καυκασου

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
btw γνωρίζετε που μπορώ να βρω καυκάσου δωρεάν ή σε καλή τιμή; ευχαριστώ :)
Αν δεν θέλεις κουτάβι, με λίγο υπομονή πάντως, θα βρεις αρκετά εύκολα Καύκασο δωρεάν ή σε καλή τιμή. Πολλοί είναι που πήραν το κουτάβι και το μετάνιωσαν λίγους μήνες αργότερα. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα, απλά ηλίθιους ιδιοκτήτες.

Είναι τόσοι πολλοί οι "ηλίθιοι" που γίνονται πολλές ευθανασίες σε Καύκασους κάθε χρόνο ("κακομαθημένους" που δάγκωσαν άνθρωπο/ους που δεν έπρεπε) μόνο στην Αθήνα! Ίσως ένας από αυτούς να σταθεί τυχερός και να του δώσεις εσύ μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Ελπίζω με υπευθυνότητα βέβαια (άμα είναι να σου κόψει κομμάτι, ή από το μωρό του γείτονα, άστο καλύτερα).

Χρυσή Ευκαιρία.

slaine

Member
16 Μαϊου 2009
11
0
πωπω έγραψα κάμποσα και κατά λάθος τα έσβησα.

εν τάχει:
μπαμπάς από καρδιά, μαμά και αδελφός απο καρκίνο επίσης. τα αδέλφια ήταν από την ίδια γέννα και όλα είχαν προβλήματα ακόμα και αυτά που δώσαμε. οι επόμενες γέννες ήταν οκ.

εκπαίδευση τα πολύ βασικά με καλά αποτελέσματα αλλά δεν είχαμε και ιδιαίτερα προβλήματα γιατί από μικρά έμαθαν στον κόσμο και συμπεριφέρονταν ήρεμα.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δηλαδή ήσουν εκτροφέας Καύκασιων;
Αυτό δεν το θεώρησες σημαντικό να το αναφέρεις;
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ενώ είδες από πρώτο χέρι πόσο δύκολο είναι (κι ακριβό "σπορ"!) να είσαι εκτροφέας, ψάχνεις να σου χαρίσουν κουτάβι.

Πόσα κουτάβια βγήκαν από το εκτροφείο σου;

Γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή με μερικούς από αυτούς που πήραν από σένα σκύλο; Ίσως έχουν γέννα και σου κάνουν καλύτερη τιμή.

Αυτό με τα "αδέρφια από την ίδια γέννα" δεν το κατάλαβα. Το εξηγείς λίγο;

slaine

Member
16 Μαϊου 2009
11
0
έχω επικοινωνήσει με όσους βρήκα αλλά δεν έχουν κουτάβια. εννοώ ότι όσα σκυλάκια έκανε στην πρώτη της γέννα η "μαμά" είχαν προβλήματα με καρκίνο ενώ από τις υπόλοιπες γέννες ήταν οκ. τα κουτάβια τα έδινα τσάμπα. καυκάσου πρέπει να έδωσα άν θυμάμαι καλά γύρω στα 12 σύνολο. ο όρος εκτροφέας/εκτροφείο δε μου αρέσει.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
τα κουτάβια τα έδινα τσάμπα. καυκάσου πρέπει να έδωσα άν θυμάμαι καλά γύρω στα 12 σύνολο. ο όρος εκτροφέας/εκτροφείο δε μου αρέσει.
Αφού δεν σου αρέσει γιατί ζευγάρωνες την σκύλα σου?

slaine

Member
16 Μαϊου 2009
11
0
δεν κατάλαβες τι εννοώ. εκτός κι αν ειρωνεύεσαι. ίσως κάνω λάθος αλλά είστε κάπως επιθετικοι

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα γιατί αφού δεν ήσουν και ούτε ήθελες να είσαι εκτροφεας, ζευγάρωνες τη σκύλα σου.
Αν δεν σου κάνει κόπο, μου εξηγείς?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
slaine, πολλοί σ'αυτό το φορουμ θεωρούμε ότι είσαι αυτό που λέμε ΒΥΒ (back yard breeder) και διαφωνούμε κάθετα μ'αυτήν την τακτική. Αν θέλεις ενημερώσου, διάβασε και προηγούμενες συζητήσεις για το θέμα (κάνε μια αναζήτηση), κι ελα ξανά να μας πεις αν διαφωνείς.

slaine

Member
16 Μαϊου 2009
11
0
Διαφωνώ μαζί σας αλλα δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πείσεις/ενημερώσεις άτομα με αποκρυσταλλωμένες απόψεις.

Admin.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
διαφώνησε οσο θες αλλα σε παρακαλω πολυ

ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
diafwnw mazi sas alla den exei nohma na prospa8eis na peiseis/enhmerwseis atoma me apokrystallwmenes apopseis.
Mα δεν καταλάβαμε..

Γιατί δεν προσπαθείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς?

Αν δεν σου αρέσει ο ορος εκτροφέας τότε γιατί ζευγαρώνεις την σκύλα σου?

sorry αλλα δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις..

Μην γραφεις με greeklish..

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Καλά ΔΕΝ είσαι "εκτροφέας".

Είσαι ΠΡΩΗΝ εκτροφέας. Αυτό σε πειράζει σαν όρος;

Και σίγουρα "πρώην εκτροφέας της κακιάς ώρας" (αφού δεν θυμάσαι ΚΑΝ πόσους σκύλους χάρησες!). Προφανώς κι εσύ συμφωνείς, γι' αυτό και σταμάτησες (ελπίζω ;).

Οι αποκρυσταλλωμένη άποψη ποιά είναι ακριβώς ;

Εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω (έτσι από καθαρή καλοσύνη) και μάλιστα σου έχω προτείνει 1-2 λύσεις (πηγές για φτηνό σκύλο) παρ' όλο που διαφωνώ με το να δίνονται τα καθαρόαιμα δωρεάν. Αυτό είναι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ της "αποκρυσταλλωμένης άποψης".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul