κοψιμο ουρας σε ροτβαιλερ

Status
Κλειδωμένο θέμα

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Στεφανε..... ασχολησου με κατι αλλο εκτος απο σκυλια!!!!!
Ψαξε να βρεις κανα κοριτσακι να ξεχαρμανιασεις καλυτερα!!!!!

@Moderators....Αν ειναι προσβλητικο το post μου, παρακαλω να το σβησετε γιατι εγω δεν προκειται.
Ευχαριστω.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Mα γιατι θες να κοψεις την ουρα? εξαλου με το κουνημα της ουρας πολλες φορες εκδηλωνει την ψυχικη του κατασταση ο σκυλος, αμα την κοψεις δεν θα τον καταλαβαινεις και μπορει να μην προλαβεις καποια ασχημη κατασταση , ασε το ζωο στην ησυχια του

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Και το πόδι μπορεί να του κόψει ρε παιδάκι μου... μια χαρά γίνεται..... το θέμα είναι ότι σου λένε ειδικοί πιο πάνω ότι μόνο κακό θα κάνεις και στο σκύλο και σε εσένα που δεν θα τον διαβάζεις σωστά.

Εσένα τώρα τι θα σε εξυπηρετήσει μία κομμένη ουρά, για να καταλάβουμε. Για λόγους εμφάνισης??? Ε, κόψε ένα δάχτυλο ή το ένα σου αυτί.... και εάν το κάνεις από μένα με τις ευλογίες μου και για την ουρά του σκύλου....

Και για να σε προλάβω...ο πρώτος μου σκύλος είχε κομμένη ουρα, τον δεύτερο τον βλέπω με ολόκληρη και τον καμαρώνω γιατί πλέον δεν το βλέπω σαν ανάπηρο!!!

(Περιττό να σου πω ότι σε περίπτωση κόκερ που του κόψανε την ουρά σε μεγάλη ηλικία ο σκύλος ούρλιαζε ψάνχοντας της για μήνες.....)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
πολύ πιθανόν να τρολλάρεις, πάντως να πω για όποιον παρακολουθεί το θέμα οτι το κόψιμο της ουράς σε ενήλικο εκτός οτι είναι κακοποίηση μπορεί να προκαλέσει μέχρι και δυσπλασία
αυτό περί δυσπλασίας πως συνδέεται με την ουρα? (κατόπιν εορτής και χρονων αλλα δεν είναι κακό να μαθαίνουμε!)

επίσης από ποτε έχει απαγορευθεί η κοπή ουράς, ψάχνω για έτος (και για να μην παρεξηγηθώ ρωτώ εγκυκλοπαιδικά)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Κατι γινετε με τους γιατρους που ειναι διπλα σου τοτε....μαλλον εχει πεσει αφραγγια φαινεται!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Στεφανε..... ασχολησου με κατι αλλο εκτος απο σκυλια!!!!!
Ψαξε να βρεις κανα κοριτσακι να ξεχαρμανιασεις καλυτερα!!!!!

@Moderators....Αν ειναι προσβλητικο το post μου, παρακαλω να το σβησετε γιατι εγω δεν προκειται.
Ευχαριστω.
Το κοριτσάκι, τι σου φταίει? Δεν ασχολείται καλυτερα με τα μαθήματά του ή κανένα παιχνίδι?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
αυτό περί δυσπλασίας πως συνδέεται με την ουρα? (κατόπιν εορτής και χρονων αλλα δεν είναι κακό να μαθαίνουμε!)

επίσης από ποτε έχει απαγορευθεί η κοπή ουράς, ψάχνω για έτος (και για να μην παρεξηγηθώ ρωτώ εγκυκλοπαιδικά)
το έχω διαβάσει πριν απο καιρό και δεν θυμάμαι τους επιστημονικούς όρους, πάντως εχει κάτι να κάνει με την αλλαγή της ισορροπίας.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
ασε που μπορει να του μπει καμια ιδεα και να αρχισει να θελει να πετσοκοψει και το κοριτσακι.....
Καλυτερα να συνεχισει να διαβαζει....

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Το κοριτσάκι, τι σου φταίει? Δεν ασχολείται καλυτερα με τα μαθήματά του ή κανένα παιχνίδι?
Θα συμφωνησω με την κρητηκοπουλα και θα ελεγα να επικεντρωθεις λιγο στα ελληνικα και τη γραμματικη γιατι οπως γραφεις στεφανε κανω μια ωρα να καταλαβω τι θελεις να πεις.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλύτερα να μην καταλαβαίνεις... Αρχίζω να πιστεύω ακραδαντα το "μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι"

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
μόλις διάβασα ότι έχει απαγορευτεί 20 χρονια!!!

πριν 10 σχεδόν χρονια κόψαμε την ουρα στο ένα από τα μποξεράκια μας σε γνωστό κτηνίατρο δεν θα πω βεβαια όνομα.
αλλα δεν μας είχε πει tpt!!! ήμασταν "παραφληροφορημενοι" πάνω στο θέμα.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
μόλις διάβασα ότι έχει απαγορευτεί 20 χρονια!!!

πριν 10 σχεδόν χρονια κόψαμε την ουρα στο ένα από τα μποξεράκια μας σε γνωστό κτηνίατρο δεν θα πω βεβαια όνομα.
αλλα δεν μας είχε πει tpt!!! ήμασταν "παραφληροφορημενοι" πάνω στο θέμα.
τυπικα υπηρχε ο νομος ,αλλα πρακτικα δεν εφαρμοστηκε.
Στα ροτ υπηρχε απαγορευτικο για σκυλους γεννημενους απο το 2000 και μετα που ειχαν κομμενες ουρες.
Στις υπολοιπες φυλες υπηρχε μια χαλαροτητα.

Τωρα πλεον ειναι σε πληρη ισχυ.(παλι καλα ,μην το ματιασουμε κιολας)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
μα εκνευρίζομαι παρα πολύ!!! πες ότι εμείς ήμασταν χαϊβάνια...
ο άλλος δεν έπρεπε να πει δεν το κάνω απαγορεύεται???

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Οι νόμοι πάντα έχουν την ίδια ισχύ... Ακόμα κι ο αντικαπνιστικός... Το αν εφαρμόζεται ή όχι εξαρτάται από πολλά. Ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους, που οφείλουμε να τον εφαρμόζουμε...

(Εμάς τους ίδιους, εννοώ, ας πούμε και τον κτηνίατρο στον οποίο απευθυνόμαστε... Κι αυτός ένας από εμάς είναι κι οφείλει να μας ενημερώσει για το παράνομο της πράξης της κοπής και να μας την αρνηθεί)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
ο άλλος δεν έπρεπε να πει δεν το κάνω απαγορεύεται???

θα'πρεπε φυσικα...Αλλα υπερισχυσε ο νομος των χρηματων φαινεται.:-\"

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
θα μου πεις ολόκληρος ΚΌΕ το δεχόταν τόσα χρονια οι κτηνίατροι γιατί να κολλήσουν

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi