τι εννοείς βίαιος :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:Noela said:Κατάλαβα τι ζητάς. Θα σου στείλω στοιχεία εκπαιδευτή στη Θεσσαλονίκη που έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της συγκεκριμένης σχολής. Δε ξέρω αν είναι καλός αλλά σίγουρα δεν θα είναι βίαιος με το σκυλί σου τουλάχιστον.
πολύ καλά πας.Όποιοσδήποτε εξαναγκασμός
σόρρυ αλλά φεύγω.vaso said:Θέλω να ενδιαφέρεται πραγματικά, να δώ σκυλιά που έχει εκπαιδεύσει ή κ δικά του, θέλω να έχει κάποια πείρα και να φαίνεται ότι αγαπάει αυτό που κάνει, θέλω να με βοηθήσει ως αρχάρια να καταλάβω το σκυλί μου κ τί θέλει, κ κυρίως να περνάει καλά κ το σκυλί μου κ εγώ.
vaso από την στιγμή που "διατάζεις" ένα σκυλί να κάτσει ή να περπατάει δίπλα σου ή να ξαπλώνει όταν εσύ θέλεις είναι εξαναγκασμός. Ακόμα και αν το σκυλί το κάνει για να φάει την λιχουδιά είναι εξαναγκασμός.vaso said:Όποιοσδήποτε εξαναγκασμός εφαρμόζεται στο ζώο σωματικός και ψυχολογικός. Όχι μόνο πόνος, αλλά και φωνές κτλ...
γιατίΕσύ κρίνεις ότι είναι εξαναγκασμός να σε υπακούει το σκυλί σου? Δε λέω ότι το χαίρονται κιόλας αλλά δε μπορεί θα νιώθουν μια ικανοποίηση που κάνουν κάτι που μας ευχαριστεί..