Δεν τον έχω αναθρέψει εγώ τον αλήτη, είναι ο σκύλος του αδελφού μου. Ο σκύλος της διπλανής πόρτας που λένε!
Ο οποίος ομολογώ είναι ο πιο όμορφος, γλυκός, συναισθηματικός και απίστευτα έξυπνος κοπριτάκος που έχω συναντήσει ποτέ μου
Με τις κροκέτες γενικά, "my lady" έχει διακόψει παντελώς τις διπλωματικές σχέσεις. Τις έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλες!! Τρώει όμως...κεφτεδάκια σπιτικά!!Αν ο σκύλος είναι λιχούδης/λαίμαργος και συμπεριφέρεται λες κι είναι μονίμως νηστικός, άνετα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κροκέτες της τροφής του, αφαιρούμενες από την ημερίσια ποσότητα (π.χ. ο δικός μου τρώει περίπου 240 γραμμάρια την ημέρα. Από αυτά τα 240 παίρνω-καλά, σπάνια πια- μια χούφτα και κάνω δουλειά μου).
Αν ο σκύλος είναι πιο "επιλεκτικός" είτε πατέ-κυκλοφορεί και σε σωληνάριο, είτε μια φέτα παριζάκι κομμένη σε μικρά κιβάκια. Εύκολα, γρήγορα κι απλά. Ακόμα και για εσένα RanTanPlan
Τα έχεις ψάξει στα συστατικά,είναι από χοιρινό,λίπη,κλπ Αν είναι ΟΚ, ίσως είναι μία φθηνότερη λύση. Γιατί τα Fish4Dogs, καλά αλλά ακριβά!Όχι, αηδιάζω και μόνο που τα βλέπω εκείνα,δεν έχω πάρει ποτέ. Αυτά παίρνω, ανθρώπινα: http://images.killdeal.gr/uploads/brands/14245/14245_offer_alternative.jpg
Φαίνεται έξυπνο και σχετικά εύκολο. Θα δούμε στην πράξη!Πανεύκολη συνταγή για κομματάκια από αποξηραμένο μοσχαρίσιο συκώτι.. λογικά θα το λατρέψει! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το συκώτι κι ένα φουρνάκι "μικρών κυμάτων" (έτσι λέω τον φούρνο μικροκυμάτων.. ακούγεται πιο ποιητικό και αθώο).. Μια και φαίνεται απλό και γρήγορο, θα σε συμβούλευα να φτιάχνεις συχνά και μικρές ποσότητες για να διατηρείται καλύτερα. Για αρχή ειδικά, μέχρι να βρεις τον ιδανικό χρόνο κλπ.. Εδώ θα δεις και το σχετικό βιντεάκι..
http://paratrixa.skai.gr/main/article?category_id=58&id=1003
Γαλοπούλα-Κοτόπουλο είναι, 3,20 το κιλό, χωρίς γλουτένη λέει. Ό,τι και να'χουν βασικά, σκέψου ότι το ένα λουκάνικο είναι 50γρ. Αυτά τα 50γρ τα χωρίζω σε 12 κομμάτια-λωρίδες, εκ των οποίων η μία λωρίδα μου βγάζει για κάθε σκύλο μισή ώρα δουλειάς. Την ημέρα δλδ για τα δικά μου θέλω περίπου ένα λουκάνικο πες. Ε, ό,τι λίπος και να'χει, οκ..Τα έχεις ψάξει στα συστατικά,είναι από χοιρινό,λίπη,κλπ Αν είναι ΟΚ, ίσως είναι μία φθηνότερη λύση. Γιατί τα Fish4Dogs, καλά αλλά ακριβά!
Ευχαριστώ,θα τα δοκιμάσω. Γιατί αυτά που παίρνω με έχουν "τσακίσει" οικονομικά. Βλέπεις είναι και μίζερη στο φαγητό, δεν τρώει οτιδήποτε!Γαλοπούλα-Κοτόπουλο είναι, 3,20 το κιλό, χωρίς γλουτένη λέει. Ό,τι και να'χουν βασικά, σκέψου ότι το ένα λουκάνικο είναι 50γρ. Αυτά τα 50γρ τα χωρίζω σε 12 κομμάτια-λωρίδες, εκ των οποίων η μία λωρίδα μου βγάζει για κάθε σκύλο μισή ώρα δουλειάς. Την ημέρα δλδ για τα δικά μου θέλω περίπου ένα λουκάνικο πες. Ε, ό,τι λίπος και να'χει, οκ..
Κόπιασε. Θα σε ειδοποιήσω. Αλλά να έχεις υπ' όψιν σου ότι μπορεί να καταλήξεις με Frolic γιατί η ΘΕΑ είναι μοναχοφαγού. Κι εγώ κλεφτά - κλεφτά τα παίρνω.Γίνεται να κανονίσουμε να με εκπαιδεύσης και μένα,μαζί με τον σκύλο σου??
Τώρα στις πανελλήνιες, να είσαι προσεκτική και στο μαγείρεμα,αλλά και φωνές...στοπ!Έρχεται η μεγάλη (κάνει διάλλειμα από το διάβασμα, δες πανελλήνιες) κι αρχίζει και τα τρώει σαν στραγάλια. Της άρεσαν κι όλας . Της βάζω τις φωνές, γιατί πόσα ποια να κάνω η μάνα η καϊρησα, και γυρίζει με μια απάθεια και μου λέει " Α !!!! για αυτό είναι ανάλατα;;;;". Μόνο στο αλάτι κόλλησε το καμάρι μου !!!!!!
Σωστά, έχεις δίκηο. Μόνο υπάρχει ένα "τεχνικό πρόβλημα"! Πως να παίρνω την σαρδέλα με το λαδάκι μαζί στην βόλτα? Θα βρωμάω ψαρίλα από 100 μέτρα και το κυριότερο με τα ψάρια "δεν το έχω καθόλου"!!Ran Tan Plan, κονσέρβα σαρδελίτσα σε λαδάκι -- χωρίς πιπεριές και τέτοια! 1.15ε το πολύ. Θα ΤΡΕΛΑΘΕΙ!! -- εγώ τέτοια δίνω για treat, πού και πού βέβαια, και της αρέσουν πάρα πολύ, τόσο όσο και τα fish4dgos μπορώ να σου πω..
Έχεις δίκιο. Αλλά μου βγήκε αυθόρμητο. Τις φωνές τις έχω κόψει. Βάζω καμιά που και που για να μην ξεχνιόμαστε αλλά μόνο όταν μου αρχίζει κάτι κουλά του στυλ: "Δεν ξέρω τίποτα, δεν γράφω τίποτα".Τώρα στις πανελλήνιες, να είσαι προσεκτική και στο μαγείρεμα,αλλά και φωνές...στοπ!
Όχι τίποτ' άλλο θα σε παίρνουν και οι γάτες από πίσωΣωστά, έχεις δίκηο. Μόνο υπάρχει ένα "τεχνικό πρόβλημα"! Πως να παίρνω την σαρδέλα με το λαδάκι μαζί στην βόλτα? Θα βρωμάω ψαρίλα από 100 μέτρα και το κυριότερο με τα ψάρια "δεν το έχω καθόλου"!!
Οχι άλλες γάτες!! Φτάνουν οι σπιτικές και οι 15 περίπου αδέσποτες σιτιζόμενες στην αυλή!Όχι τίποτ' άλλο θα σε παίρνουν και οι γάτες από πίσω
Εχεις απόλυτο δίκηο. Εχω στειρώσει 2 από αυτές,αλλά οι άλλες δεν πιάνονται εύκολα. Μην ξεχνάς ότι είναι "του δρόμου".Τις οποίες, αν δε στειρώσεις, θα τις δεις να αυξάνονται εκθετικά
Τις γρατζουνιές πολλοί εμίσησαν, το calmivet ουδείςΕχεις απόλυτο δίκηο. Εχω στειρώσει 2 από αυτές,αλλά οι άλλες δεν πιάνονται εύκολα. Μην ξεχνάς ότι είναι "του δρόμου".