κοψιμο ουρας σε ροτβαιλερ

Status
Κλειδωμένο θέμα

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τελικα υπαρχει μια δυσκολια να συννενοηθουμε σημερα.Ας ελπιζουμε τουλαχιστον....:lol:

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.117
1.391
Τελικα υπαρχει μια δυσκολια να συννενοηθουμε σημερα.Ας ελπιζουμε τουλαχιστον....:lol:
m αρέσει η υπογραφή σου άσχετο αλλα μέρα που είναι!!! :p

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Είναι δυνατόν να θέλεις να κόψεις την ουρά του σκύλου σου ο οποίος είναι ενός έτους? Ανθρωπέ μου είσαι σοβαρός? Γιατί ο *ντοκτορας* είναι εντελώς ασόβαρος και μάλλον είναι ο χασάπης του χωριού ο οποίος σφάζει τις αγελάδες και τα υπόλοιπα αμνοερίφια προς βιοπορισμό και άμα λάχει κόβει και καμιά ουρά σκύλου. Ετσι για να μην κάνει ζημιές με το πέρα δώθε της άμα χαίρεται ο σκύλος και μας κάνει καμιά ζημιά.

giwrgos2222

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2012
219
0
ρε στεφανε δεν μου το δινεις εμενα το ροτ που μου αρεσει και με ουρα?:rolleyes:
περα απο την πλακα αυτο ειναι εγκλυμα.ειναι σαν να σου κοβουν το χερι σε αυτην την ηλικια.εχει σχηματιστει η σπονδυλικη στυλη πλεον και ολα τα νευρα οποτε περα απο τον πονο θα υπαρχουν επιπλοκες και το αποτελεσμα δεν θα ειναι και αισθητικα ωραιο

giwrgos2222

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2012
219
0
ρε παιδια καταλαβαινω οτι ειναι παρανομο αλλα.... δεν υπαρχει κανενας ιατρος που να κοβει ουρα σε σκυλια οπως ντοπερμαν πχ(μιλαω για αυτην την φυλη επειδη απο την στιγμη που δημιουργηθηκε εχει κομμενη ουρα και αυτια)και τα αυτια πανε στον διαολο αλλα η ουρα?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Γιατί ο *ντοκτορας* είναι εντελώς ασόβαρος και μάλλον είναι ο χασάπης του χωριού ο οποίος σφάζει τις αγελάδες και τα υπόλοιπα αμνοερίφια...
Ετσι μου είχε πει κι εμένα ο χασάπης της γειτονιάς μου: "Μπούρμπουλ είναι? Να τον φέρεις να του κόψουμε την ουρά"!!!

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει αλλά πρέπει να απαγορευτεί και η ουρά αλλά και τα αυτιά!!!
Δηλαδή άν ένα παιδάκι γεννηθεί με λίγο μεγαλύτερα αυτιά του τα κόβουν?
Όλο μ@λ@κίες έχει επινοήσει ο άνθρωπος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Πως το φτάσατε βρε παιδιά, πέντε σελίδες αυτό το θέμα; :confused:
To κλειδώνω και ξεκινάω για το σπίτι του Στέφανου.
Καλό μου ταξίδι!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97