κοστος εκπαίδευσης

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Κατάλαβα τι ζητάς. Θα σου στείλω με πμ στοιχεία εκπαιδευτή στη Θεσσαλονίκη που έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της συγκεκριμένης σχολής. Δε ξέρω αν είναι καλός αλλά σίγουρα δεν θα είναι βίαιος με το σκυλί σου τουλάχιστον.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Noela said:
Κατάλαβα τι ζητάς. Θα σου στείλω στοιχεία εκπαιδευτή στη Θεσσαλονίκη που έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της συγκεκριμένης σχολής. Δε ξέρω αν είναι καλός αλλά σίγουρα δεν θα είναι βίαιος με το σκυλί σου τουλάχιστον.
τι εννοείς βίαιος :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Μα δεν θέλω απλά να μην είναι βίαιος! Αυτό έλειπε!!!

Ρώτησα μήπως και κανένας από Θεσσαλονίκη έχει προσωπική εμπειρία από κάποιον εκπαιδευτή.
Όπως και να έχει στείλε μου τα στοιχεία και θα κρίνω εγώ.Μπορεί και ήδη να έχω μιλήσει μαζί του..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Δεν ξέρεις τί είναι βία?
Θέλω να ενδιαφέρεται πραγματικά, να δώ σκυλιά που έχει εκπαιδεύσει ή κ δικά του, θέλω να έχει κάποια πείρα και να φαίνεται ότι αγαπάει αυτό που κάνει, θέλω να με βοηθήσει ως αρχάρια να καταλάβω το σκυλί μου κ τί θέλει, κ κυρίως να περνάει καλά κ το σκυλί μου κ εγώ.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Όποιοσδήποτε εξαναγκασμός εφαρμόζεται στο ζώο σωματικός και ψυχολογικός. Όχι μόνο πόνος, αλλά και φωνές κτλ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
vaso said:
Θέλω να ενδιαφέρεται πραγματικά, να δώ σκυλιά που έχει εκπαιδεύσει ή κ δικά του, θέλω να έχει κάποια πείρα και να φαίνεται ότι αγαπάει αυτό που κάνει, θέλω να με βοηθήσει ως αρχάρια να καταλάβω το σκυλί μου κ τί θέλει, κ κυρίως να περνάει καλά κ το σκυλί μου κ εγώ.
σόρρυ αλλά φεύγω.

μου άρεσ η απάντηση σου.

έχεις καταλάβει (έχω εντύπωση)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Και τα 2 να τα κάνει ..
Να με ακούει πάνω από όλα για να είμαι σίγουρη ότι σε περίπτωση που κινδυνεύσει, που κάνει κάτι που δε θα έπρεπε(πχ να τρέξει σε μικρό παιδάκι και από τη χαρά της να ανέβει πάνω του κ το παιδάκι να τρομάξει και να φοβάται τα ζώα-ακραίο πχ) να μπορέσω να ελέγξω όσο γίνεται την κατάσταση..
Δε θέλω να με ακολουθεί σαν υπηρέτης, θα μου άρεσε να πιστεύω ότι της αρέσει να περνάει χρόνο μαζί μου να παίζουμε να με ακούει κ να την "ακούω"..

Νιώθω σα να δίνω τεστ δεξιοτήτων... :roll:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
vaso said:
Όποιοσδήποτε εξαναγκασμός εφαρμόζεται στο ζώο σωματικός και ψυχολογικός. Όχι μόνο πόνος, αλλά και φωνές κτλ...
vaso από την στιγμή που "διατάζεις" ένα σκυλί να κάτσει ή να περπατάει δίπλα σου ή να ξαπλώνει όταν εσύ θέλεις είναι εξαναγκασμός. Ακόμα και αν το σκυλί το κάνει για να φάει την λιχουδιά είναι εξαναγκασμός.

Το στρες στον σκύλο δεν προκαλείτε μόνο από την μέθοδο που χρησιμοποιούμε προκαλείτε ΚΥΡΙΩΣ από την υποταγή που του ζητάμε να μας δώσει όταν το διατάζουμε με μια εντολή.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Αναφερόμουν στον εξαναγκασμό για την εκμάθηση κάποιων πραγμάτων..
Δεν νομίζω ότι είναι εξαναγκασμός να κάτσει το σκυλί ή να περιμένει κτλ.
Είναι κάτι που θα υπακούσει πιστεύω γιατί είναι στη φύση του να το κάνει-να ακούει τον υποτιθέμενο αρχηγό..Έτσι θέλω να πιστεύω..

Εσύ κρίνεις ότι είναι εξαναγκασμός να σε υπακούει το σκυλί σου? Δε λέω ότι το χαίρονται κιόλας αλλά δε μπορεί θα νιώθουν μια ικανοποίηση που κάνουν κάτι που μας ευχαριστεί..
:roll:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Εσύ κρίνεις ότι είναι εξαναγκασμός να σε υπακούει το σκυλί σου? Δε λέω ότι το χαίρονται κιόλας αλλά δε μπορεί θα νιώθουν μια ικανοποίηση που κάνουν κάτι που μας ευχαριστεί..
γιατί
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog