Ευχαριστω.. και σε ποια ηλικια λες ειναι καλο? τωρα ειναι 4.5 μηνων αυτοςΆμεσα. Από 3 την άλλη μέρα 2. Θα φάει φρίκη 1-2 μέρες θα ψάχνει το 3ο άλλα συνηθίζουν γρήγορα.
Απλά άλλαξε τις ώρες να έχουν απόσταση 10 ώρες max
Ναι και εγω θα τον συνεχισω στα 3 γευματα μεχρι τουλαχιστον 6 μηνων που λενε διαφοροι σε οδηγιες οτι μπορεις να πας στα 2.. αλλα ειναι κουραστικη η βολτα 3-4 φορες τη μερα πλεον..Δεν ξέρω κατά ποσό ισχύει για όλους τους σκύλους, αλλά ο δικός μου όπως και από ότι εχω ακούσει και μερικοί άλλοι στην ηλικία 8-9 μηνών από μόνοι τους άρχισαν να σνομπάρουν το ενδιάμεσο γεύμα.
Νωρίτερα από 8 μηνών εγώ πάντως δεν θα άρχιζα να ταΐζω 2 φορές ανεξαρτήτως φυλής και μεγέθους, πιο πολύ λόγω γαστρεντερικού που αναπτύσσεται, για να μην υπάρχουν εμετοί από την πείνα κλπ
Τι βάζεις μέσα στο kong;Εγώ άλλαξα στο 6μηνο πάνω μετά από παρότρυνση του εκτροφέα. Και το ένα γεύμα 1 στις 3 είναι σε Kong για να απασχολείται.
Νομιζω μπορεις να βαζεις και ξηρα, αλλα υπαρχει και ενα μιγμα κολλωδες σχετικα (απο κολοκυθα) ωστε να μην πεσει με την μια αλλα να του παρει καποια ωραΤι βάζεις μέσα στο kong;
Και εγώ το κάνω αυτό. Μισές κροκέτες στο kong και οι άλλες μισες σε μια μπάλα. Σε ενήλικο βέβαια.Τι βάζεις μέσα στο kong;
Κάγκελο σηκώθηκαν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν δορυφορικό πιάτο. Έχει γίνει κούκλος.https://sopuppies.gr/product/mpol-faghtou-gia-laimargous-skylous-eat-slow-live-longer-mple/
κατι τετοιο θα παρω και εγω. δεν ξερω και την ακριβη ηλικια του μικρου. υποτιθεται οτι στις 4 του μηνα εγινε 4 μηνων αλλα δοντακι ακομα να πεσει
Αναποφασιστα αυτακια. θα σηκωθουν αραγε?