καυκασου

apache

Well-Known Member
14 Απριλίου 2009
54
0
αθηνα
ειναι καποιος που πιστευει τελικα οτι μερικοι σκυλοι οσο αγριοι και εκπαιδευμενοι κιαν ειναι μπορουν να να φυλαξουν ενα κτιριο απομακρυσμενο ,ειδικα αν ζουν στον εξωτερικο χωρο?γιατι αυτο βασικα ζητησε ο gio pepe.εγω πιστευω ειναι αδυνατον να το κανουν

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
1. Επιλογή

Οι σκύλοι για να μπορούν να γίνουν πολύ καλοί φύλακες, πρέπει να έχουν τα κατάλληλα γονιδιακά προσόντα.
Αυτό δε σημαίνει απλά κατάλληλη φυλή, αλλά και κατάλληλοι γεννήτορες που πιθανός μας δώσουν κατάλληλους απογόνους.

2. Φροντίδα & "Δέσιμο"

Ο σκύλος για να μας υπηρετήσει αξιοπρεπώς χρειάζετε από εμάς κάποια υποτυπώδη φροντίδα.
Από μια σωστή διατροφή (σωστή διατροφή=δυνατός και υγιής σκύλος=καλός και αποτελεσματικός στη δουλειά του), ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εώς και ψυχολογική και ψυχαγωγική πληρότητα (παιχνίδι, συντροφικότητα, ασφάλεια, "χτίσιμο" αυτοπεποίθησης και χαρακτήρα, κ.α.).
Ο σκύλος θα δώσει το 200% όταν εμείς προσφέρουμε έστω το 70%, αλλά το ποσοστό μπορεί να πέσει πανεύκολα όσο κατεβαίνει και το δικό μας.

3. Εκπαίδευση

Για να μας υπηρετήσει σωστά, για να πράττει σωστά, πρέπει να έχει μάθει τα σωστά ("Μ'όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!") και όσο παράξενο και αν φανεί δάσκαλος είναι ο ιδιοκτήτης.
Πολύ περισσότερο από τον εκπαιδευτή, ο εκπαιδευτής είναι ο "σύμβουλος" που σκοπό έχει να δώσει σωστές κατευθύνσεις και ίσως βάσεις στον ιδιοκτήτη και κατόπιν στο σκύλο.

Όσο μεγαλύτερες οι απαιτήσεις της δουλειάς (οι δικές μας στην ουσία), τόσο μεγαλύτερες οι ευθύνες και οι θυσίες, τόσο μεγαλύτερη η προσπάθεια που πρέπει ΕΜΕΙΣ να καταβάλλουμε.

Τα σκυλιά λοιπόν, αν ανήκουν και χαίρουν των παραπάνω περιγραφών, μπορούν να φυλάξουν απομακρυσμένα κτίρια.
Δεν είναι αλεξίσφαιρα, δεν είναι υπερήρωες και ο αποφασισμένος εγκληματίας θα μπεί.

Αν θέλουμε να διαφυλλάξουμε τα σκυλιά μας, δε θα τα εκθέσουμε σε τέτοιο κίνδυνο.

Αν θέλουμε να διαφυλλάξουμε την περιουσία μας, θα κάνουμε πολλά περισσότερα από τα παραπάνω.

Το πρώτο μου post ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ Ή ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ!
Οι προτάσεις μου ήταν αυτό που ΕΓΩ θα έκανα αν ήθελα να διαφυλλάξω την περιουσία μου.

Το δεύτερο post ήταν αυτό που πολλοί έκαναν και ακόμα περισσότεροι μετάνιωσαν (και ναί, είχε και ειρωνεία και κοροϊδία).

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν θέλουμε να διαφυλλάξουμε την περιουσία μας, θα κάνουμε πολλά περισσότερα από τα παραπάνω.
Οπως παίρνουμε ένα συναγερμό και ένα group 4 και τελειώνουμε..
Πέρα από το να έχουμε έναν σκύλο σε ένα οικόπεδο να φιλάει τα μπόσικα είναι εντελώς ανούσιο γιατί μια φόλα και τελειωσε..

Είμαι τώρα έξω από μια πολύ γνωστη έκθεση αυτοκινήτων.
Εχουν αφήσει μέσα στην μαντρα ένα λυκάκι για φύλακα (8 μηνων περιπου)..
Πολύ έξυπνοι..
Ο "φύλακας" λοιπόν, μου έβγαζε το χεράκι του και την μουσούδα του να τον χαϊδέψω..
με παρακάλαγε να πηδήξω και να μπω μέσα για να τον χαϊδέψω..
Φυσικά ήταν αδύνατο..
Εκλαιγε γοερά..και έβγαζε την γλωσσουλα του από κάτω για φιλάκια..
Φυσικά και ο ιδιοκτητης ήταν "πόντιος"..
Αλλα τέτοια φύλαξη δείχνει για εμενα δυο πράγματα..
Ενα ότι είσαι τσιγκούνης..
και δεύτερον ο ψάχνω για φτηνές λύσεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες..:cool:

apache

Well-Known Member
14 Απριλίου 2009
54
0
αθηνα
μαζεψε τα σκυλακια στο χωρο σου και κανε αυτο που προτειναμε ο dj εγω και ο/η kango(συναγερμους,security,ktl)

νομιζω θαναι το καλυτερο φιλε gio pepe

gio-pepe

Member
8 Μαϊου 2009
6
0
παντως χαιρομαι γιατι καποιοι ειστε ειλικρινεις και παραδεχεσται οτι ειστε ειρωνες.
anyway για νασας λυθουν καποιες αποριες.οπως ειπα ειναι απομακρυσμενο το κτιριο και ειναι σε χωριο(δεν ερχεται καν security).ειναι περασμα αλβανων και οσο να πεις δελεαζονται να το ανοιξουν μηπως και βρουν κατι αξιας να κλεψουν.αν ομως εχεις ενα σκυλο που να ειναι εστω στο ελαχιστο αγριος προς τους ξενους(δεν ειπα ποτε οτι θελω να εχω ενα φονια) ε τοτε καπως τους αποτρεπεις.απο εμενα τελος εδω.καποια πραγματα τα διαβασα τα εβαλα στο μυαλο μου και καποια απο αυτα θα τα εφαρμοσω.
σας ευχαριστω ολους παντως

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Η δικιά μου απορία προς εσένα gio-pepe αν μας ξανάρθεις,είναι αν σκέφτηκες το πολύ απλό ενδεχόμενο να χάσεις κ τα 3 σκυλιά σου από φόλα ή κάτι παρόμοιο έτσι ώστε να μπορέσουν να μπούν ανενόχλητοι.Τότε δε θα ευχόσουν να είχες σεκιούριτι?
Εκτός κ αν τα σκυλιά είναι αναλώσιμα οπότε πάω πάσο.
Κ ειλικρινά τώρα.Τι περίμενες?Να βγει κάποιος να σου δώσει ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ πληροφορίες πως να κάνεις το κουτάβι σου άγριο?
Σκέψου απλά ότι είναι ένα δημόσιο κέντρο πληροφοριών που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε.
Τι θα γίνει αν αυτές οι πληροφορίες 'πέσουν' σε λάθος χέρια?
Σκέψου το λίγο..Αν τελικά μας ξανάρθεις.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Μια που το "ξύπνησες" το θέμα, θα ήθελα και εγώ μια απάντηση από τους παρατηρήσαντες ειρωνεία και έλλειψη πληροφόρησης/βοήθειας...

Σε πιο σημείο του 1ου δικού μου post παρατήρησαν τα παραπάνω και αν κάτι σε αυτό δικαιολογούσε το post του "ζητήσαντα" την βοήθεια:

...καποια μηνυματα απλα δεν τα λαμβανω υποψιν μου(απο δηθεν γνωστες).
Mόλις στην 8η δημοσίευση στο θέμα και την δεύτερη δική του στο φόρουμ?...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aν εννοούσε και εμενα στο τελευταιο του σχολιο..
Eγώ ένα περιστατικό που συνάντησα πριν μια εβδομαδα είπα απλα..

Θα μπορούσα να το τύλιγα με πιο ωραίο αμπαλαζ..
Ισως τότε να ήταν πιο αρεστό..:rolleyes:

Last edited:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Σκέψου απλά ότι είναι ένα δημόσιο κέντρο πληροφοριών που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε.
Τι θα γίνει αν αυτές οι πληροφορίες 'πέσουν' σε λάθος χέρια?.
εμ πως? να μαθει η ΜΙΤ (η τουρκικη υπηρεσια πληροφοριων) πως φτοιαχνουμε τους σκυλους δολοφονους εδω στο γιουνανισταν και να μας κλεψουν την συνταγη

Κ ειλικρινά τώρα.Τι περίμενες?Να βγει κάποιος να σου δώσει ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ πληροφορίες πως να κάνεις το κουτάβι σου άγριο?
συνγωμη ρε αφροδιτη ,που μας διαβαζεις και κανα 2 βδομαδες, θεωρεις οτι εχουμε πληροφοριες πως να φτιαχνουμε τους σκυλους δολοφονους περαστικων οικονομικων μεταναστων και τις κραταμε για την κλικα?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
συνγωμη ρε αφροδιτη ,που μας διαβαζεις και κανα 2 βδομαδες, θεωρεις οτι εχουμε πληροφοριες πων να φτοιαχνουμε τους σκυλους δολοφονους περαστικων οικονομικων μεταναστων και τις κραταμε για την κλικα?
Τι;;;:confused::eek:
Δεν τις έχετε;;;;:confused::eek:
Κι εγώ τόσο καιρό γράφω και πηγαίνω με τα νερά σας για να με συμπαθήσετε και να μου πείτε κι εμένα την μυστική συνταγή....:(
Φεύγω!Θα βρώ άλλο forum που θα μου πουν την συνταγή![-(
Αντίο!!!:maria:
:p:p:p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Φεύγω!Θα βρώ άλλο forum που θα μου πουν την συνταγή!
Μην φυγεις..
θα σε παω εγω σε εκθεσεις αυτοκινητων να σου πουν που εκπεδευσαν αυτους τους 'φυλακες"..(παρε και κανα μπαλακι μαζι σου)..:p:p:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μην φυγεις..
θα σε παω εγω σε εκθεσεις αυτοκινητων να σου πουν που εκπεδευσαν αυτους τους 'φυλακες"..(παρε και κανα μπαλακι μαζι σου)..:p:p:D
Εντάξει τότε!!!Θα μείνω!:D:D:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Φεύγω!Θα βρώ άλλο forum που θα μου πουν την συνταγή![-(
Αντίο!!!:maria:
:p:p:p
να φυγεις ρε να πας αλλου! τι νομιζες ετσι απλα θα αποκαληπταμε τα επτασφραγιστα μυστικα

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
[video=youtube;qiKqPizjwWM]http://www.youtube.com/watch?v=qiKqPizjwWM[/video]

Last edited by a moderator:

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
εμ πως? να μαθει η ΜΙΤ (η τουρκικη υπηρεσια πληροφοριων) πως φτοιαχνουμε τους σκυλους δολοφονους εδω στο γιουνανισταν και να μας κλεψουν την συνταγη

συνγωμη ρε αφροδιτη ,που μας διαβαζεις και κανα 2 βδομαδες, θεωρεις οτι εχουμε πληροφοριες πως να φτιαχνουμε τους σκυλους δολοφονους περαστικων οικονομικων μεταναστων και τις κραταμε για την κλικα?

2 βδομάδες από πότε βρε sir?
Κ μάλλον δε κατάλαβες τι είπα για να εκφράζεσαι έτσι.Ξαναδιάβασε.
Αν κάποιος γνωρίζει κ μπαίνει στο φόρουμ,θα ήταν τόσο εύκολο να μοιράσει τις πληροφορίες?Αυτό.
Σαφέστατο να υποθέσω.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Αν κάποιος γνωρίζει κ μπαίνει στο φόρουμ,θα ήταν τόσο εύκολο να μοιράσει τις πληροφορίες?
ρε αφροδιτουλα μου ποιες πληροφοριες να μοιρασει κουκλα μου?

apache

Well-Known Member
14 Απριλίου 2009
54
0
αθηνα
ρε αφροδιτουλα μου ποιες πληροφοριες να μοιρασει κουκλα μου?

ισως εννοει τις απαραδεκτες μεθοδους που κατα καιρους εφαρμοζουν ορισμενοι προκειμενου να αγριεψουν το σκυλο τουσ.ομως αφροδιτη αυτο δε λεγεται πληροφορια ,μαλακια λεγεται.
δε νομιζω να υπαρχει καποιος εδω που θα εδινε τετοιου ειδους "πληροφοριες"

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αυτό που λέμε,και κάνουμε πλάκα είναι ότι σε ένα forum που έχει ως σκοπό του την προώθηση της κυνοφιλίας και σωστής σχέσης με τα σκυλιά μας, δεν έχουν θέση οι ανυπόστατες θεωρίες για την δημιουργία του αγριομεταναστοφάγου σκύλου!;)

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
ισως εννοει τις απαραδεκτες μεθοδους που κατα καιρους εφαρμοζουν ορισμενοι προκειμενου να αγριεψουν το σκυλο τουσ.ομως αφροδιτη αυτο δε λεγεται πληροφορια ,μαλακια λεγεται.
δε νομιζω να υπαρχει καποιος εδω που θα εδινε τετοιου ειδους "πληροφοριες"
Με κάλυψες πλήρως.
Κ προσθέτω.Στο δικό μου μυαλό κ λογική δε θα μοίραζε κανείς έτσι απλόχερα τέτοιες πληροφορίες εδώ.Γιατί μπαίνω κάποιο χ διάστημα κ ξέρω πολύ καλά τη νοοτροπία του φόρουμ.
Στο μυαλό όμως ενός *** που βρίσκει τυχαία το φόρουμ προφανώς το θεωρεί κ αυτονόητο ότι θα πάρει μια τέτοια απάντηση στην ηλίθια ερώτησή του.
Είμαστε εντάξει τώρα? :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul