gevkarinian said:
Σε ποιά άλλα forum θα είχε φάει ban? Μπορεί σε κάποια να είχε φάει αλλά μπορεί και σε κάποια να τις είχαν εξηγήσει τι λάθος έκανε και αν έκανε. Σχετικά με την Stellaki μπορούσε κάποιος να τις εξηγήσει αν αυτό που κάνει είναι λάθος ή όχι, αλλά να ακούσει και την άλλη πλευρά.
ναι...υπαρχουν αρκετα φορουμ..ολων των ειδων...
Απλα εδω ο καθενας λεει την αποψη του...και εγω το εφαγα το κολημα αν επρεπε να μιλησουμε ετσι στο στελακι..ετσι οπως το εθεσε η γαλαζιο να μην τα βλεπουμε ολα μαυρα..αλλα να σου πω κατι και εγω εχω διαφονισει για παρομοιο θεμα με το στελακι αλλα δεν εβρισα..και ο καθενας ειπε την αποψη του..
Λογικο..σε ενα φορουμ κρινομαστε..και κρινουμε..
Εχει τελικα και αυτο ισως την γλυκα του...,οτι εδω εχουμε πολλες αποψεις..και τις λεμε..
Νομιζω οταν η αποψη οταν δεν εχει να κανει με το γιατι ρε παιδια να μην ζευγαρωσω τον σκυλο μου ...η τετοια κουλα..
Το διλλημα αν βασανιζουμε τον σκυλο μας με το να του φοραμε ενα μπουφανακι στα χιονια..οι αποψεις θα διχαστουν ..αλλα οι αποψεις θα ακουστουν ενω σε καποια αλλα φορουμ ησως να μην φτασεις ουτε καν σε αυτο το σημειο..
τωρα στο θεμα με το στελακι απλα ησως αν ειχαμε λιγο υπομονη να μας πει οτι το εκανε για ενα λεπτο να τραβηξει το βιντεακι να μην ειχε γινει αυτο..
ισως και να μην το εκανε για ενα λεπτο..δεν διαφωνω οτι το να εχεις το σκυλι σου ετσι ειναι βασανισμος ..αλλα νομιζω οτι μπορουμε να λυνουμε τις διαφωνιες μας χωρις να βριζει κανεις κανεναν..