κουτάβι λαμπραντόρ

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Δεν είναι δικαιολογία...στς 5 του μηνα ήσουν στο forum και συζητούσαμε για την απόκτηση σκύλου από έσάς....
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=7974
Στο post 6 γράφεις:"θα ψαξουμε για εναν αξιοπιστο εκτροφεα..":(:(:(
το καλο του να εισαι moderator..τα παντα ξεθαβεις...αμα ειναι ετσι τι να πω??πραγματικα λυπαμαι...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν έχει σχέση με το να είσαι mod...η συζήτηση ήταν πρόσφατη και την θυμάμαι....:(

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Δεν έχει σχέση με το να είσαι mod...η συζήτηση ήταν πρόσφατη και την θυμάμαι....:(
Ναι βρε φοιβο εχεις δικιο και συμφωνω σε αυτα που λες αλλα εσυ ποιον θα πιστευες αν ησουν καινουριος αυτα που γραφονται στο οποιοδηποτε φορουμ ιδιως οταν δεν ξερεις ποιοι τα γραφουν η εναν κτηνιατρο που εχεις απευθειας επαφη και μπορει να σε παραμυθιασει και πολυ ευκολα.

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
πες τα kos
Εφόσον μπαίνει σε ένα forum και ρωτάει...σημαίνει ότι θέλει γνώμες ...αλλιώς γιατί δεν ρώτησε τον κτηνιατρο της που του έχει εμπιστοσύνη...

Τι να πω?
Και ύστερα μου αρέσει που μου βάλατε χερι για το πρώτο μου post...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ.:(:(:(

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
αν δλδ το επαιρνα απο εκτροφεα στη μανα του δεν θα ελειπε.. και τελος παντων αφου τωρα ολοι μου τη λετε που το πηρα απο κτηνιατρο γιατι δε μου λεγατε τους κινδυνους απο πριν αν πραγματικα ενδιαφερεστε?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
αν δλδ το επαιρνα απο εκτροφεα στη μανα του δεν θα ελειπε.. και τελος παντων αφου τωρα ολοι μου τη λετε που το πηρα απο κτηνιατρο γιατι δε μου λεγατε τους κινδυνους απο πριν αν πραγματικα ενδιαφερεστε?
Καλά..αυτό κατάλαβες από το video που είδες????
ότι θα λείπει στη μαμά του???? έλεος..

Αφού δήλωσες ότι θα ψάξεις για αξιόπιστο εκτροφέα...θα μυρίζαμε τα νύχια μας ότι ο "αξιόπιστος εκτροφέας" είναι ο "αξιόπιστος "φίλος του "αξιόπιστου" κτηνίατρου?????

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Εφόσον μπαίνει σε ένα forum και ρωτάει...σημαίνει ότι θέλει γνώμες ...αλλιώς γιατί δεν ρώτησε τον κτηνιατρο της που του έχει εμπιστοσύνη...

Τι να πω?
Και ύστερα μου αρέσει που μου βάλατε χερι για το πρώτο μου post...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ.:(:(:(
ναι κατερινα θελει γνωμες και με την κριση του κατεληξε οτι ο κτηνιατρος εχει δικιο τι να κανουμε τωρα οπως προειπα ο κτηνιατρος και ο καθε πωλητης εχει το πλεονεκτημα face to face. Δεν λεω επ ουδενι οτι επραξε σωστα αλλα πως διαμορφωσε την επιλογη του. Απο κει και περα του ευχομαι το σκυλι του να ειναι υγειες. Δεν ειναι ολοι τοσο εξοικιωμενοι με διαφορες εννοιες εδω δε λυπουνται τα παιδακια που πεθαινουν στην αφρικη τη μανα του κουταβιου θα λυπηθουν

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=7974

Αυτο τι ειναι!Στο παρεθεσε και πιο πριν ο foibos!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
ο κτηνιατρος ειπε οτι συνεργαζεται με εκτροφεα! τι σημασια εχει αν αυτος ειναι στην ουγγαρια? και kos επειδη δεν ηξερα καποια πραγματα δε σημαινει πως ειμαι και αναισθητη!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul