καινουργιο μελος

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
γεια σε ολους....μαλλον ο καινουργιος χρονος μας φερνει πιο κοντα!!!!ετσι ειπα να ερθω και γω στην παρεα σας..ειμαι η ευη και ειμαι τρελλη με τα Λαγωνικα του Αφγανισταν η απλα αφγκαν :D

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
Eυχαριστω για το καλωσορισμα....you made me feel at home!!!εχω 2 καμαρια την Ναγια 4.5 ετων σοφη πια...και τον Αμλετ χαζοκουταβο ακομα 1.5 ετους..δεν εχω καταλαβει ακομα πως λειτουργει ολο το φορουμ..οταν τα καταφερω θα βαλω και φωτογραφιες :wink:

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
Ε μικρουλης ειναι..η εγω τουλαχιστον ετσι τον βλεπω!!!χαζομαμα μαλλον θαμαι!!!ειναι μολις 15 μηνων και εχει ακομα μπεμπε σημπεριφορα!!! :lol:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Α μάλιστα..

Και εγώ έτσι έλεγα για τον Ρας όταν έφτασε 1 έτους κα ήταν ακόμα χαζοχαρούμενο αλλά ακόμα σήμερα τα ίδια είναι..που εφτασε 5,5 ετών....

EVI.T said:
Ε μικρουλης ειναι..η εγω τουλαχιστον ετσι τον βλεπω!!!χαζομαμα μαλλον θαμαι!!!ειναι μολις 15 μηνων και εχει ακομα μπεμπε σημπεριφορα!!! :lol:

Cocker-Lover

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
42
0
Πειραιας
www.piczo.com
ΚAΛΑ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!!!!ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ?????
Δυσκολα...Ημουν στους νεαρους χειριστες(η 2η)...Τι λες την επομενη φορα να παρουσιασω αφγκαν???χιχιχι :p

[/img]