ο καθένας χρεώνει όπως νομίζει στην ελευθερη αγορά και ο καταναλωτής διαλέγει.σιγά μην μπεί στην διατίμηση το ωρομίσθιο του εκπαιδευτή
άλλοι πλήρωσαν 1500 ευρώ για να τους πάρουν τον σκύλο 6 μήνες και να τον επιστρέψουν "χωρίς επιθετική συμπεριφορά στους ξένους(ζώα και ανθρώπους)".
τώρα στα πόσα βόλτ τον έβαλαν δεν ξέρω αλλά...
και βέβαια απο που κι ως που το συγκεκριμένο άτομο δήλωνε εκπαιδευτής (σχετικές σπουδές?
-σχετική εμπειρία?
)επίσης δεν ξέρω...
πάντως δεν χυμάει τώρα
μου είπε περιχαρής η κοπέλα.
ο τύπος αμφιβάλλω αν είχε έστω διαβάσει ένα βιβλίο
(οιουδηποτε θέματος,έστω και ποδοσφαιρικό ρε παιδάκι μου)
Εγώ δεν ξέρω τις τιμές αλλά μου ακούγεται fair σαν γενική τιμή εφόσον περιέχει σαν συντελεστή και την δυνατότητα του σκύλου να μαθαίνει/την γενική σχέση σκύλου-"ιδιοκτήτη"
Και πιστεύω πως και μόνοι μας με
κάποια βιβλία μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα.
και
χωρίς βιβλία ή εκπαιδευτή μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα αν "τραβάει" ο σκύλος
και ξέρω παραδείγματα που μπορεί να μην ήξεραν ούτε ένα τρίκ
(μάλιστα έριχναν και ειρωνικές ματιές σε άλλα σκυλιά που έκαναν)
αλλά καταλάβαιναν περισσότερα κι απο το αφεντικό τους
και βοήθαγαν
πραγματικά και συνεχώς μέσα στο σπίτι-στο δρόμο- οπουδήποτε
(αξέχαστος ο ημιαιμοκόκερ φίλου μου που ας πούμε άρχιζε τα barks at the moon και μέρα μεσημέρι να ήταν όποτε πήγαινε να ξεκινήσει καυγάς μεταξύ των αφεντικών του προκειμένου μάλλον να κερδίσει την προσοχή και να προλάβει τα ιπτάμενα πιάτα και τις έξαλλες φωνές)
Βέβαια τίποτα δεν ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις
και ίσως κάποιες ράτσες να θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση/μέθοδο ή απλά περισσότερα μαθήματα
ή απ την άλλη πάλι καποιοι ιδιοκτήτες να μην ενδιαφέρονται για το "μείνε" και τόσο
ή οτιδήποτε άλλο (σκύλος ιχνηλάτης/περιπόλου/συνοριοφύλακας/φαροφύλακας
)
που ξανακαταλήγει στο
ο καταναλωτής διαλέγει μετά από την ιεράρχηση των αναγκών του και την εκτίμηση των δυνατοτήτων του και τον υπολογισμό των πόρων του.\
θα μπορούσε να είναι ένας τέλειος κόσμος αγγε
(καπιτα)λι
(στι)κα πλασμένος αν δεν υπήρχαν συνεχώς άτιμοι και άπληστοι που περιμένουν αμαθείς και ημιμαθείς για να τους απομυζήσουν