καινουργιο μελος

Cocker-Lover

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
42
0
Πειραιας
www.piczo.com
ααααααααα!!!ωραια...εμεις να δεις ποσο θα χαρουμε(κ ο κοσμος που θα μας δει επεισης)!!! :lol: :lol:

(οσο για το double handling που ειπες πριν...εγω θα ειμαι μεσα στο στοιβο κ εσυ θα τρεχεις γυρο γυρο με τα κουδουνια...μουχαχαχ...!!)
αλλα ετσι κ αλλιως double handling δεν χρειαζομαστε...τυχερος εισαι λοιπον... :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
αλλα ετσι κ αλλιως double handling δεν χρειαζομαστε...τυχερος εισαι λοιπον...
Γιατί? Δεν θα τρέχω γύρω γύρω, μία μπάλα θα του δείχνω και θα βρίζω - φωνάζω κλπ ... θα δείς, είναι ωραία :D :D 8)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
8) Σιγά στην έκθεση που με είδες είχα εγκαταλειψει - παραδώσει τα όπλα ... από τα νεύρα μου ... και ξαφνικά ... κερδίζει κι όλας το σκυλί που δεν του μίλαγε κανένας, και βόσκαγε το χορτάρι ... τί να πείς ... από τον Αρη ο κριτής ...

Πού να με δείς στα καλά μου ... 8) Για oscar 8) 8) :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Welcome on Board!

Πολυ οραια φυλη διαλεξες!!
Ειχαμε και εμεις ενα Afghan Hound, οταν ημουν πιτσιρικα ακομα!
Τον Ashran- σε Cream Brindle- χρωμα- ενας κουκλος και μου εχει μεινει η καψουρα με τα λαγονικα απο τοτε!
Αν και λογο τριχωματος σημερα θα προτιμουσα μαλλον ενα Σαλουκι- ή, για μενα η απολυτη κορυφη σε κομψοτητα και στυλ, ενα Azawakh!!

Στην φωτογραφια παιζεις για το Best Junior!?
Στο βαθος της φωτογραφιας φαιναιτε και ο κολλητος μου, ο αγαπημενος μου Γιαννακης (τον εβαλα σε κυκλο να μην μας φυγει)- εκτροφεας της δικιας μου, με την Marylyn Monroe, η οποια εκεινη την ημερα ανεβηκε και στο βαθρο- αλλα δεν θυμαμαι σε πια θεση!

Αρα θα σε δουμε σε καμια επομενη εκθεση!! Πολυ το χαιρομαι!

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
denis said:
Psara, μέχρι να καταλάβω ότι είναι η κόρη σου στο avatar ... έπαθα τρία εγκεφαλικά ... :lol: :lol: :lol: ρε τί αρρώστια έχουμε πάθει ... :?
Με έχουν λιώσει οι γυναίκες !
Ευτυχώς δεν βγάζω βόλτα την μαμά την θεια και την πεθερά που προς το παρόν είναι στην Δανία !!!

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
Φανταζομαι δεν σου αρεσουν γιατι δεν τα εχεις γνωρισει ποτε απο κοντα!!!!και γενικα υπαρχει μια προκαταλειψη εναντιον τους...αν τα γνωρισεις δεν θα ξεκολας!!!οπως ισχυει βεβαια και για τις περισσοτερες φυλες!!!!
τριχα παιδια απο ελαχιστη εως καθολου εαν βεβαια βο υρτσιζονται μια φορα την εβδομαδα!!!περισσοτερη τριχα ριχνει ενα ROTTIE απο τη ναγια!!! :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
EVI.T said:
Φανταζομαι δεν σου αρεσουν γιατι δεν τα εχεις γνωρισει ποτε απο κοντα!!!!και γενικα υπαρχει μια προκαταλειψη εναντιον τους...αν τα γνωρισεις δεν θα ξεκολας!!!οπως ισχυει βεβαια και για τις περισσοτερες φυλες!!!!
ισως να ειναι και ετσι! αλλα οπως τα βλεπω τα βρισκω απωθητικα :)

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
γεια σου EVI.T.Πανέμορφο το σκυλί σου.Και μένα μου αρέσουν οι "ασυνήθιστες" ράτσες.Αλλά βρε παιδί πολύ χτένισμα θα πρέπει να πέφτει :roll: Να σου ζήσουν