Eιχα δυο σκυλια μεσα στο σπιτι δεν μπορω να πω οτι οταν εμπαινες μυριζε σκυλιλα αλλα οταν σφουγγαριζα η βρωμα ηταν αφορητη το ιδιο και η βεραντα οταν βρεχοταν.Το μονο που με εσωσε απο τη μυρωδια αυτη ηταν λιγο detol υγρο (απο το φαρμακειο ) .Βαλε λιγο,λιγο ομως μαζι με το απορυπαντικο που σφουγγαριζεις και θα με θυμηθεις.Αν βαλεις πολυ για λιγη ωρα μπορει να σου μυριζει παραπανω απολυμαντικοNα ρωτησω κατι; σε τι μαγαζι μπορω να βρω αυτα τα προϊοντα και ξερεις αν υπαρχει κατι αντιστοιχο για σφουγγαρισμα;ισως φαινετε αστεια η ερωτηση αλλα μιας κ μπηκε σχετικο θεμα περι καθαριοτητας ειπα να ρωτησω γιατι οπως γνωριζετε τα κυνηγετικα σκυλια κ ιδιαιτερα τα μπασσετ μυριζουν πολυ.με οτι κ να σφουγγαριζω το σπιτι μυριζει.κ εχω ρωτησει εδω απο super market μεχρι κ μαγαζια με ειδη καθαριοτητας κ κανενας δεν εχει ιδεα!
παιδια βαλτε αραιωμενο cetavlon ειναι θαυματουργο!το χρησιμοποιουσαμε στην κλινικη!
Έλα μωρέ, μην κάνεις έτσι! Κι εμείς εδώ δυο pet shops έχουμε μόνο και δυο μεγάλα κέντρα κτηνιατρικής εκ των οποίων εκεί που το πάω εγώ μοιάζει με προκάτ (που μπορεί να είναι) και μικρό. Είναι καλό όμως. Από κει και πέρα φαντάζομαι έχει κι άλλους κτηνίατρους κάπου, ασχολούνται όμως κυρίως με άλογα, γίδια, πρόβατα και έτσι. Π.χ. στη φάρμα που άφησα το Μουφ για τα Χριστούγεννα, είχε, λέει, κτηνίατρο (προφανώς για τις ένα γύρω φάρμες στη μέση του πουθενά (ας είναι καλά ο δορυφόρος που με πήγαινε διότι ούτε ασφαλτοστρωμένους δρόμους είχε) επτά λεπτά με το αυτοκίνητο. ΟΚ, είχε μάθει να γιατροπορεύει και σκύλους, φαντάζομαι ήξερε την ανατομία του σκύλου. Πολλούς κτηνίατρους και έτσι στις μεγαλουπόλεις, π.χ. στο Σικάγο (που προφανώς εμάς τους χωριάτες μας σνομπάρει). Επιπλέον, να σου πω την αλήθεια, είναι φτηνότερο πολλές φορές να αγοράζει κανείς από το ίντερνετ διότι πρώτον δεν πληρώνουμε ΦΠΑ, ενίοτε δε και δεν πληρώνεις σταλτικά! Π.χ. τώρα τα καινούρια treats που προτιμά ο νεανίας για τα ακροβατικά και την υπακοή του, θα τα παραγγείλω από την Amazon και θα μου τα φέρουνε και μέχρι την πόρτα του σπιτιού. Δεν έχω ακόμη διερευνήσει τα της σκυλοτροφής, η φιλενάδα όμως κτηνίατρος μου είπε σε έντονο ύφος να την παίρνω από το κανονικό κατάστημα με ΦΠΑ και έτσι.sara west αστο! εδω στο ναυπλιο εκτος του οτι εχουμε δυο pet shops μονο,δυο κτηνιατρους μονο κ πολλα σκυλια!!!! κανενας δεν ειχε ιδεα οταν τους ρωτησα!!!!
το επαθα κι εγω μια φορα στο σπιτι.... ο μονος τροπος να φυγει η μυρωδια ειναι να σφουγγαρισεις με ξυδι ολο το χωρο.. θα εξαφανιστει και θα απολυμανεις κιολας. με τα κοινα απορρυπαντικα δε φευγει η μποχακατι πιο οικονομικο?
ηταν πανω στην μοκετα δεν μπορουσα να σφουγγαρισω,παντως με το συγκεκριμενο προιον ξεμυρισε αμεσως!το επαθα κι εγω μια φορα στο σπιτι.... ο μονος τροπος να φυγει η μυρωδια ειναι να σφουγγαρισεις με ξυδι ολο το χωρο.. θα εξαφανιστει και θα απολυμανεις κιολας. με τα κοινα απορρυπαντικα δε φευγει η μποχα