Σοβαρά; απο πότε; την ειχα σκεφτεί και εγω αλλα πιο οικονομικη μου έβγαινε η Acana. Έπρεπε να παίρνω 60αρια κιλά για να μου βγαινει οικονιμικο σχετικά.Εγώ αν είχα την οικονομική δυνατότητα platinum hellas θα έδινα στην δικιά μου.
εντιτ: η οποία Platinum έχει και εκπτώση και λέω να το τολμίσω...
Δεν τη ξερω αλλα απο συστατικά ειναι μια αρκετά καλή τροφή, σίγουρα καλύτερη απο royal canin. Δεν εχει σιτηρά ούτε καλαμπόκι που είναι δύσκολοχωνευτα. Ενα αρνητικο που είδα είναι ότι έχει στα συστατικά πατάτα και πρωτεΐνη πατάτας οποτε μαλλον η πατατα είναι πιο ψηλα στα συστατικά απο οτι την παρουσιαζουν. Αξίζει μια δοκιμή.ο γιατρος μου προτεινε αυτην. την ξερετε ? https://www.skroutz.gr/s/11813625/Four-Friends-Sensi-Dog-High-Calorie-3kg.html
θελουμε να παρει λιγο βαρος. και εχει τα θεματακικα του με το στομαχι.
Και εγώ 60άρια παίρνω και εφόσον οι συσκευασίες είναι 5-κιλες μου φτάνει για 2 εβδομάδες για τα 3 μικρά μου.Σοβαρά; απο πότε; την ειχα σκεφτεί και εγω αλλα πιο οικονομικη μου έβγαινε η Acana. Έπρεπε να παίρνω 60αρια κιλά για να μου βγαινει οικονιμικο σχετικά.
Αχ, μιας και έχεις μικρόσωμα, μπορείς να μου πεις την πρωτεινόμενη ποσότητα για 6-7 κιλά σκύλο; Στο ιντερνετ δεν μπορω να την βρω.Και εγώ 60άρια παίρνω και εφόσον οι συσκευασίες είναι 5-κιλες μου φτάνει για 2 εβδομάδες για τα 3 μικρά μου.
δες το αγγλικο σαιτ ΕΔΩΑχ, μιας και έχεις μικρόσωμα, μπορείς να μου πεις την πρωτεινόμενη ποσότητα για 6-7 κιλά σκύλο; Στο ιντερνετ δεν μπορω να την βρω.
Στα 6-κιλα δίνω 100 γραμμάρια την ημέραΑχ, μιας και έχεις μικρόσωμα, μπορείς να μου πεις την πρωτεινόμενη ποσότητα για 6-7 κιλά σκύλο; Στο ιντερνετ δεν μπορω να την βρω.
Σήμερα πήρα, γιατί δεν είχα χρόνο να ετοιμάσω μπαρφ μόνη μου, αλλά από μια κ μοναδική φορά δεν μπορώ να πω και τπτ... Δεν πολυεμπιστεύομαι τους έτοιμους "κιμάδες" αλλά η εκτροφέας μου όπως κι αλλοι εκτροφείς που γνωρίζω λένε ότι είναι μια χαρά ειδικά αν φοβάσαι να ασχοληθείς με τα ωμά κρέατα ή δεν έχεις αρκετές γνώσεις/αρκετή υπομονή.Καλησπέρα. Ήθελα. Να ρωτήσω για την μπραφ voldogfood περνει ένας φίλος μ. Και είναι ευχαρηστημενος.. Αξίζει? Για την συγγερινενη ρωτάω
Ευχαριστώ. Ναι δεν. Έχω την γνώση για να κάνω εγώ μπραφ.. Αν και θα μπορούσα.. Γιατί μ. Είναι εύκολο να περνώ καλά Κρέατα.. Αλλά. Δεν έχω καθόλου γνώση.. Έχω ξανά δοκιμάσει και του ταιριάζε καλά.. Και μου έχουν πει καλά. Λόγια γι αυτήν... Και λέω να ξανα δοκιμάσω....Σήμερα πήρα, γιατί δεν είχα χρόνο να ετοιμάσω μπαρφ μόνη μου, αλλά από μια κ μοναδική φορά δεν μπορώ να πω και τπτ... Δεν πολυεμπιστεύομαι τους έτοιμους "κιμάδες" αλλά η εκτροφέας μου όπως κι αλλοι εκτροφείς που γνωρίζω λένε ότι είναι μια χαρά ειδικά αν φοβάσαι να ασχοληθείς με τα ωμά κρέατα ή δεν έχεις αρκετές γνώσεις/αρκετή υπομονή.
Αλλά, από οτι κατάλαβα ο σκύλος σου τρώει ξηρά τροφή τώρα. Αν θες να το γυρίσεις σε μπαρφ το κάνεις σταδιακά και υπό έλεγχο.
Δεν έχω ΓΠ κ μου είναι δύσκολο να υπολογίσω τις ποσότηες κ τα λεφτά που θα δίνεις, αλλά εμένα με μεσαίο σκύλο μου συμφέρει αρκετά να δίνω μπαρφ.
κανονικα νομιζω θελεις και μηχανημα για να το κανεις ολο κιμα... πρεπει δηλαδη το κοκκαλο να γινει τριμματα μεσα στο κρεας και προσθετεις και τα υπολοιπα συνοδευτικαΚαι μία ερώτηση για τους barfάδες. Σε λίο καιρό θα έχω το μικρό στο σπίτι μου. Από την εκτροφέα barfάρει. Θα το συνεχίσω.
Λοιπόν, έχω βρει στο πρώην makro, δεκάκιλη συσκευασία βαθειάς κατάψυξης μπούτια κοτόπουλου, στήθος κλπ. Είναι για εστιατόρια. Θεωρώ την τιμή πολύ καλή (1,13 τα μπούτια). Ολλανδία νομίζω. Τι λέτε για αυτή την αγορά?
Κάτι άλλο... 2.3.μερες που τρώει μπραφ κοτόπουλο. Δυσκολεύεται πολύ. Να. Τα κάνει.. Προσπαθεί 2.3 φορές. Την μέρα και δεν βγάζει τιτπ.. Φοβάμαι να του δώσω μια κουτάκια λάδι. Γιατί έχει θέμα με διάρροιακανονικα νομιζω θελεις και μηχανημα για να το κανεις ολο κιμα... πρεπει δηλαδη το κοκκαλο να γινει τριμματα μεσα στο κρεας και προσθετεις και τα υπολοιπα συνοδευτικα
Σορρυ το κινητό.... Όχι απλά έχει θέμα με το έντερο του, ακόμη δεν ξέρουμε γιατί.. Ας πούμε κολίτιδα. Και τον τελευταίο καιρό τον πειράζουν τα πάντα.. Και γιαυτό το γύρισα στην μπραφ γιατί ξέρω ότι βγαίνουν πέτρα... Αλλά τώρα 3 μέρες που το έχω γυρίσει προσπαθεί να τα κάνει και δεν του βγαίνει τιπτ.. Ένα μικρό κουραδακι στης 3 προσπαθείς ξέρω γω.. Και Μ. Είπε ο κτινιατρος όχι λάδι με τίποτατου εχεις ξαναδωσει μια κουταλια λαδι και εκανε διαρροια; εφταιγε σιγουρα αυτο;
απιθανο μου ακουγεται.
υ. γ. γιατι βαζεις τοσες τελειες;
αν σου το ειπε ο κτηνιατρος, ok. απλα μου φαινεται λογικο το λαδι να τον βοηθησει.Είπε ο κτινιατρος όχι λάδι με τίποτα
Γιατί κιμά? Γιατί να αλέσω το κόκκαλο? Δεν υπάρχει κανένας λόγος.κανονικα νομιζω θελεις και μηχανημα για να το κανεις ολο κιμα... πρεπει δηλαδη το κοκκαλο να γινει τριμματα μεσα στο κρεας και προσθετεις και τα υπολοιπα συνοδευτικα
Μήπως η έτοιμη έχει πολύ κόκκαλο μέσα? Γι αυτό και δυσκολεύεται. Αν θες να το παρατηρήσεις, όταν με το καλό τα κάνει, κοίτα όταν ξεραθούν, αν γίνουν άσπρα. Τότε είναι τίγκα στο κόκκαλο.Κάτι άλλο... 2.3.μερες που τρώει μπραφ κοτόπουλο. Δυσκολεύεται πολύ. Να. Τα κάνει.. Προσπαθεί 2.3 φορές. Την μέρα και δεν βγάζει τιτπ.. Φοβάμαι να του δώσω μια κουτάκια λάδι. Γιατί έχει θέμα με διάρροια
Όχι δεν είναι άσπρα.. Φαντάσου έβγαλε και λίγο αίμα... Έχει και διογκομενο προστάτη αλλά ο κτινιατρος λέει δεν έχει σχέση.. Θα του βάλω μισή κουταλιά με λίγο νερό. Κάτι τελευταίο.. Αυτό που είπε κτινιατρος? Να την τσιγαριζω πάντα την μπραφ λίγο? Το έκανα 2.3 φορές αλλά. Λέω να του την δίνω έτσι ωμήΓιατί κιμά? Γιατί να αλέσω το κόκκαλο? Δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Μήπως η έτοιμη έχει πολύ κόκκαλο μέσα? Γι αυτό και δυσκολεύεται. Αν θες να το παρατηρήσεις, όταν με το καλό τα κάνει, κοίτα όταν ξεραθούν, αν γίνουν άσπρα. Τότε είναι τίγκα στο κόκκαλο.