ότι μπορεί να καταλήξεις με Frolic;) γιατί η ΘΕΑ είναι μοναχοφαγού. Κι εγώ κλεφτά - κλεφτά τα παίρνω.:p
Την πρώτη φορά που έκανα τα κεφτεδάκια (αυτά γίνονται συνήθως Σάββατο γιατί καθημερινές δεεεεν) τα είχα σ' ένα πιάτο στην κουζίνα για να κρυώσουν. Έρχεται η μεγάλη (κάνει διάλλειμα από το διάβασμα, δες πανελλήνιες) κι αρχίζει και τα τρώει σαν στραγάλια. Της άρεσαν κι όλας :sick:. Της βάζω τις φωνές, γιατί πόσα ποια να κάνω η μάνα η καϊρησα, και γυρίζει με μια απάθεια και μου λέει " Α !!!! για αυτό είναι ανάλατα;;;;". Μόνο στο αλάτι κόλλησε το καμάρι μου !!!!!!:ROFLMAO:

• Like
Reactions: Ran Tan Plan

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ran Tan Plan, κονσέρβα σαρδελίτσα σε λαδάκι -- χωρίς πιπεριές και τέτοια! 1.15ε το πολύ. Θα ΤΡΕΛΑΘΕΙ!! -- εγώ τέτοια δίνω για treat, πού και πού βέβαια, και της αρέσουν πάρα πολύ, τόσο όσο και τα fish4dgos μπορώ να σου πω...

Άλλα treats τα καροτάκια. Πιστεύω ότι και τα συκωτάκια θα είναι σούπερ αλλά 1. ετοιμάσου για ΠΟΛΛΗ βρώμα στο σπίτι (ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!) και επίσης 2. λίγα-λίγα γιατί μπορεί να προκαλέσουν διάρροιες ή μαλακά κ@κ@κια.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Έρχεται η μεγάλη (κάνει διάλλειμα από το διάβασμα, δες πανελλήνιες) κι αρχίζει και τα τρώει σαν στραγάλια. Της άρεσαν κι όλας :sick:. Της βάζω τις φωνές, γιατί πόσα ποια να κάνω η μάνα η καϊρησα, και γυρίζει με μια απάθεια και μου λέει " Α !!!! για αυτό είναι ανάλατα;;;;". Μόνο στο αλάτι κόλλησε το καμάρι μου !!!!!!:ROFLMAO:
Τώρα στις πανελλήνιες, να είσαι προσεκτική και στο μαγείρεμα,αλλά και φωνές...στοπ!

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Ran Tan Plan, κονσέρβα σαρδελίτσα σε λαδάκι -- χωρίς πιπεριές και τέτοια! 1.15ε το πολύ. Θα ΤΡΕΛΑΘΕΙ!! -- εγώ τέτοια δίνω για treat, πού και πού βέβαια, και της αρέσουν πάρα πολύ, τόσο όσο και τα fish4dgos μπορώ να σου πω..
Σωστά, έχεις δίκηο. Μόνο υπάρχει ένα "τεχνικό πρόβλημα"! Πως να παίρνω την σαρδέλα με το λαδάκι μαζί στην βόλτα? Θα βρωμάω ψαρίλα από 100 μέτρα και το κυριότερο με τα ψάρια "δεν το έχω καθόλου"!!

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Τώρα στις πανελλήνιες, να είσαι προσεκτική και στο μαγείρεμα,αλλά και φωνές...στοπ!
Έχεις δίκιο. Αλλά μου βγήκε αυθόρμητο. Τις φωνές τις έχω κόψει. Βάζω καμιά που και που για να μην ξεχνιόμαστε αλλά μόνο όταν μου αρχίζει κάτι κουλά του στυλ: "Δεν ξέρω τίποτα, δεν γράφω τίποτα".

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Σωστά, έχεις δίκηο. Μόνο υπάρχει ένα "τεχνικό πρόβλημα"! Πως να παίρνω την σαρδέλα με το λαδάκι μαζί στην βόλτα? Θα βρωμάω ψαρίλα από 100 μέτρα και το κυριότερο με τα ψάρια "δεν το έχω καθόλου"!!
Όχι τίποτ' άλλο θα σε παίρνουν και οι γάτες από πίσω :D:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τις οποίες, αν δε στειρώσεις, θα τις δεις να αυξάνονται εκθετικά

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Τις οποίες, αν δε στειρώσεις, θα τις δεις να αυξάνονται εκθετικά
Εχεις απόλυτο δίκηο. Εχω στειρώσει 2 από αυτές,αλλά οι άλλες δεν πιάνονται εύκολα. Μην ξεχνάς ότι είναι "του δρόμου".

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εχεις απόλυτο δίκηο. Εχω στειρώσει 2 από αυτές,αλλά οι άλλες δεν πιάνονται εύκολα. Μην ξεχνάς ότι είναι "του δρόμου".
Τις γρατζουνιές πολλοί εμίσησαν, το calmivet ουδείς