λιγη βοηθεια

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Άμεσα. Από 3 την άλλη μέρα 2. Θα φάει φρίκη 1-2 μέρες θα ψάχνει το 3ο άλλα συνηθίζουν γρήγορα.

Απλά άλλαξε τις ώρες να έχουν απόσταση 10 ώρες max

• Like
Reactions: Eroe

manos-_

Well-Known Member
4 Φεβρουαρίου 2018
54
80
32
Άμεσα. Από 3 την άλλη μέρα 2. Θα φάει φρίκη 1-2 μέρες θα ψάχνει το 3ο άλλα συνηθίζουν γρήγορα.

Απλά άλλαξε τις ώρες να έχουν απόσταση 10 ώρες max
Ευχαριστω.. και σε ποια ηλικια λες ειναι καλο? τωρα ειναι 4.5 μηνων αυτος

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Δεν ξέρω κατά ποσό ισχύει για όλους τους σκύλους, αλλά ο δικός μου όπως και από ότι εχω ακούσει και μερικοί άλλοι στην ηλικία 8-9 μηνών από μόνοι τους άρχισαν να σνομπάρουν το ενδιάμεσο γεύμα.
Νωρίτερα από 8 μηνών εγώ πάντως δεν θα άρχιζα να ταΐζω 2 φορές ανεξαρτήτως φυλής και μεγέθους, πιο πολύ λόγω γαστρεντερικού που αναπτύσσεται, για να μην υπάρχουν εμετοί από την πείνα κλπ

manos-_

Well-Known Member
4 Φεβρουαρίου 2018
54
80
32
Δεν ξέρω κατά ποσό ισχύει για όλους τους σκύλους, αλλά ο δικός μου όπως και από ότι εχω ακούσει και μερικοί άλλοι στην ηλικία 8-9 μηνών από μόνοι τους άρχισαν να σνομπάρουν το ενδιάμεσο γεύμα.
Νωρίτερα από 8 μηνών εγώ πάντως δεν θα άρχιζα να ταΐζω 2 φορές ανεξαρτήτως φυλής και μεγέθους, πιο πολύ λόγω γαστρεντερικού που αναπτύσσεται, για να μην υπάρχουν εμετοί από την πείνα κλπ
Ναι και εγω θα τον συνεχισω στα 3 γευματα μεχρι τουλαχιστον 6 μηνων που λενε διαφοροι σε οδηγιες οτι μπορεις να πας στα 2.. αλλα ειναι κουραστικη η βολτα 3-4 φορες τη μερα πλεον..
Θελω να αρχισω να τον βγαζω και νωριτερα το πρωι για να μην βγαινουμε βραδυ τωρα που καλοκαιριαζει (σκνιπες :cautious:) καθως ως φοιτητης που τελεινωνει συντομα ξυπναω στις 9-10
Ξυπνητηρι στις 6 λοιπον να ειμαστε 8 το βραδυ το πολυ μεσα απο την τελευταια βολτα

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Εγώ άλλαξα στο 6μηνο πάνω μετά από παρότρυνση του εκτροφέα. Και το ένα γεύμα 1 στις 3 είναι σε Kong για να απασχολείται.

• Like
Reactions: Eroe

manos-_

Well-Known Member
4 Φεβρουαρίου 2018
54
80
32
Τι βάζεις μέσα στο kong;
Νομιζω μπορεις να βαζεις και ξηρα, αλλα υπαρχει και ενα μιγμα κολλωδες σχετικα (απο κολοκυθα) ωστε να μην πεσει με την μια αλλα να του παρει καποια ωρα

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.379
8.209
Εγω βαζω μηλο η μπανανα λιωμενα στο μουλτι με κοματια κρεας ή κροκετες ανακατεμενα και το παγωνω. Αυξανεται ο βαθμος δυσκολιας.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Στο κλασικό Κονγκ, το κόκκινο, βάζω μέσα πάντα πρόβειο γιαούρτι και μετά παίζω ανάλογα με το τι εχω στο ψυγείο. Πχ: κοτόπουλο, μήλο- βρώμη, μπανάνα, ζαμπόν, γαλοπούλα, κομμένα σε κομματάκια. Τα κάνω στρώσεις ή όλα μαζί ένα μείγμα και το βάζω κατάψυξη.
Σε αυτό που είναι σαν κόκκαλο, έχω βρει κάποια στικς που είναι για δόντια τα οποία χωράνε μέσα ακριβώς.

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Ααα. γενικα αν μιλάμε για σνακ, φυστικοβούτιρο στανταρακι. Mε την ακρη του μικρου πιρουνιου το σπρόχνω μέσα και έχει ναι απασχολείται κανένα 20λεπτο.

Spiros_Sersey

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2017
184
618
57
Ζωγράφου
https://sopuppies.gr/product/mpol-faghtou-gia-laimargous-skylous-eat-slow-live-longer-mple/
κατι τετοιο θα παρω και εγω. δεν ξερω και την ακριβη ηλικια του μικρου. υποτιθεται οτι στις 4 του μηνα εγινε 4 μηνων αλλα δοντακι ακομα να πεσει

Αναποφασιστα αυτακια. θα σηκωθουν αραγε?
Κάγκελο σηκώθηκαν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν δορυφορικό πιάτο. Έχει γίνει κούκλος.

• Like
Reactions: Hiraeth and manos-_

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα