καλησπέρα με πολλές, πολλές απορίες!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Γεια σου Ρανια και εγω μαλτεζομαμα ειμαι αλλα δεν εχει και πολυ σημασια η ρατσα.

Η γνωμη μου ειναι οτι αν ο αντρας σου δεν πει το ναι με σιγουρια μην παρεις.
Ενα κουταβι οσο ναναι προκαλει βαβουρα τα κανει απο εδω καια πο εκει,τρωει πραματακια γενικα προκαλει μια αναστατωσει που πρπεει να την περιμενεις.
Εσυ μπορει να εισαι ανεκτικη σε οτι κανει αλλα δεν θες φανταζομαι σε καθε πιπι που κανει το κουταβι πανω στο χαλι να ακους γκρινια!
Επισης θελει θυσίες επειδη ειναι μικρο δεν μπορειται να συνεχισετε το τροπο ζωης που ειχατε μεχρι τωρα.Δεν μπορειται να λειπετε ωρες ατελειωτες απο το σπιτι και να το αφηνετε μονο του.

Γενικα για τα μαλτεζακια μπορω να σου πω οτι θελουν προσοχη το τριχωμα τους που πρεπει να το χτενιζεισ καθε μερα (και δεν υπερβαλω)
να προσεχεις πολυ τα αυτακια του γιατι κανουν ωτίτιδες,και να καθαριζεις καθε μερα και τα ματακια του.

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Flygirl ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τα μαλτέζ και την υγιεινή τους. Όσον αφορά την απουσία μας απ' το σπίτι, συνήθως δεν λείπουμε περισσότερο από τις ώρες της δουλειάς και οι έξοδοί μας είναι σπάνιες. Γι' αυτό άρχισα να το σκέφτομαι περισσότερο για ένα σκυλάκι (επειδή δηλαδή πληρούμε τουλάχιστον αυτή την προϋπόθεση). Όσον αφορά τη γκρίνια, αυτό προσπαθώ να εξασφαλίσω ότι θα αποφύγω, γι' αυτό ακόμη κάνω υπομονή και καθυστερώ το μεγάλο βήμα...

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Ακόμα κοιτάζω τα σκυλάκια και μαραζώνω, αυτά τα αδεσποτάκια που χαρίζονται βλέπω και καίγεται η ψυχή μου βρε παιδιά κι αυτός ο δικός μου ακόμα το παίζει βαρύ πεπόνι, "θα δούμε" λέει...:(:(:(:(

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ακόμα κοιτάζω τα σκυλάκια και μαραζώνω, αυτά τα αδεσποτάκια που χαρίζονται βλέπω και καίγεται η ψυχή μου βρε παιδιά κι αυτός ο δικός μου ακόμα το παίζει βαρύ πεπόνι, "θα δούμε" λέει...:(:(:(:(
Καλημέρα σου και χρόνια πολλά. Αυτό το <θα δούμε> για την μάνα μου ήταν πάντα <ναι> στο απώτερο μέλλον. Εύχομαι να συμφωνήσει κάποια στιγμή. Γιορτές είναι πιά...πνεύμα χριστουγέννων ..κλπ..δείξτου τις φωτο με τα σκυλάκια που χαρίζονται ...μπορεί να μαλακώσει.:)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
βρες και δειχτου φωτο απο σκυλακια αλλα θυληκα.(και να συμφωνησει καποια στιγμη εστω διστακτικα να ξερεις οτι για μια γυναικα ενας αντρας μπορει να φαει πολλα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709