Κάποιες δημοσιεύσεις από το παρόν νήμα μεταφέρθηκαν εδώ: Double Handling...
ROTTIE Well-Known Member 6 Ιανουαρίου 2007 7.688 23 ATHENS 15 Ιανουαρίου 2008 #41 Κάποιες δημοσιεύσεις από το παρόν νήμα μεταφέρθηκαν εδώ: Double Handling...
Falko Well-Known Member 19 Σεπτεμβρίου 2007 552 0 Χαλκιδικη www.rottweilers-gr.com 15 Ιανουαρίου 2008 #42 Kαλως ηρθες.. Και μενα μ'αρεσουν πολυ τα Afgan..και μαλλον θα ηθελα να αποκτησω ενα στο μελλον.. Ελπιζω να μην επεσε κανενας απο την καρεκλα του... :wink: :wink:
Kαλως ηρθες.. Και μενα μ'αρεσουν πολυ τα Afgan..και μαλλον θα ηθελα να αποκτησω ενα στο μελλον.. Ελπιζω να μην επεσε κανενας απο την καρεκλα του... :wink: :wink:
EVI.T Well-Known Member 13 Ιανουαρίου 2008 455 5 ATHENS www.afghanhounds.gr 16 Ιανουαρίου 2008 #43 falko αρχισε να βουρτσιζεις!!!!!!σε εχω βαλει στα υποψιν για κουταβι!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
falko αρχισε να βουρτσιζεις!!!!!!σε εχω βαλει στα υποψιν για κουταβι!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
denis Well-Known Member 25 Απριλίου 2007 8.820 12 Athens www.rottweiler-greece.net 16 Ιανουαρίου 2008 #44 Μόνο αυτό της έλειπε ... :lol: :lol: :lol:
Falko Well-Known Member 19 Σεπτεμβρίου 2007 552 0 Χαλκιδικη www.rottweilers-gr.com 17 Ιανουαρίου 2008 #45 EVI.T said: falko αρχισε να βουρτσιζεις!!!!!!σε εχω βαλει στα υποψιν για κουταβι!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Click to expand... Ειχα ενα Κανις μεσαιο και ετσι ξερω τι παει να πει χτενισμα :? Δεν ειμαι ετοιμη για χρονια για κατι τετοιο ακομη..
EVI.T said: falko αρχισε να βουρτσιζεις!!!!!!σε εχω βαλει στα υποψιν για κουταβι!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Click to expand... Ειχα ενα Κανις μεσαιο και ετσι ξερω τι παει να πει χτενισμα :? Δεν ειμαι ετοιμη για χρονια για κατι τετοιο ακομη..
EVI.T Well-Known Member 13 Ιανουαρίου 2008 455 5 ATHENS www.afghanhounds.gr 17 Ιανουαρίου 2008 #46 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: