"καλο δρομο..."

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μηπως ειναι λιγο αντιφατικο αυτο το "σε οποιον δεν αρεσει το φορουμ,καλο δρομο",εφοσον υπαρχει αυτη η ενοτητα,στην οποια κανουμε σχολια και προτασεις για το φορουμ?

μηπως ειναι λιγο γελοιο να κανουμε συστασεις για το να ειμαστε εντος τοπικ,ενω οι ιδιοι δεν τις τηρουμε,να κανουμε συστασεις για ανταλλαγη μσν,ενω οι ιδιοι το κανουμε τσατ(ε,οταν βαρεθουμε το τσατ,κανουμε και την συσταση,κλειδωνουμε κιολλας...)

μηπως αντι να κλειδωθει το θεμα της στελλακι,καλυτερα θα ηταν να καθαρισει απο τα ασχετα μηνυματα και να μεταφερθουν σε αλλο θεμα?

μηπως ειναι λιγο υποκριτικο το να κανουμε συστασεις στον παντελη,λογω προηγουμενου νικ,(dogwalker)ενω δεχομαστε καλλιστα καποιον εκτροφεα ,που λεει στο περιπου"γεια σας ,ειμαι εκτροφεας της ταδε φυλης και στο προφιλ μου θα δειτε και το σαιτ μου"?
μηπως ειναι πολυ ασχημο το να κανουμε μπαν τον παντελη( :lol: ),επειδη ΑΠΑΝΤΗΣΕ με τιμες,στις "λαθος" τιμες που γραψαμε εμεις,και οι δικες μας να υπαρχουν ακομη,ενω του παντελη να εχουν σβηστει?
και τελευταια ερωτηση...εφοσον ο παντελακος δεν μπορει πλεον να απαντησει,για ποιο λογο ,του απευθυνετε τον λογο?

(θα μου ερθουν κι αλλα εν καιρω 8) )

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πιστεύω οτι ο καθένας μπορεί να καταλάβει την διαφορά του:

"καλώς σας βρήκα.
με λένε Γιώργο και είμαι εκτροφέας της χ φυλής (το site μου στο profile )"

και άλλο:

"γεια σας μe λένε Νίκο (αλλά στην πραγματικότητα Κίτσο)
και εκεί που εψαχνα στο site βρήκα και αυτό το ενδιαφέρον (δικό μου είναι αλλά είστε μαλάκες και θα χάψετε ότι σας πω)"
...και στην συνέχεια να πλακώνεσε στην διαφήμιση μέσω πμ και email

στο θέμα της Stellaki μόνη της παρεξηγήθηκε.
μια παρατήρηση ακουσε από ενα βίντεο που αυτή έβαλε για να δούμε.
και εμένα εκεί πήγε το μάτι μου ασχετα αν δε το είπα.

στο θέμα ποιος κάνει κουμάντο πιστεύω ότι είναι ξεκαθαρισμένο:

ο admin και οι mod σε συννενόηση με τον admin

καλώς ή κακός υπάρχουν κανόνες
οποιοσδήποτε μπαίνει οφείλη να τους σεβαστεί.
δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο καποιος ο οποιος δεν συμφωνεί με αυτούς να μπαίνει και συμμετέχει και να χαλιέτε.

υπάρχουν και άλλα forum πιο χαλάρα ως προς τους κανόνες

σε οποιον δεν του αρέσει εδώ ΓΙΑΤΙ συμμετέχει????????

τέλος:

κάποτε σε κάποια θέματα ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει ενα τέλος
αυτό μόνο οι ΄διαπιστευμένοι ΄μπορούν και έχουν δικαίωμα να το κάνουν.

γιατί???????????????

γιατί έτσι πιστεύουν ή έτσι συννενοήθηκαν ή βλέπουν ότι κάποια συζήτηση πάει να ξεφύγει.

απλά

οποιος διαφωνεί μπορεί να

:smurf: :smurf: :smurf: :smurf: :smurf: :smurf: :smurf: :smurf: :smurf: :smurf: :smurf:

με αξιοπρέπεια :wink:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
galazio said:
μηπως ειναι λιγο αντιφατικο αυτο το "σε οποιον δεν αρεσει το φορουμ,καλο δρομο",εφοσον υπαρχει αυτη η ενοτητα,στην οποια κανουμε σχολια και προτασεις για το φορουμ?
το φορουμ ανηκει σε οποιον θελει να γραφει ! υπαρχει μια συγκεκριμενη κουλτουρα αλλα δεν εχουμε διωξει κανεναν. το ποιο λογικο αν δεν σου αρεσει να πας αλλου υπαρχουν 2-3 ακομα. τωρα αν οποιοδηποτε συγχιζεται επειδη δεν αρεσει σε καποιους ο τροπος εκπαιδευσης, διατροφης, ντυσιματος του καθε σκυλου τι να κανουμε ?

galazio said:
μηπως ειναι λιγο γελοιο να κανουμε συστασεις για το να ειμαστε εντος τοπικ,ενω οι ιδιοι δεν τις τηρουμε,να κανουμε συστασεις για ανταλλαγη μσν,ενω οι ιδιοι το κανουμε τσατ(ε,οταν βαρεθουμε το τσατ,κανουμε και την συσταση,κλειδωνουμε κιολλας...)
εμενα το οφτοπικ ποτε δεν πειραξε! συζητησεις ειναι, λογικο να πανε απο εδω και απο εκει.

galazio said:
μηπως αντι να κλειδωθει το θεμα της στελλακι,καλυτερα θα ηταν να καθαρισει απο τα ασχετα μηνυματα και να μεταφερθουν σε αλλο θεμα?
ισως αυτο να ηταν το καλητερο, ουτε εγω καταλαβα γιατι το εκλεισε ο αντμιν

galazio said:
μηπως ειναι λιγο υποκριτικο το να κανουμε συστασεις στον παντελη,λογω προηγουμενου νικ,(dogwalker)ενω δεχομαστε καλλιστα καποιον εκτροφεα ,που λεει στο περιπου"γεια σας ,ειμαι εκτροφεας της ταδε φυλης και στο προφιλ μου θα δειτε και το σαιτ μου"?
ειναι λιγο διαφορετικο για σας προσφερω αυτες τις υπηρεσιες απο για σας ειμαι εκτροφεας αυτης της φυλης! θα ηταν το ιδιο αν ελεγε για σας ειμαι εκτροφεας της ταδε φυλης κοιταχτε τι ωραια κουταβια εχω.

galazio said:
μηπως ειναι πολυ ασχημο το να κανουμε μπαν τον παντελη( :lol: ),επειδη ΑΠΑΝΤΗΣΕ με τιμες,στις "λαθος" τιμες που γραψαμε εμεις,και οι δικες μας να υπαρχουν ακομη,ενω του παντελη να εχουν σβηστει?
και τελευταια ερωτηση...εφοσον ο παντελακος δεν μπορει πλεον να απαντησει,για ποιο λογο ,του απευθυνετε τον λογο?

(θα μου ερθουν κι αλλα εν καιρω 8) )
για αυτο δεν εχω κατι να πω

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
το φορουμ ανηκει σε οποιον θελει να γραφει ! υπαρχει μια συγκεκριμενη κουλτουρα αλλα δεν εχουμε διωξει κανεναν. το ποιο λογικο αν δεν σου αρεσει να πας αλλου υπαρχουν 2-3 ακομα. τωρα αν οποιοδηποτε συγχιζεται επειδη δεν αρεσει σε καποιους ο τροπος εκπαιδευσης, διατροφης, ντυσιματος του καθε σκυλου τι να κανουμε ?
Συμφωνώ απόλυτα και μου αρέσει να το βλέπω διατυπωμένο.

Δεν έχω καταλάβει δυστυχώς όμως ακριβώς αυτή την κουλτούρα. Αν μπορεί κάποιος να μου τη διασαφηνίσει θα χαιρόμουν ιδιαίτερα.

Διαβάζοντας πολλά παλιά ποστ, καταλήγω ότι γενικά κάπου βγαίνει η εντύπωση μιας αυξημένης επιθετικότητας, αν το θέτω σωστά. Το συγκεκριμένο θέμα έχει εντοπιστεί πολλές φορές και από πολλά μέλη του φόρουμ. Είναι και αυτό μέρος της κουλτούρας?

Ποια μέτρα έχουν ληφθεί για την αντιμετώπισή του? Και μήπως πρέπει να ληφθούν κάποια επιπρόσθετα, καθώς πολλές φορές η κατάσταση ξεφεύγει?

Και τέλος, συμφωνώ ότι αν δε μου αρέσει κάτι μια μέρα :smurf: :smurf: :smurf: :smurf: :smurf: :smurf: Και δεν είναι αυτός λόγος να πάω σε άλλα fora, μια και ήδη συμμετέχω σε αυτά που θεωρώ ότι αξίζουν τον κόπο.

Θα λυπηθώ πολύ να διαπιστώσω ότι το συγκεκριμένο δεν τον αξίζει, καθώς το θεωρώ μέχρι τώρα ιδιαίτερα αξιόλογο.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Alexandra said:
Συμφωνώ απόλυτα και μου αρέσει να το βλέπω διατυπωμένο.

Δεν έχω καταλάβει δυστυχώς όμως ακριβώς αυτή την κουλτούρα. Αν μπορεί κάποιος να μου τη διασαφηνίσει θα χαιρόμουν ιδιαίτερα.
Δεν εχουμε γραψει κανα μανιφεστο ! υπαρχουν αποψεις που της μοιραζομαστε οι περισοτεροι! ειδικα οσον αφορα την εκπαιδευση, τις αναγκες του σκυλου, τα παντρολογηματα, την χρηση του search! απο εκει και περα ο καθενας εχει καποιες προσωπικες προτιμησεις/αντιπαθιες(π.χ εμενα δεν μαρεσουν τα παγκ:lol:) . αν καποιες φορες ειμαστε "επιθετικοι" εχει να κανει με τον χαρακτηρα του καθε ανθρωπου οπως και με το τοπικ!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
όταν βρίσκεις ένα forum ΣΥΝΗΘΩΣ πρώτα διαβάζεις πρώτα τι περίπου υπάρχει γραμμένο μέσα και βλέπεις αν θες να συμμετάσχεις ή όχι.......

από εκεί μπορείς να πάρεις και το ΄στίγμα ΄ του κάθε forum και να πράξεις ανάλογα

ποιος ο λόγος να συμμετάσχω σε ένα forum το οποίο δεν συμβαδίζει με τα πιστεύω μου???????

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μάκη, μπορείς να μου απαντήσεις μόνο μια ερώτηση?

Είναι επιθυμητό ή στάση της διαχείρισης να επιτρέπεται η αυξημένη επιθετικότητα μεταξύ των μελών? Γιατί αυτό καταλαβαίνω με την απάντησή σου.

Και μην ακούσω ξανά τα δεν είμαστε εκκλησία. Ναι, εκκλησία δεν είμαστε, αλλά σε μερικές περιπτώσεις κοντεύει να γίνει ρινγκ.

Αν αυτό συμπεριλαμβάνεται στο πνεύμα, θα ήθελα να το ξέρω.

Υ.Γ. Όταν μπήκα εγώ μάλλον τα πνεύματα ήταν ήρεμα.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ΜΑΚΗΣ said:
όταν βρίσκεις ένα forum ΣΥΝΗΘΩΣ πρώτα διαβάζεις πρώτα τι περίπου υπάρχει γραμμένο μέσα και βλέπεις αν θες να συμμετάσχεις ή όχι.......
ποτε δεν το εχω κανει αυτο,διαβαζω το φορουμ στην πορεια,με την ησυχια μου...

κανονες,δεν εχω διαβασει ποτε,ουτε στην πορεια.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αν το διαβάσεις λοιπόν ΠΡΙΝ γραψεις θα απαντηθούν??? κάποιες απορίες σου

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Alexandra said:
Μάκη, μπορείς να μου απαντήσεις μόνο μια ερώτηση?

Είναι επιθυμητό ή στάση της διαχείρισης να επιτρέπεται η αυξημένη επιθετικότητα μεταξύ των μελών? Γιατί αυτό καταλαβαίνω με την απάντησή σου.

Και μην ακούσω ξανά τα δεν είμαστε εκκλησία. Ναι, εκκλησία δεν είμαστε, αλλά σε μερικές περιπτώσεις κοντεύει να γίνει ρινγκ.

Αν αυτό συμπεριλαμβάνεται στο πνεύμα, θα ήθελα να το ξέρω.

Υ.Γ. Όταν μπήκα εγώ μάλλον τα πνεύματα ήταν ήρεμα.
νομιζω οτι υπερβαλεις! το οτι 500 ατομα δεν θα συμφωνουμε ειναι λογικο και κατανοητο αλλα εγω δεν εχω δει να ξεπερναμε τα εσκεμενα!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ΜΑΚΗΣ said:
αν το διαβάσεις λοιπόν ΠΡΙΝ γραψεις θα απαντηθούν??? κάποιες απορίες σου
εαν εννοεις αποριες σε σχεση με τα σκυλια,ισως ναι...
ομως εαν το καναμε ολοι αυτο,στο τελος δεν θα υπηρχαν νεα θεματα,διοτι ολα σχεδον τα εχουμε συζητησει πανω -κατω.
εκτος αυτου,ειναι επικοινωνια και διαθεση παρε δωσε,το να γραφεις προσωπικα για κατι που σε απασχολει-ακομη κι αν εχει συζητηθει εκατο φορες- και να σου απαντησουν,οχι ξερα,βαζοντας παλαιοτερα λινκ συζητησεων,...αυτη ειναι και η ομορφια των φορουμ.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μα το θέμα είναι ποια είναι πια αυτά τα εσκαμμένα!!

Και σας διαβεβαιώ, δεν είμαι καμμιά μη μου άπτου ευαισθητούλα.

Θεωρώ όμως, ότι αν πραγματικά ήθελε κανείς να αντιμετωπιστεί το θέμα, θα είχε ήδη γίνει.

Διάβαζα ένα post της vrmode για το κβο βάντις φόρουμ, και ήταν σα είναι γραμμένο χθες. Και είναι γραμμένο πριν ένα χρόνο. Και με αντιπροσωπεύει απόλυτα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν μπορω να απαντάω σε 5 διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα

δεν χρειάζετε να σου λυθούν απορίες για τα σκυλιά

θα σου λυθούν απορίες οπως

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ greeklish

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ εμπορικά link

ολα τα παραπάνω τα βρίσκεις και στους κανόνες

αν μετά από 2 σχεδόν χρόνια βλέπεις ότι όλοι στα %^*%$^%$ τότε συμπεριφέρεσε ανάλογα

μην μου πεις ότι όλα τα μελη δεν εχουν την ιδια αντιμετώπιση στην αρχή..

αυξημενή επιθετικότητα δεν θα το ελεγα

να ανεβαίνουν οι τόνοι ναι

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Λοιπόν ...

Σε όποιον δεν αρέσει ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ

- ότι εδώ υπάρχει ένα forum ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ για το τί θα πεί ...

- που κανένας δεν θα κάνει τα γλυκά μάτια, ή θα κρατήσει ''γραμμή ευγένειας'' για να μαζέψουμε μέλη, και καλά ... εγώ δεν γράφω εδώ για την παρέα, ούτε για να γίνει το dogforum το μεγαλύτερο forum ... αλλά για να γίνει το πιό χρήσιμο ...

- που το stellaki όταν κάποιος τις είπε ότι βασανίζει τον σκύλο, (για μένα τον βασανίζει, αλλά δεν το είπα) - δεν καταλάβαίνω ΓΙΑΤΙ δεν έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ να πεί τίποτα και ΓΙΑΤΙ θα ήταν καλύτερο αυτό ... ΕΒΡΙΣΕ και ΔΕΝ μπανάρεται ...

- που η galazio μπορεί να κάνει συστάσεις επί συστάσεων χωρίς να της λέει κανείς τίποτα με pm και έξω ... (μπορείς να απαντήσεις ΚΑΙ ΕΣΥ σε κάποιον που ρωτάει κάτι, εγώ θα του βάλω link , λογικό είναι, εσύ απάντα του και άσε τί θα κάνω εγώ .. )

- που εδώ απαγορεύονται τα ΓΕΛΟΙΑ παντρολογήματα και οι παραπλανητικές αγγελίες ... σχετικά με τα εκτροφεία είμαι ΥΠΕΡ του να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να αναφέρονται οι επαγγελματίες, να ξέρουμε και τί μας γίνεται, και ποιός λέει τί, στην τελική ..

- που δεν ξέρουΜΕ τον admin

- που τσακώνονται ενίοτε mods μεταξύ τους ...

- που - που - που .... θα είναι κι άλλα και δεν τα θυμάμαι ...

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτό που λέω τον παρακαλώ να μου την πεί ΕΔΩ (και να μην διαλύει το forum με άσχετες παρατηρήσεις .... ΕΚΤΟΣ κι αν είναι ο admin που τον παρακαλώ να με banάρει ΤΩΡΑ ...

YΓ1 Ο Pantelis banαρίστηκε γιατί χρησιμοποιούσε email για να πεί αυτά που ήθελε σε άλλα μέλη, και γιατί αγνούσε οποιονδηποτε συνομιλητη του και έκανε ότι δεν άκουγε προωθωντας το επάγγελμά του, χωρίς συζήτηση και κυρίως με άσχημο τρόπο , με τακτικές ''περίεργου'' marketing.

ΥΓ2 Σε forum εκκλησία δεν νομίζω ΕΙΔΙΚΑ αυτοί που ''τους χαλάει'' η ένταση να συμμετειχαν ... εκ των πραγμάτων έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται ...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
(μας ξενερωσε τωρα... :lol: )

και με ποιο δικαιωμα βρε ντενις,θα πεις εσυ" καλο δρομο" απο το συγκεκριμενο φορουμ?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
και με ποιο δικαιωμα βρε ντενις,θα πεις εσυ" καλο δρομο" απο το συγκεκριμενο φορουμ?
με το ίδιο που εσύ μου λές τί να πώ ... της ελεύθερης έκφρασης ... όποιος θέλει κάθεται ... όποιος θέλει φεύγει ...

ΑΛΛΑ όπου θέλω θα τα ακούει ... όπως και εγώ έχω ακούσει ουκ ολιγα ...

είναι θέμα χαρακτήρα και ΟΧΙ κανονισμών ή ευγένειας ...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω δεν σου ειπα τι να πεις,ρωτησα με ποιο δικαιωμα το λες αυτο...
το "καλο δρομο" μπορει να το πει μονο ο αντμιν.
επισης οταν δεν μας αρεσει κατι,καμια φορα μπορουμε να προσπαθησουμε και να το αλλαξουμε...ολα αλλαζουν ,ακομη και το συνταγμα του κρατους και με την συζητηση,ακομη και αν δεν το παραδεχομαστε δημοσιως,ισως και να διορθωνουμε τα λαθη μας...λεω εγω τωρα....

πρεπει να καταλαβεις πως για να εισαι σωστος μοντ(οσο γινεται δηλαδη...@@μαντολες),πρεπει να βαζεις και τον χαρακτηρα σου λιγο στην ακρη :wink:
κατι ξερει ο μακης που δεν γουσταρε να ειναι 8) :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
λεω εγω τωρα
Εγώ λέω ...

ΔΕΝ βάζω τον χαρακτήρα μου στην άκρη, για να είμαι σωστός mod ... ΠΡΟΣΕΞΕ δεν έχω στείλει pm ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και προκαλώ ολους τώρα ... ο mod δεν γλύφει - δεν μαζεύει κόσμο στο forum , δεν κάνει φίλους αναγκαστικά ... οι δουλειές του είναι συγκεκριμένες ...

Αν δεν σου αρέσει φεύγεις ... μιλάς για ελευθερία και ευγένεια αλλά σε άλλα forum θα ήσουν ban την πρώτη βδομάδα, και αυτό το tοpic δεν θα υπήρχε ... επειδή το λέω δεν σημαίνει ότι διατάζω ... σου δείχνω την πραγματικότητα ... δεν σ'αρέσει να την ακούς ?? Γιατί μπορεί να το πεί μόνο ο admin ?? κανονικά όλοι θα έπρεπε να το καταλαβαίνουν ...

και λέω επίσης ... αν δεν αρέσουν αυτά στον admin μπανάρει ή με βγάζει απο mod ... είναι πολύ απλό ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Galazio να χαμε, να λέγαμε…

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να χαλάμε τις καρδιές μας. Όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει. Απλά.

Όσοι συμμετέχουμε στη διαχείριση θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε το γεγονός ότι πάντα είμαστε διαθέσιμοι να βοηθήσουμε τον οποιοδήποτε για οτιδήποτε, ότι το μοναδικό μας κίνητρο είναι η αγάπη για το σκύλο, ότι δεν πληρωνόμαστε για αυτό που κάνουμε και ένα σωρό άλλα …. Και λοιπόν? Έχουμε ζητήσει ποτέ εύσημα από κανένα?

Αυτό που ζητάμε από όσους συμμετέχουν είναι ο σεβασμός στους κανονισμούς του Forum, η αξιοπρέπεια και η ευπρέπεια. Για τα υπόλοιπα σας παραπέμπω στις παρακάτω συζητήσεις.

Είναι το Dogforum μαγαζί?
Στοιχείωδης Κανόνες.......